adelaparvu.com despre Samsung S9 (3)

In In trend

Imagini perfecte pentru promovare cu acest telefon

Am fost printre norocoșii care au avut ocazia să testeze în premieră un super telefon cu o super cameră. Îți spun direct că după ce am citit manualul de utilizare mi-am dat seama că noi nu știm să folosim smartphone-urile nici măcar la jumătate din ceea ce știu să facă. Este vorba despre Samsung Galaxy S9 despre care dacă n-ai aflat până acum are într-adevă o super cameră. Imaginile pe care le poți capta sunt de o claritate incredibilă, dar mai mult ai nenumărate opțiuni de editare rapidă pentru ele pentru a personaliza mesajele foto sau video. Dacă lucrezi în domeniul amenajărilor interioare, dacă ai magazin, restaurant, pensiune, ori o mică afacere unde trebuie să le faci pe toate, cu acest telefon îți vei rezolva măcar pentru o perioadă de timp problema promăvării. De ce? Pentru că fotografiile pe care le vei face cu acest telefon, adică Samsung Galaxy S9, te vor ajuta să captezi atenția publicului tău. Chiar mă gândeam că din lipsă de timp nu mai apuc să fotografiez cu un fotograf profesionist spațiile pe care le amenajezi cu colegii mei, așa că un telefon cu o asemenea cameră m-ar ajuta.

L-am surprins pe colegul nostru de la birou, Paul Domșa, când testam Samsung S9 oferit de către Orange.

L-am surprins pe colegul nostru de la birou, Paul Domșa, când fotografiam cu telefonul Samsung Galaxy S9 oferit de către Orange.ro pentru perioada de testare.

Dar claritatea imaginilor contează enorm în amenajări interioare mai ales pentru culori și detalii ce țin de textură. Așa că da, o cameră performantă te ajută să iei decizii rapide la un mesaj distanță numai pe baza informațiilor vizuale. Deseori mi se întâmplă să fiu întrebată pe WhatsApp, Facebook sau Instagram despre anumite combinații de culori, materiale sau produse, iar o poză bună te ajută să dai un răspuns rapid și cert.

adelaparvu.com despre Samsung S9 (3)

Ce spun însă gemenii mei despre Samsung Galaxy S9? Ștefan mi-a spus că selfiurile cu Samsung S9 îl fac să arate mai bine ca în realitate, iar Lucian mi-a spus că n-a dormit multe ore noaptea pentru că s-a jucat pe el și că se mișcă foarte bine, mai ales pe jocurile cu temă sportivă – fotbal, tenis, baschet. Amândoi au fost impresionați de design, iar părerea lor contează pentru mine pentru că eu ca multe alte mame și femei ocupate nu apuc să observ toate detaliile deoarece în afară de a suna oamenii, a trimite mesaje și a face fotografii nu am timp de jocuri. Dar se pare că ecranul mare cu Infinity Edge contează nu doar pentru poze, ci și pentru cei pasionați de jocuri.

Locul de atelier al gemenilor pe timpul serii. S-au jucat cu editarea foto pe Samsung S9 și poți vedea comparativ diverse efecte.

Locul de atelier al gemenilor pe timpul serii. S-au jucat cu editarea foto pe Samsung Galaxy S9 și poți vedea comparativ diverse efecte.

Cățelușa mea Tasha pe care am surprins-o cu Samsung S9. Am personalizat fotografia cu sticker.

Cățelușa mea Tasha pe care am surprins-o cu Samsung Galaxy S9. Am personalizat fotografia cu un sticker 🙂

Deși are un ecran foarte mare, în partea de sus a marginii telefonului există senzori care transformă experiența cu acest aparat. Mă refer la faptul că există opțiunea ca acest telefon să-ți recunoască fața și să se deblocheze automat când îl ridici în dreptul chipului tău, fără a mai fi necesară apăsarea vreunei taste. Ai și opțiunea ca telefonul să te recunoască după amprenta digitală, locul pentru deget fiind situat pe spatele telefonului lângă locul camerei foto, foarte la îndemână gândit totul, ca să nu spun ergonomic (poți să vezi tutorialul lui George Buhnici pe tema asta).

Ce mai? E foarte tare acest telefon, dar până la urmă contează mult pentru ce-l folosești. Eu zic că atâta timp cât ai nevoie de promovare vizuală, foto și video, pe care știi că o poți face pe cont propriu, sau ești creativ și vrei să transmiți emoții, stări, momente de neuitat merită să ai Samsung Galaxy S9, dar dacă ai copii pasionați de jocuri nu cumva să ajungă pe mâna lor acest telefon pentru că nu se vor mai dezlipi de el. Mai bine îl ții doar pentru tine. O să ai niște postări incredibile pe rețele de socializare pentru că dincolo de claritatea imaginii ai nenumărate variante prin care poți personaliza mesajul, mă refer la stickere, filtre, tot sistemul de editare. Dacă ți-am trezit interesul vezi AICI despre caracteristicile tehnice ale aparatului și AICI locul de unde îl poți comanda. Eu l-am testat în special la capitolul fotografii, și mulțumesc Orange.ro pentru că mi l-a oferit în avanpemieră, așa că mai jos îți redau o parte dintre ele, inclusiv din cele captate de gemenii mei. Sper să te bucuri și tu de Samsung Galaxy S9!

Da, al doilea pui al cățelușilor mei, Ahad, fotografiat cu Samsung S9 și împopoțonat cu stickere.

Da, al doilea pui al cățelușilor mei, Ahad, fotografiat cu Samsung Galaxy S9 și împopoțonat cu stickere.

Peisaj urban captat de către gemenii mei cu Samsung S9, imagine needitată.

Peisaj urban captat de către gemenii mei cu Samsung Galaxy S9, imagine needitată.

 

2 raspunsuri pentru Imagini perfecte pentru promovare cu acest telefon

  1. David spune:

    Simpatice fotografiile mai ales cele cu catelusul! Daca nu te deranjeaza, m-ar interesa si pe mine lustra aceea din sufragerie de culoarea bronzului? Seamana cu una de la ikea daca nu ma insel, dar parca nu am mai vazut-o acolo. Tot caut de ceva timp una in stilul acela. Merci frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *