Sargent Architectural Photography

In Case, Design Interior

Superb amenajată cabana asta de munte

Mă bucur de fiecare dată când dau peste un interior rustic elegant ca să vezi și tu cât de elaborat poate fi conceput un decor într-un stil prea puțin apreciat și înțeles la noi. Da, rusticul nu înseamnă doar lemn și piatră, iar o cabană nu înseamnă doar bârne și mobilier improvizat. Într-o astfel de casă pot fi create încăperi de poveste, spații unde lemnul predomină, dar modul cum sunt tratate suprafețele, aranjate piesele de mobilier și decorațiunile să demonstreze că rusticul poate avea și această latură rafinată. Ceea ce-mi place mult la acest stil rustic elegant este căldura pe care o emană, chiar și atunci când e vorba despre obiecte și finisaje de calitate. Da, nu este nimic opulent, nu e un lux care să te copleșească, ci unul care inspiră siguranță, confort și frumusețe.

Sargent Architectural Photography

Casa de față este de fapt o cabană de schi, dar la cum arată eu cel puțin aș putea să locuiesc permanent în ea. Adică o văd fără probleme ca locuință de sine stătătoare, chiar dacaă are dormitoare cu multe paturi etajate, așa ca să încapă familia extinsă sau prietenii. Construcția este concepută și amenajată de arhitecții de la biroul Zabala Erickson și ridicată de constructorii de la firma Continental Construction în Yellowstone Club, Big Sky din statul Montana, SUA. Dar această casă n-ar fi avut asemenea decoruri șarmante fără aportul designerilor de interior, iar aici cei de la Kahn Design Group au transformat totul în ceva cu adevărat superb, au reinterpretat stilul rustic într-o manieră elegantă, dar foarte caldă și plăcută. Sper să te inspire și pe tine!

Sargent Architectural Photography

Sargent Architectural Photography

adelaparvu.com despre cabana de munte Yellowstone Club, Big Sky, arhitectura Zabala Erickson, design interior Kahn Design Group, Foto Kim Sargent (7)

adelaparvu.com despre cabana de munte rustic eleganta, cabana schi Yellowstone Club, Big Sky, arhitectura Zabala Erickson, Foto Kim Sargent (5)

Sargent Architectural Photography

Sargent Architectural Photography

Sargent Architectural Photography

Sargent Architectural Photography

adelaparvu.com despre cabana de munte Yellowstone Club, Big Sky, arhitectura Zabala Erickson, design interior Kahn Design Group, Foto Kim Sargent (6)

Sargent Architectural Photography

Sargent Architectural Photography
Foto: Kim Sargent

13 raspunsuri pentru Superb amenajată cabana asta de munte

 1. Brindusa spune:

  E cu adevărat superbă!

 2. balint daniela spune:

  super

 3. simona spune:

  un vis !

 4. Magda Adina spune:

  Mai mult decat superba !!!!
  Iar privelistea ce se zareste pe geamuri … ma lasa fara cuvinte !! 🙂

 5. Maria Fratila spune:

  mi-ar placea sa ma pot culca in patul meu si sa ma trezesc dimineata in patul din primul dormitor!

  • Adela Parvu spune:

   Ai grija ce-ti doresti Maria ca s-ar putea sa se implineasca! Eu zic ca e mai sigur sa te culci in patul tau si visezi ca esti in cabana asta :)))) Nu de alta, dar te-ai speria prea tare sa te trezesti direct acolo 🙂

 6. Dana spune:

  Ce am citit pe Internet despre acest club privat:
  Yellowstone Club, stațiune de schi, este un club de rezidential, Statiune de schi precum și complex de golf situat în statul Montana , Statele Unite ale Americii.

  The Times a spus că, din iunie 2009, Yellowstone Club a avut aproximativ 250 de membri. Acesta a spus ca taxa de membru costă un minim de 250.000 dolari, ca să se alăture la club, la care se adauga costul unei case intre 5 milioane de dolari pana la 35 milioane $, plus cotizatii anuale de aproximativ 20.000 de dolari.

  Va puteti da seama cam cat de bogati sunt membrii acestui club privat.

 7. Dana spune:

  Asa este Adela, calitatea lor este ireprosabila.

 8. klador spune:

  Cabana de schi…parca e cabana din povesti la care o sa visez in continuare:)

 9. […] și cât de dificil este să găsești oamenii pricepuți să-ți execute totul. Aici, la această cabană generoasă, piatra și lemnul par a fi grupate ca în joacă, dar ca să obții acest efect este foarte greu. […]

 10. […] sigur ar fi o sursă de inspirație pentru mulți, deci i-aș lăsa să arunce un ochi pe geamuri. Un univers rustic excelent creionat cu piatră, lemn și metal, condimentat cu decorațiuni, accesorii și corpuri de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *