adelaparvu-com-despre-campania-mobilizatron-auchan-10-ani

In Eseuri si idei altfel

Când ajuți ești ajutat!

Mulți oameni mă întreabă cum reușesc să fac multe lucruri, adică să scriu pe blog, să pun umărul alături de colegii mei în emisiunea Visuri la cheie, să fac amenjări împreună cu colegele mele de la birou Ramona și Andreea, să fiu și mamă, să fiu și prietenă. Da, cum reușesc? În primul rând mie mi se pare că nu fac destule, dar am realizat că atunci când îi ajuți pe alții, atragi către tine oameni minunați care te ajută la rândul lor, fără ca tu să te fi așteptat la asta. Reușesc să fac multe pentru că am alături prieteni extraordinari. Una dintre prietenele mele, Alina Emilia Țâru, designer de perdele, este mereu alături de mine. Ultima dată mi-a făcut o imensă surpriză. Știa că îmi doresc o casă mai spațioasă, pentru că gemenii mei își doresc fiecare cameră proprie, dar mai știa că nu am timp să caut acea casă. Vreau să-ți spun că a căutat ea în locul meu, a alergat prin tot orașul, s-a întâlnit cu agenți, cu proprietari, a făcut poze și a triat tot ce se putea tria. La final, când a fost sigură că a găsit casa potrivită pentru familia mea, m-a anunțat despre asta. Practic, și-a sacrificat din timpul ei prețios pentru ca eu la rândul meu să am timp să-i ajut pe alții. Îți spun sincer că mă simt binecuvântată având-o alături de mine, este un om minunat, o adevărată soră. N-am știut că vrea să mă ajute, dar ceea ce a făcut pentru mine este de neprețuit.

Poți ajuta votând pentru cauze umanitare, strângere de fonduri pentru copii și oameni bolnavi AICI

Poți ajuta pentru cauze umanitare, strângere de fonduri pentru copii și oameni bolnavi votând AICI, după ce alegi orașul din care ești și ai la îndemână bonul de casă Auchan

Și tu poți face un bine pentru cei aflați alături de tine sau pentru cei din orașul tău. Și nici măcar nu trebuie să faci vreun efort pentru asta, ci doar să fii mai atent când mergi la cumpărături. Uite, am aflat despre campania Mobilizatron inițiată de Auchan, prin care una dintre cele 3 cauze ale proiectului (mediu, educație, ajutor umanitar) poate primi o sponsorizare de 10.000 de euro, dacă iese câștigătoare la finalul campaniei. De ce se face o votare? Pentru că Auchan consideră că merită să afli despre aceste proiecte, care pot aduce un mare plus în orașul tău, începând de la cele ce țin de educația copiilor și până la cele care țin de natură și mediu. Ajutorul tău poate fi acordat foarte simplu: cu bonul de cumpăraturi (care poate fi un bon pentru o pâine, dacă tot mergi la cumpărături), poți cere jetonul de plastic pentru a-l introduce în urnele din magazine, pe care le găsești după casele de marcat până pe 25 octombrie 2016. În plus, mai poți vota și online, pe baza numărului de bon de la casă, pe site-ul www.auchan.ro/mobilizatron.

Poți ajuta pentru programe de educație votând AICI

Poți ajuta pentru programe de educație votând AICI, după ce alegi orașul din care ești și ai la îndemână bonul de casă Auchan

Crede-mă că atunci când ajuți ajungi să fii ajutat. Munca acestor asociații și ONG-uri, care sustin aceste cauze, este făcută de oameni mult mai pasionați și înflăcărați ca mine. Poate nu au timp să fie la fel de vizibili sau la fel de activi pe bloguri sau pe Facebook cum sunt eu ca blogger, dar timpul lor și-l dedică altora. Eu zic că merită să dedici puțin din timpul tău pentru un vot și să le arăți că-ți pasă. În viitorul apropiat te poți trezi că munca acestor oameni îți va fi de un imens folos, fie că te vei bucura de un parc frumos, de copilul tău care va merge fericit la școală pentru că are un profesor instruit să se comporte altfel cu el sau pur și simplu pentru că banii necesari pentru operația unei persoane dragi și bolnave se va strânge din mobilizarea acestor asociații.

Poți ajuta pentru cauze de mediu votând AICI

Poți ajuta pentru cauze de mediu votând AICI, după ce alegi orașul din care ești și ai la îndemână bonul de casă Auchan

Fă un bine și fii sigur că acest bine ți se va întoarce! Păstrează bonul de la Auchan, cere jetonul de plastic, pune-l în urna care-ți merge la suflet sau votează online pe www.auchan.ro/mobilizatron. Mi-aș dori ca astfel de inițiative să existe în fiecare lună, dacă nu în fiecare săptămână. Și eu am votat pentru un proiect din București, dar fii pe fază, căci această campanie se derulează în mai multe orașe din țară (Baia Mare, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Pitețti, Ploiești, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara). Când ajuți ești ajutat! Chiar sunt curioasă cine și din ce oraș sau sector a votat. Așa că poți posta și la comentariile de pe blog dacă ai votat și orașul de unde ești (poți posta și fotografia bonului de casă sau numprul bonului). Mă gândesc să răsplătesc gestul tău ca cititor oferindu-ți un tablou pictat de mine. Am să fac o tragere la sorți în urma comentariilor de pe blog pe data de 26 octombrie. Trebuie să votezi până pe 25 octombrie! Succes!

adelaparvu-com-despre-campania-mobilizatron-auchan-10-ani-aniversare

2 raspunsuri pentru Când ajuți ești ajutat!

  1. cristina spune:

    Buna ziua Adela! Ai mare dreptate. De multe ori am ramas surprinsa placut sa vad ca daca fac un bine el se intoarce inapoi. Cred ca daca faci un bine cuiva apoi te simti si tu fericit, viata te rasplateste.

  2. iulia spune:

    Chiar ma intrebam care este treaba cu panourile de la auchan. Dar fiind in graba si prima si a doua oara , nu am stat sa vad ce scrie. Oricum ar fi fost o idee sa te intrebe la casa daca vrei jeton sa poti vota. Altfel nu aflam de la tine ca o poti face. AM votat online pana la urma 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *