adelaparvu.com despre consurs pentru tinerii arhitecti, in foto City Business Centre Timisoara

In Concursuri, Designeri si Arhitecti

Concurs pentru tinerii arhitecți. Premiu de 7000 de euro

Primesc multe comunicate de presă, iar unul dintre acestea mi-a atras atenția, așa că-i dau curs și anunț despre concursul de proiecte de arhitectură interioară, concurs care are și un premiu demn de luat în seamă. Este vorba despre competitția națională de proiecte lansată de către City Business Centre Timișoara, cel mai modern ansamblu de birouri din orașul de pe Bega. În cadrul acestui concurs proprietarul centrului, compania NEPI, își dorește reamenajarea spațiilor de recepție pentru clădirile A și B din cadrul City Business Centre. Premiul pus la bătaie este de 7000 de euro, implementarea proiectului, dar și o poziție deschisă în cadrul biroului de arhitectură Andreescu & Gaivoronschi.
Cui se adresează concursul? Tinerilor arhitecți, interesați să-și găsească și un post într-un cunoscut birou de arhitectură din țară, dar și studenților de la facultățile de arhitectură.

adelaparvu.com despre consurs pentru tinerii arhitecti, in foto City Business Centre Timisoara_1

Care este tema concursului? Sub denumirea de „Ideile bune nu stau pe hârtie” organizatorii concursului își doresc reîmprospătarea spațiilor de recepție din clădirile A și B, proiectele să aducă un suflu nou, revigorant, dar noua imagine a designului interior să fie în concordanță cu arhitectura contemporană a complexului. Propunerea de design va trebui să conțină sugestii de materiale noi pentru pereții interiori și ai portalului (portalelor) de acces, pentru un nou pupitru de recepție (pult) și pentru mobilierul zonei de așteptare, adecvat pentru holul de primire al unui imobil de birouri de clasa A. Participanții vor trebui să reevalueze iluminarea artificială a interiorului, păstrând ceea ce este practic și adăugând elemente ce pot îmbogăți atmosfera interioară, alături de signalistică, în armonie cu întreaga propunere. Mai mult, proiectele propuse trebuie să integreze dispozitive sau soluții tehnologice care să ofere funcționalități suplimentare companiilor din City Business Centre.

Holul clădirii A din cadrul CBC Timișoara

Holul clădirii A din cadrul CBC Timișoara

Cum se poate participa? Participanții sunt rugați să trimită până pe 5 septembrie 2017 proiectele lor pentru reamenajarea spațiilor de recepție pentru două dintre cele cinci clădiri de birouri. Pe lângă propunerea de proiect mai este necesară o scrisoare de intenție în care participanții să motiveze propunerea lor și să argumenteze de ce consideră că această propunere este cea mai potrivită pentru proiectul City Business Centre. De asemenea, contează ca la dosarul de înscriere să existe și un CV alături de un portofoliul de lucrări. Dosarul de înscriere trebuie trimis printr-un link de transfer la adresa de email la concurs@business-centre.ro. Toate detaliile le găsești accesând pagina de concurs: http://www.business-centre.ro/concurs-arhitectura.html.

Holul clădirii B din cadrul CBC Timișoara

Holul clădirii B din cadrul CBC Timișoara

Cum se alege câștigătorul și când va fi anunțat? Dintre toate propunerile juriul va selecta în perioada 5-15 septembrie 2017 cel mai bun proiect, iar pe 18 septebmrie câștigătorul va fi anunțat. Juriul este format din profesioniști în design și arhitectură, reprezentanți ai City Business Centre și ai companiilor din complexul de birouri: Sorin Ciurariu – Arhitectul șef al orașului Timișoara, Vlad Gaivoronschi – Arhitectul complexului City Business Centre, Claudia Icobescu – Building Administrator și reprezentanții a două companii găzduite de City Business Centre, Werner Hauer – Manager Huawei și Viorel Loth – Financial Officer, Toluna. Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul complexului, adică AICI,  și pe toate canalele social-media al City Business Centre. Succes dragilor!

adelaparvu.com despre consurs pentru tinerii arhitecti, in foto City Business Centre Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *