adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian

In Gradina, Sfaturi plante

Trei simboluri florale ale iubirii

Carli Marian, designer florist si inginer horticol

Carli Marian, designer florist si inginer horticol

 

 

 

 

 

 

 

Dacă te afli în impas şi nu ştii ce cadou să oferi persoanei dragi, uite că m-am gândit să-ţi prezint câteva flori ce pot fi oferite cadou atunci când vrei ca darul tău să vorbească despre sentimetele tale. Dar mai mult, aceste plante pot fi oferite la ghiveci, astfel încât să poată fi păstrate mai mult timp și prezența lor să fie una plăcută, iar îngrijirea lor ușoară. Până la urmă ce poate fi mai frumos decât să-ţi exprimi dragostea oferind o floare simbol al dragostei tale? Fie că vrei să abordezi maniera clasică, cu flori deja cunoscute, fie că vrei să fii mai altfel, oferind ceva mai puțin cunoscut, un lucru este cert: florile vorbesc despre ceea ce simți.

ANTHURIUM. Fie că alegi să cumperi o plantă la ghiveci, fie că optezi pentru o floare tăiată, Anthuriumul este alegerea perfectă, deoarece floarea seamănă perfect cu o inimă roşie şi se păstrează foarte mult timp. Dacă vrei ca mesajul tău de dragoste să dureze mai mult timp, atunci te sfătuiesc să alegi un Anthurium la ghiveci. Planta se îngrijeşte extrem de uşor, iar florile sale durează cicra 4-5 luni.

adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian, In Foto Hoya kerry (2)

adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian, In Foto Anthurium (3)

adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian, In Foto Anthurium (2)

TRANDAFIRUL. Evident că nu puteam să trec fără să amintesc de floarea simbol al dragostei şi anume trandafirul. Fie că sunt flori tăiate, fie că sunt la ghiveci sunt cadoul ideal, cu care nu vei da niciodată greş. În cazul în care îţi doreşti să realizezi un buchet cu trandafiri roşii îţi recomand să întrebi de provenienţa lor. Cei care sunt cultivaţi în America de sud /Africa şi în special soiul Freedom rezistă până la 10 zile într-o vază cu apă. Iar dacă vrei să te bucuri mult timp de frumusețea acestor flori, atunci te sfătuiesc să cumperi trandafiri roşii la ghiveci, iar ulterior să-i plantezi într-o jardinieră sau în grădină. Trandafirii pitici să ştii că înfloresc până toamna târziu dacă au o expoziţie însorită.

adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian, In Foto trandafiri pitici (2)

adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian, In Foto trandafiri taiati (1)

HOYA KERRY. Dacă vrei să fii diferit, atunci este poți să oferi un ghiveci cu Hoya. Ce este interesant cu această floare este că se prezintă ca o inimă verde aşezată într-un ghiveci decorativ. Iar faza cea mai spectaculoasă este că pe frunza ei poţi scrie mesaje de dragoste, poţi desena ceva sau decora conform mesajului pe care dorești să-l trnasmiți. Planta de hoya este uşor de îngrijit şi la un moment dat va face şi flori ca de ceară. Să fie dragoste în fiecare zi!

adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian, In Foto (2)

adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian, In Foto Hoya kerry (3)

adelaparvu.com despre plante simboluri ale iubirii, Text Carli Marian, In Foto Hoya kerry (1)

Un raspuns pentru Trei simboluri florale ale iubirii

  1. plug raclor spune:

    Sunt frumoase atata timp cat nu sunt maltratate chiar si cu aceste culori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *