adelaparvu.com despre casa de vacanta mica din lemn, casa Norvegia, Foto Per Erik Jæger (4)

In Case, Design Interior

Mică, dar plăcut aranjată căsuța din lemn

Nici că ai avea nevoie de vreun spațiu mai mare atunci când vine vorba despre o casă de vacanță. Dar ce te faci când încăperile sunt mici și vrei să le păstrezi separate? Cum să organizezi mobila și obiectele astfel încât să fie comod? Ei bine, am dat peste o căsuță de lemn de nici 40 de metri pătrați unde camerele mici sunt la fix amenajate pentru a găzdui cât mai multă lume la masă, dar și pentru a facilita alte activități cum ar fi gătitul sau odihnă.

adelaparvu.com despre casa de vacanta mica din lemn, casa Norvegia, Foto Per Erik Jæger (1)

Casa este una din Norvegia din Mo i rana, un loc de unde se poate admira aurola boreală. E și păcat să nu ai terasă, oricât de mică ar fi cabana, dacă ai ce să admiri. Așa că aici nu e întâmplătoare prezența terasei, binevenită ca și extensie a spațiului de locuit. La interior mi-a plăcut îndeosebi locul de luat masa care e și living în același timp, cu multe locuri de ședere, iar în mijloc o masă încăpătoare. Și pentru că tot era nevoie de spații de depozitare, locurile de ședere sunt create asemenea unor banchete cu capac deasupra cărora sunt așezate saltele.

adelaparvu.com despre casa de vacanta mica din lemn, casa Norvegia, Foto Per Erik Jæger (5)

Dacă în zona de ședere precum și în dormitor finisajele sunt deschise, în tonuri de alburi și griuri, bucătăria este mult mai caldă. Lemnul n-a mai fost vopsit, dar în contrast cu mobila albă arată totul foarte bine. Și până la urmă o cabană e bine să fie mică, o încălzești și mai ușor și mai repede, iar cu cât obiectele sunt mai puține, dar mai multifuncționale, cu atât mai bine. Până la urmă la o casă de vacanță contează compania, familia și prieteneii care-i ai alături în timpul liber. Sper să te inspire și pe tine căsuța asta!

adelaparvu.com despre casa de vacanta mica din lemn, casa Norvegia, Foto Per Erik Jæger (3)

adelaparvu.com despre casa de vacanta mica din lemn, casa Norvegia, Foto Per Erik Jæger (2)

adelaparvu.com despre casa de vacanta mica din lemn, casa Norvegia, Foto Per Erik Jæger (4)
Foto: Per Erik Jæger – Klikk.no

3 raspunsuri pentru Mică, dar plăcut aranjată căsuța din lemn

  1. Gabi Pop spune:

    Practic, bun gust si bun simt…

  2. alina spune:

    Simpatica aceasta casa mica! Si foarte practica

  3. […] plăcut tare mult atmosfera de la interiorul acestei căsuțe, modul cum sunt combinate materialele și cum este organizat totul. Este un exemplu de refugiu în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *