adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (4)

In Decoratiuni, Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea, Shopping

Magazin cu obiecte frumoase în stil scandinav

Avem prea puține locuri de unde putem cumpăra decorațiuni frumoase, de aceea mă bucur de fiecare dată când dau peste un boutique deosebit cum este cel despre care-ți spun azi. Ruxandra Radian Verona este arhitect și este pasionată de amenajări interioare. A călătorit și călătorește mult, vizitează târgurile de design și îi plac lucrurile delicate. Și pentru că tot nu găsea pentru amenajările pe care le concepea obiecte mai deosebite, s-a gândit să-și deschidă un magazin. Prima dată a avut de gând să fie un magazin virtual, dar a simțit nevoia să fie înconjurată de piesele care-i erau dragi și care o inspiră. A luat legătura cu diverși designeri și furnizori din străinătate și și-a făcut propria selecție. A muncit mult și la site, dar concomitent a căutat și un spațiu unde să aibă un magazin real, unde oamenii să poată să vină și să vadă produsele. Și ce frumoase sunt!

Într-un spațiu mic, dar foarte plăcut aranjat de pe Bulevadrul Dacia, a găsit locul potrivit pentru micro universul ei. De la corpuri de iluminat la boluri colorate, de la tablouri la mici piese de mobilă, Ruxandra merge cu drag zi de zi la Combic, așa i-a spus brandului ei, brand sub care vei găsi o mulțime de piese cu adevărat speciale. Modul cum le alege și le combină se confundă cu stilul ei personal – discret, elegant, bine conturat. Volume frumoase, nuanțe delicate, forme atipice, dar creionate în linii simple. Un stil scandinav domină alegerile ei și când intri în micul ei magazin nu știu cum se face, dar parcă ți-ai dori toate obiectele, căci ele se potrivesc de minune împreună.

De când a pornit site-ul pentru vânzarea online, de fiecare dată când cineva cumpără ceva de la Combic, copii ei se bucură alături de ea pentru că o văd zilnic cât de dedicată este, mereu cu ochii după noutăți. Este încă la început, dar e clar că obiectele pe care le aduce, unele foarte frumoase și la prețuri bune, au mare căutare. Sunt exact genul acela de piese pe care le poți da cadou fără să greșești, care se potrivesc foarte bine în multe genuri de ambiente și care aduc o notă de personalitate inconfundabilă. Mie mi-a plăcut mult în micul ei magazin care funcționează și ca birou al Ruxandrei, dar și site-ul ei unde totul e frumos explicat și organizat. Uite, bagă și tu nasul pe combic.ro și vezi ce-ți face cu ochiul, iar dacă vrei să ieși la o plimbare prin centrul Bucureștiului, mergi pe Bulevardul Dacia la numărul 68, unde e magazinul Ruxandrei (tel 0735.525.341) și unde te vei încărca de frumos. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (12)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (2)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (1)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (16)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (6)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (8)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (7)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (14)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (15)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (9)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (13)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (5)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (11)

adelaparvu.com despre magazin cu obiecte design scandinav, Combic (4)

3 raspunsuri pentru Magazin cu obiecte frumoase în stil scandinav

  1. Bogdan Fusea spune:

    Sunt exceptionale aceste obiecte. Anul acesta este un val din Scandinavia ajuns la noi. Am vizitat site-ul lor si am observat niste suporturi de lumanare cu print frunza de stejar. 41 lei este un pret foarte acceptabil.

  2. Radu spune:

    Foarte misto.. urmaresc doar pagini de genul pe Facebook

  3. […] atât de strâmt. Așa că a apelat la designerul Katarzyna Dziurdzia, care a propus o abordare în stil scandinav, iar ca reorganizare a spațiului a deschis bucătăria către living, singura posibilitate de-a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *