adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (2)

In apartamente, Design Interior

Apartament modern in nuante discrete de gri si maro

Uite, dacă îți dorești o amenajare simplă, dar de efect, te poți inspira din apartamentul de față. Este modern, dar foarte plăcut. Are acel aer de acasă. De ce? Pentru că sunt prezente decorațiunile, care încălzesc foarte mult atmosfera. În plus, chiar dacă are un aer urban imprimat de piesele de mobilă minimale, contemporane, culorile folosite pentru finisaje aduc intimitate. Da, ai putea crede că griul sau maroul ar fi prea terne, dar pe bune că arată bine.

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (7)

Livingul este deschis către bucătărie și este frumos grupat într-un colț al spațiului mai generos din zona de zi. Și este frumos separat vizual cu un covor cu motive etnice. Și ca să nu fie totul prea sobru, în locul măsuței clasice de living s-a folosit un cufăr. Îmi place mult bancheta-comodă din fața patului. Este foarte practică. Dacă ai mai vreodată invitați, ea îți oferă locuri suplimentare de ședere. Scaunele acestea de Eames model Daw arată excelent, dar acea tușă sofisticată pe care fiecare interior urban îl reclamă. Bucătăria pe comandă, este exact ce trebuie, iar ușa culisantă albă a livingului e în ton cu amenajarea și mobilierul bucătăriei.

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (2)

Dormitorul este foarte plăcut, și asta în ciuda piesele de mobilă absolut strict necesare. Secretul ambientului rezidă în culorile plăcute și texturi, de la parchetul din lemn, covoarele pufoase, patul jos cu saltea confortabilă și peretele zugrăvit în nuanța plăcută – toate îți imprimă senzația de confort. Și ca să fie și mai cald, uite, simpla prezență a unei scânduri frumoase din lemn pe post de decorațiune își face efectul. Baia este și ea simplă, dar vezi, în locul clasicei draperii de duș din plastic, aici s-a folosit una cu aspect special de material textil, plus coșuri împletite. Simplu, dar deja percepi altfel spațiul. Mie mi-a plăcut apartamentul acesta. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (5)

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (6)

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (1)

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (3)

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (4)

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (8)

adelaparvu.com despre apartament moden gri si maro Foto Micasa (9)

Sirsa foto: Micasa

8 raspunsuri pentru Apartament modern in nuante discrete de gri si maro

  1. Ion Laura spune:

    Masa din living este autentica si functionala totodata ,poti ,ascunde’ in ea diverse obiecte !!!!!

  2. Alexandra Borcea spune:

    si unde gasesc masuta stil cufar? caut de foarte mult timp ceva asemanator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *