adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (10)

In apartamente, Design Interior

Ingenios amenajat acest apartament mic de 45 metri pătrați

Mi-au plăcut foarte mult soluțiile de ambientare din acest mic apartament. De ce? Pentru că răspund perfect dorințelor proprietarului, sunt elegante și pentru sunt adevărate trucuri care te pot insipra. Aspectul acesta ordonat nu este deloc întâmplător pentru că designerul Sergey Ogurtsov care l-a amenajat a avut niște principii foarte clare atunci când s-a apucat aici de treabă. În primul rând a realizat că fiind un apartament mic de doar 45 mp oricum ar fi împărțit locuința dormitorul va fi meschin, atâta timp cât se dorea și un spațiu generos pentru haine și un pat dublu. A găsit o soluție simplă, dar de mare efect: o separare parțială. Astfel, nu e nimic deranjant faptul că patul e între perete și panoul placat cu lemn de nuc ce dă înspre living, pentru că proprietarul poate ajunge în pat foarte bine din ambele laterale.

Designerul Sergey Ogurtsov

Designerul Sergey Ogurtsov

După ce a rezolvat problema cu dormitorul, din spațiul căruia a sacrificat mult pentru un dressing generos și închis, s-a orientat către restul locuinței, adică living, bucătărie și baie. În camera de zi, care comunică deschis cu bucătăria, a ales culori neutre pentru perete, un gri albastrui care conferă eleganță și prestanță. În plus, este o nunață care se potrivește excelent cu orice altă culoare. În acest decor cu parchet wenge și pereți gri albăstrui a așezat mobila simetric. Asta imprimă o stare de calm și de organizare.  A ales canapeaua și fotoliile cu tapițerie deschisă și a asortat lor un covor simplu pentru a aduce un plus de luminozitate camerei și a o face să pară mult mai mare. Sergey Ogurtsov spune pe site-ul lui SOG Interiors că este orientat să caute soluții simple și că-i place să condimenteze fiecare ambient cu lucrări de artă, ceea ce se vede și aici.

adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (2)

Fiind un apartament de burlac a ales o nuanță pe placul proprietarului, respectiv albastru, care se regăsește frumos în draperiile bogate și elegante ce accentuează verticala încăperii făcând-o să pară mai aerisită. Și tot albastrul se regăsește și în plăcile ceramice de la bucătărie care prezintă o textură 3D de-a dreptul grafică. Mobilierul gri aproape că se confudă cu restul pereților în nuanță similară din living, deci nu face notă discordantă și păstrează eleganța imprimată până acum. Un loc de luat masa gen bistro mai ascunde din imaginea tehnică a bucătăriei și este strategic plasat la granița dintre cele două funcțiuni. Înspre holul de la intrare se află o comodă în aceeași nuanță cu panoul ce separă dormitorul și care e la fix plasat pentru lăsat chei și corespondență. Baia este elegantă, și rafinat rezolvată cu materiale de calitate în tonuri naturale. O consolă veche de la bunica proprietarului a fost recondiționată și plasată în dormitor, iar fotografiile înrămate sunt accentele artistice care conferă personalitate. O locuință specială, cu idei excelente de-a utiliza la maximum suprafața mică. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (9)

adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (6)

adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (3)

adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (7)

adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (5)

adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (1)adelaparvu.com despre amenajare apartament doua camere, design interior SOG Interiors (11)

Sursa foto: Architectural Digest/ SOG Interiors

7 raspunsuri pentru Ingenios amenajat acest apartament mic de 45 metri pătrați

 1. Monica M spune:

  Din poze se vede ca pentru a te aseza pe pat daca vrei sa stai in partea dreapta intri pe usa din dreapta iar daca vrei sa stai in partea stanga intri pe usa din stanga. Sau ma insel?

 2. Mrs. Mona spune:

  Am o parere excelenta 😀 imi place cat de functional este organizat spatiul fara sa apara doar masculin ♡♥

 3. Andreea D. spune:

  Unde putem gasi draperiile mov din imagine, sau macar ceva asemanator?

 4. Andreea D. spune:

  Draperiile albastre…..imi cer scuze de confuzie

 5. Cristina spune:

  Buna Adela.
  Ai idee de unde a cumparat covorul din living.
  Merci frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *