adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (9)

In Electrocasnice si dotari

Electrocasnice încorporabile colorate

Știi sloganul meu, nu? Dacă nu-l știi ți-l mai spun încă o dată: O viață avem? Colorată să fie! Și da, normal că orice este colorat îmi atrage atenția, așa cum a fost și cu aragazurile LDK. Firma constănțeană, care și-a început activitatea în urmă cu aproximativ 24 de ani prin comercializarea produselor de uz casnic si electronice, a identificat lipsa aparatelor electrocasnice colorate. Așa că din 2016 a început să comercializeze sub brandul propriu primele aragazuri colorate din țară, după care și-a extins gama cu aparate frigorifice colorate, iar mai recent să o facă și cu electrocasnice încorporabile colorate. Dar hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (3)

Într-o piață dominată de electrocasnice albe și cu finisaj metalic, o gamă colorată evident că apare ca o excepție de la regulă. Deși există produse de import colorate, de la branduri renumite, prețurile la gama de electrocasnice sunt uriașe. Însă nu și la LDK Electrocasnice, unde dacă intri pe site-ul www.ldkelectrocasnice.ro sau pe site-urile magazinelor partenere vei vedea că prețurile sunt excelente. Ideea acestor electrocasnice încorporabile colorate aparține managerului și proprietarului firmei Tonis Trade, care după o perioadă lungă de comerț cu electrocasnice și dotări pentru casă, a lansat brandul propriu LDK, iar primele electrocasnice au fost aragazurile colorate, lansate ca test pentru piața românească. Și ce să vezi? Ele chiar au avut mare cerere, așa că a extins gama din 2017 și cu produse încorporabile.

adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (7)

adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (5)

Visezi o mobila mov? Nu mai trebuie să-ți alegi cuptorul și plita de culoare neagră sau gri. Ești o persoană pasională, entuziastă, vulcanică? Atunci pachetul de electrocasnice în nuanță de roșu ori portocaliu s-ar putea să-ți placă. Pentru cei mai cuminti dintre noi, bejul este o alegere sigură.

adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (1)

Am întrebat despre caracteristicile tehnice și am aflat atât despre dotări, cât și despre întreținerea electrocasnicelor. Cuptoarele electrice LDK cu convecție încorporează cele mai noi tehnologii și sunt fabricate la standarde înalte de calitate. Acestea sunt prevăzute cu display digital color, touch control, sisteme de siguranță, programe speciale de gătit. Alte dotări precum grill, iluminare interioară, timer, completează designul modern și dinamic al cuptoarelor electrice LDK. Cu finisaje de excepție și funcții de ultimă generație vei avea parte de o experiență de neuitat de fiecare dată când pregătești masa copiilor sau familiei tale. Ușa cuptorului prevăzută cu geam dublu asigură o curățare ușoară și protecție împotriva supraîncălzirii. Pe viitor, aragazurile și cuptoarele LDK vor fi dotate cu autocurățare catalitică.

adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (4)

Plitele încorporabile LDK pe gaz completează în mod armonios gama de electrocasnice viu colorate, devenind soluția potrivită pentru bucătării moderne în nuanțe îndrăznețe. Confecționate din materiale de înaltă calitate, durabile, sticla este rezistentă la presiune și temperaturi înalte. Suprafețele netede, elegante, permit o întreținere ușoara și o curățare facilă.

adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (6)

Arzătoarele sunt produse de compania italiana SABAF, unul dintre producatorii de top din domeniu.  Sunt dotate cu sisteme de siguranțe la ochiuri conform directivelor Uniunii Europene și chiar cu arzător WOK, binevenit pentru cei pasionați de gătit.

adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (8)

Am vrut să aflu și despre service, așa că cei de la departamentul de marketing mi-au spus că situația, conform statisticilor companiei Tonis Trade, arătă că rata de intrare în service a produselor LDK este de sub un procent, mai mică cu aproximativ 50% decât în cazul oricărui alt brand de electrocasnice de pe piața românească. Cert este că poți comanda online aceste produse, iar pe site-ul www.ldkelectrocasnice.ro poți vedea gama de electrocasnice colorate încorporabile alături de alte produse de la branduri cunoscute. Cel mai bine le poți găsi la secțiunea de catalog, vezi aici ldkelectrocasnice.ro/catalog-produse. Însă, dacă vei dori o bucătărie colorată e bine că acum ai o sursă și pentru electrocasnice în diverse nuanțe. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre electrocasnice colorate incorporate LDK (2)

3 raspunsuri pentru Electrocasnice încorporabile colorate

 1. Racumin Foam spune:

  Mi-ar placea la nebunie sa am bucataria neagra, iar cuptorul aragazul si firgiderul sa fie o nuanta deschisa pastel, desi acum parca ma tenteaza si niste culori mai tari.

 2. Tatiana spune:

  Bună ziua dna Adela. Am încercat să îi găsim pe cei de la LDK electrocasnice în Constanța pe adresa indicată pe sait, dar nu putem da de ei şi nici la numerele de telefoane indicate acolo nu răspunde nimenea, decît robotul. Aveți cumva Dstră alte contacte unde putem sa ii găsim la fața locului, căci dorim să vedem cu ochii noştri aceste electrocasnice pe care le-ați recomandat cu incredere Dstră. Mersi anticipat.

  • Madalina spune:

   Buna Tatiana. In Constanta gasiti electrocasnicele colorate LDK in magazinele Tonis Trade, prezente in centrul comercial Tom, centrul comercial Doraly, cat si in magazinele situate pe Bd. Ferdinand Nr. 22 si Bd. Aurel Vlaicu nr. 135.
   Online le gasiti aici http://www.tonis.ro
   Te rog sa imi spui daca ti-a fost de folos informatia 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *