adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (23)

In Decoratiuni, Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea, Shopping

Îți înnoiești repede ambientul dormitorului cu lenjerii de pat primăvărătice

Când merg la cumpărături, în loc să-mi văd de lista pe care mi-am pregătit-o acasă, cum ar pentru acele #momentedeviață mai speciale, fie că e vorba despre a prepara tortul gemenilor mei de ziua lor sau pentru a cumpăra cele necesare pentru Paște, ața mă trage tot la decorațiuni pentru că mereu am impresia că dacă nu merg pe acolo, sigur îmi scapă vreo noutate. Și de regulă nu mă înșel. La raionul cu articole pentru casă am dat peste niște cutii foarte frumoase. Deși inițial am crezut că sunt decorative, la interior am descoperit că aveau așternuturi de pat plăcute, în nuanțe delictate. Da, cutiile sunt foarte prezentabile (numai bune de făcu cadou, evident cu tot cu conținutul lor) și la interior ceva și mai prezentabil pentru camera de odihnă. Da, este foarte ușor și rapid să-ți schimbi decorul dormitorului cu ajutorul decorațiunilor textile, dar prea puțină lume experimetează asta. Dar hai să-ți spun mai multe.

Când vrei să faci un cadou de casă nouă sau pentru cineva căruia ai dori să-i dăruiești ceva frumos și folositor, poți lua în considerare așternuturile de pat. De ce? Pentru că ele au impact imediat asupra decorului camerei, asupra stării de bine și pot marca moment de viață fericite (ceva de genul: când am primit acel așternut de pat tocmai ne mutaserăm în casă nouă sau așternutul albastru ni l-a dăruit mama după ce ne-am căsătorit). Secretul constă în suprafața care o ocupă, care este una mare, deci prin dimensiune o lenjerie de pat este foarte vizibilă și prezentă. Așa că dacă mergi la cineva cunoscut ori le alegi pentru tine acasă, încearcă să le alegi asortate fie cu o nuanță apropiată de cea a draperiilor, fie de cea a covorului. Dar nu te uita numai după nuanțe, ci și la texturi și modele. Draperiile sunt simple? Atunci poți alege lenjerii de pat cu modele. Draperiile sunt deja cu model? Optează pentru lenjerii de pat în nuanțe uni sau apropiate, dar fără modele, asta ca să fii sigur.

Cu cât e mai mică încăperea cu atât și imprimerile să fie mai mici, mai mărunte. Ce motive să alegi? Nu dai greș niciodată cu ceva simplu – carouri, dungi, buline. E o amenajare mai romatică? Atunci stilul patchwork merge de minune. E o amenajare modernă? Desene grafice, dungi colorate sau variante în în alb și negru, fie ele și ramuri de copaci pot da foarte bine. Vrei să faci cadou și nu știi cum arată camera unde va fi folosit așternutul? Alege griuri elegante, tonuri neutre, dar calde, care se pot combina ușor cu alte tipuri de lenjerii. Eu am găsit o mulțime de lenjerii de pat la prețuri bune în Carrefour. Nu știam de gama Tex de la Carrefour, și nici de Trainica fabricate în România care se găsesc la raft, dar dacă vrei să-ți reîmpospătezi ambientul dormitoarelor cu ajutorul lenjeriilor de pat o faci repede și ușor. Uite, mai jos ți-am pozat și cutiile frumoase și cu conținutul lor, dar și alte tipuri de așternuturi cu motive simpatice și colorate. Sper să te inspire și pe tine pentru fericite momente de viață!

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (13)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (1)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (3)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (4)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (5)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (17)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (18)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (8)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (9)

adelaparvu.com despre lenjerii de pat, colectia home la Carrefour (14)

2 raspunsuri pentru Îți înnoiești repede ambientul dormitorului cu lenjerii de pat primăvărătice

  1. Bianca spune:

    Buna Adela intr-adevar si eu am descoperit firma Tex care face si tricouri de bumbac f bune dar de Trainica nu stiam.Si preturile sunt bune!Paste fericit si La multi ani gemenilor!

  2. Meli spune:

    Buna Adela! Folosesc asternuturi de la Trainica si sunt multumita. Paste fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *