adelaparvu.com despre interior actual gandit pentru familie tanara, design interior Juliette Arent si Sarah-Jane Pyke (5)

In Case, Design Interior

Locuință elegantă și actuală gândită pentru o tânără familie

Mi-a plăcut tare mult cum este amenajată locuința asta. Da, contează enorm că e luminoasă și că pe ferestre se întrezărește verdele grădinii, dar îți spun că ceea ce mi-a atras atenția este combinația îndrăzneață de culori, imprimeuri și texturi. Gândită pentru o familie tânără cu copii mici, locuința asta a fost amenajată pentru a fi practică, funcțională, dar totodată elegantă și cu un stil contemporan frumos subliniat prin piese de mobilă cu personalitate, finisaje actuale și suprafețe cu texturi ce încălzesc ambientul. Cine a spus că dacă ai copii n-ar trebui să te intereseze ca locuința să arate șic? Uite că se poate!

adelaparvu.com despre interior actual gandit pentru familie tanara, design interior Juliette Arent si Sarah-Jane Pyke (1)

Este o casă care a trebuit decorată și mobilată în doar două săptămâni în cadrul unui concurs anual lansat de către o prestigioasă revistă de profil din Australia, iar biroul de design interior care a creat amenajarea se numește Arent & Pyke. Sunt două designerițe talentate pe numele lor Juliette Arent și Sarah-Jane Pyke, ambele mame, așa că și-au folosit talentul creativ, dar și experiența de mame pentru a face față provocării de a aranja o locuință pentru o familie cu copii mici. Să ne înțelegem – asta a fost tema expoziției.

adelaparvu.com despre interior actual gandit pentru familie tanara, design interior Juliette Arent si Sarah-Jane Pyke (2)

Și ce au propus ele? Păi sigur vei găsi și tu idei. Uite, spre exemplu în living vei vedea că de la tapițeria canapelei la covor țesăturile sunt bej, crem, adică unele rezistente la murdărie, dar există accente colorate – fotoliul roșu, obiecte decorative din ceramică galbene, taburete albastru și pernele fantezie în mai multe culori. Dar dacă te uiți cu atenție vei observa că suprafețele mari sunt neutre, de la mobilă la finisajele pardoselii și pereților (inclusiv draperia). Deși bucătăria este deschisă către living, ea este frumos grupată  și pare mai degrabă un dulap deschis.

adelaparvu.com despre interior actual gandit pentru familie tanara, design interior Juliette Arent si Sarah-Jane Pyke (3)

 

Desigur că mi-a plăcut la nebunie tabloul din sufragerie, deasupra mesei, precum și piesa de mobilier colorată pusă pe fundalul unui perete zugrăvit în gri. Da, și tapetele din dormitoare m-au surprins plăcut. Există o îndrăzneală de-a dreptul artistică, iar în dormitorul matrimonial, tablourile peste tapet parcă oferă răgaz privirii să ia aminte la mesajele pictate. În camera copiilor tapetul pare să coloreze totul, dar detalii aurite, cum ar fi rama patului și lampa, vin să ofer nu doar contrast cu verdele de pe pereți, ci și un plus de strălucire. Elegant, actual, șic, dar funcțional și practic pentru o familie. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre interior actual gandit pentru familie tanara, design interior Juliette Arent si Sarah-Jane Pyke (5)

adelaparvu.com despre interior actual gandit pentru familie tanara, design interior Juliette Arent si Sarah-Jane Pyke (6)

adelaparvu.com despre interior actual gandit pentru familie tanara, design interior Juliette Arent si Sarah-Jane Pyke (7)

adelaparvu.com despre interior actual gandit pentru familie tanara, design interior Juliette Arent si Sarah-Jane Pyke (4)Foto: Scott Hawkins pentru Juliette Arent și Sarah-Jane Pyke

4 raspunsuri pentru Locuință elegantă și actuală gândită pentru o tânără familie

 1. […] Adela Parvu Mi-a plăcut tare mult cum este amenajată locuința asta. Da, contează enorm că e luminoasă și […]

 2. Roberta spune:

  Unde gasim noi dulapior(cel pe care e vaza cu flori) ca cel din imagine Adela?Desi consider ca 2-3 culori sunt de ajuns acesta imi place.

 3. cretuc spune:

  Salut! Interesanta combinatia de culori iar proiectul in sine este o reusita. Felicitări pentru tot ceea ce faceti in emisiunea ” Visuri la cheie” si pentru acest blog special.
  P.S. Din pacate pe colega ta din emisiune nu am reusit sa o gasesc pe net. Eram curiosi daca si ea poate oferi sfaturi profesioniste in legaturu cu designul interior.

 4. Mrs. Mona spune:

  Un design elegant; 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *