adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (6)

In Case, Design Interior

Casa mica din lemn cu interior rustic elegant. Arata wow!

Zău dacă nu mi-aș face o casă permanentă ca asta. De ce? Pentru că e foarte simplă, sănătoasă și eficientă. Când văd astfel de construcții chiar nu înțeleg de ce noi oamenii ne complicăm atât de mult cu tot soiul de case și de materiale cică moderne. Nu înțeleg de ce la țară nu se fac case din lemn, dar se ridică unele cu etaj și balustrade de inox. Locuința asta e tot ce-i trebuie unei familii. E suficient de mare și încăpătoare, iar modul în care este aranjată cu interiorul acesta rustic… ce să mai spun? O minunăție!

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners

Și vezi cât de simplă este casa? Ai senzația că și tu ai putea concepe așa ceva. Dar în ciuda acestei percepții, să știi că este proiectată și amenajată de o firmă de arhitectură specializată în construcții din lemn. Da, e adevărat că nu e de la noi din țară, sunt americanii de la biroul Swaback Partners, o firmă înființată în 1978. De atunci și până acum ei au făcut proiecte fabuloase în SUA, Mexic, dar și în alte zone ale lumii. Casa asta este o cabană de vacanță a unei fericite familii americane. Dar pentru mine este un exemplu de locuință trainică. E atât de frumos totul în ea, bârnele acestea sănătoase din lemn, încât nici nu e de mirare că și cei cu plăcile ceramice încearcă să imite textura fibrei. Îmi place pardoseala și șemineul din piatră, îmi place tâmplăria ferestrelor, îmi place că cum e pusă mobila și îmi place ușa culisantă de la dormitor. Îmi place tot! Sunt sigură că și ție o să-ți placă 🙂

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (1)

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (3)

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (2)

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (4)

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (7)

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (5)

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (6)

adelaparvu.com despre cabana lemn design Swaback Partners (8)

11 raspunsuri pentru Casa mica din lemn cu interior rustic elegant. Arata wow!

 1. Ara spune:

  de poveste 🙂 ce frumos!

 2. aura spune:

  Minunat loc pentru o viata intreaga. 🙂

 3. Superb peisajul, casa, amenajarile……..

 4. Ramona spune:

  Eu traiesc in o astfel de casa!.Am construit-o in urma cu 5 ani si are 120mp.pe doua nivele.Viata intr-o astfel de casa e ca si cum ai fi in vacanta . Toata lumea se simte minunat la noi in ,,cabana”.Ramona

 5. Pop Cristian spune:

  Buna ziua. Adela te-as ruga daca esti amabila sa-mi trimiti pentru casa asta un plan, ceva cote si dimensiuni. Mi-am cumparat recent un teren intr-o zona cam cu acelasi peisaj ca cel din articol si ar fi pacat sa nu construiesc si o casa superba ca aceasta. Multumesc anticipat.

  • Adela Parvu spune:

   Cristian, chiar dacă ai avea planul casei, tot vei avea nevoie de un arhitect care să-ți facă un proiect avizat conform legislației noastre, așa că mai bine apelezi direct la un arhitect român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *