adelaparvu.com despre Samsung Note8 (4)

In Idei pentru acasa

Perfect pentru schițe, desene, noțite și fotografii! Și nu numai!

Dacă-l vezi și-l testezi, sigur ți l-ai dori, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu unde obișnuiești să faci notițe de mână. Eu pot să-ți spun că dincolo de designul cu ecran infinit, noul telefon Samsung Galaxy Note8 este ideal și pentru pasionații de fotografie, dar, personal, l-aș putea folosi pentru o comunicare mai bună cu colegii mei de la biroul de design și arhitectură, dar și cu meșterii de pe șantier. De ce? Pentru că vectorizează tot ce notezi cu ajutorul pixului S Pen pe ecranul telefonului. Practic desenezi o schiță, notezi ceva pe o imagine, iar conținutul este vectorizat și-l poți transmite ca pe o imagine mai departe. Și poți face notările în timp ce vorbești la telefon, chiar dacă plouă, pentru este rezistent la acțiunea apei!

adelaparvu.com despre Samsung Note8 (6)

Dar nu doar atât, ci folosind stația Samsung DeX Station (și un cablu HDMI compatibil cu laptopul) poți transfera fișierele de pe telefon direct pe laptop sau calculator, ceea ce-ți ușurează enorm munca. De asemenea, are opțiunea de-a afișa pe ecran mai multe căsuțe în același timp, adică într-o parte poți avea deschis un site, iar în cealaltă parte să poți conversa pe whatsapp. Desigur, comanda vocală nu lipsește, iar asta ajută enorm mai ales dacă ești la volan, dar și opțiunea de traducere după imagini, deci fără să tastezi vreun cuvânt, îți va fi de un real folos în concedii sau călătorii de afaceri.

adelaparvu.com despre Samsung Galaxy Note8 (5)

Partea cea mai frumoasă este că acest minunat telefon, la care și camera captează imagini incredibil de clare, grație Dual Camera (are practic două camere încorporate), chiar și pe modul zoom ori în condiții de lumină precară (deci ideal și pentru un blogger ca mine), este disponibil în România prin rețeaua Orange România.

adelaparvu.com despre Samsung Note8 (3)

adelaparvu.com despre Samsung Note8 (1)

Și ca să vezi exact despre ce este vorba, vezi mai jos o prezentare video despre Samsung Note8 (vezi AICI și lansarea oficială de la New York care a avut loc pe 23 august 2017), iar AICI informații privind disponibilitatea lui la noi în țară, adică unde poți să faci precomanda. Primii clienti Orange care vor comanda acest telefon exclusiv online, AICI pe orange.ro, vor avea parte de beneficii, adică pot câștiga 100 GB bonus plus abonamentul ales cadou, la care se adaugă și gratuit stația Samsung DeX. Pentru cei dornici să afle despre caracteristicile tehnice au AICI toate informațiile. Trebuia să-ți spun despre el pentru că după teste pur și simplu nu mai poți vorbi despre altceva. Sper să te bucuri și tu de toate caracterisiticile și funcțiile pe care le are!

adelaparvu.com despre Samsung Note8 (7)

adelaparvu.com despre Samsung Note8 (4)

Samsung_macheta presa Great_210x148mm_bleed5mm_aug2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *