adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (6a)

In Case, Design Interior

Culori naturale la interiorul unei case rustice cu terase încântătoare

Când ți-e teamă de culori îndrăznețe întotdeauna ai variante nuanțelor naturale, care capătă tonuri plăcute în funcție de cum e schimbă lumina. Și casa pe care ai s-o vezi este una colorată, dar atât de delicat încât totul îți va părea firesc și confortabil. Este visul împlinit al unei belgience care și-a descoperit pasiunea pentru amenajări interioare în vacanțele însorite pe care le-a petrecut în Spania. S-a îndrăgostit atât de mult de peisajele de acolo încât și-a spus că trebuie să aibă o casă. Dar ceea ce căuta a fost un teren bine poziționat pentru ca de la interior să aibă o vedere frumoasă către grădină, iar culorile naturale ce scaldă camerele să se asorteze cu spațiul verde.

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (7)

Așa a ajuns Ingrid Segers să găsească locul potrivit, undeva aproape și de mare, dar și de oraș. Practic și-a dorit o casă rustică, dar cu tot confortul actual. Împreună cu prietena ei Annemie Coppens, designer de profesie, s-a pus pe treabă și au modificat și reamenajat casa de față de ambientarea căreia s-au ocupat până la cele mai mici detalii. Au ales paleta naturală de nuanțe, dar una specifică locului, iar mare parte din mobilier le-au făcut după schițele proprii și din lemn vechi recuperat. Da, simplitatea este sofisticată, dar dintr-un hobby, dintr-o plăcere dacă vrei Ingrid, odată cu această casă, a pus bazele unui birou de amenajări interioare alături de prietena sa – Porte Bonheur. Ca să vezi ce înseamnă să transformi o pasiune într-un business.

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (6)

Ideea lui Ingrid în privința unei case pentru familie este clară – ea trebuie să ofere spații de relaxare și socializare nu doar la interior, ci și la exterior, mai ales acolo unde vremea este atât de plăcută. Practic dacă te bucuri de soare din mai până în septembrie trebuie să te gândești că în acest timp toți îți vor dori să se bucure mai multe de curte. De aceea nu întâmplător a amenajat aici terase acoperite, inclusiv o casă pentru piscină cu un dormitor, bucătărie, verandă, cramă și un mic bar pentru petreceri în aer liber.

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (9)

Și farmecul rustic se regăsește peste tot, inclusiv la interior unde nuanțele nisipului și teracotei se împletesc în materialele pentru finisaje, dar și decorațiunile textile. Multe obiecte sunt aduse din Olanda și Franța, iar șemineurile și le-a dorit cât mai simple, dar elegante pentru serile răcoroase și pentru imaginea de casă rustică, unde focul nu lipsește. Așa a ajuns să creioneze această casă caldă și primitoare, cu multe texturi plăcute, naturale. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (8)

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (5)

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (4)

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (3)

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (2)

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (1)

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (11)

adelaparvu.com despre casa cu terase si interioare rustice in culori naturale, casa Spania, design Ingrid Segers si Annemie Coppens, Porte Bonheur, Foto ElMueble (10)
Sursa foto: ElMueble

3 raspunsuri pentru Culori naturale la interiorul unei case rustice cu terase încântătoare

  1. Mrs. Mona spune:

    Daca traiesti asa probabil ca nu te mai duci nicaieri niciodata ;-(

  2. Marcela spune:

    Foarte frumos.Inca o dovada ca simplitatea si naturaletea definesc bunul gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *