adelaparvu.com despre centrala termica Bosch Condens 7000iW

In Electrocasnice si dotari

Centrala termică vorbește cu tine

Sunt absolut uimită de cât de mult evoluează tehnologia în ziua de azi. Da, poate ne-am obișnuit cu smartphone-urile, dar ce zici de centrale termice care arată extraordinar și care comunică cu tine și cu mediul prin intermediul automatizării inteligente? Ei bine, am să-ți dau un exemplu concret: centrala cu condensare Condens 7000i W de la Bosch. Este o adevărată piesă de design pe care chiar ți-ai dori să o ai la vedere, grație părții frontale din sticlă solidă de culoare albă și a interfeței digitale, care îți permite vizualizarea și comanda aparatului fără a mai fi nevoie să deschizi panoul de comandă al centralei. Dar pe lângă design, are și funcții inovatoare, în plus o poți achiziționa la pachet cu EasyControl CT200 (până pe 31 octombrie ai preț promotional și bonus termostatul – VEZI AICI). Ce este EasyControl CT200 de la Bosch? Un termostat inteligent care face posibilă comunicarea cu centrala, programarea ei și coordonarea funcțiilor în relație cu vremea prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil. Dar hai să-ți spun mai multe.

Centrala termică cu condensare Condens 7000i W este de calitate superioară și se potrivește excelent pentru modernizarea și automatizarea locuinței. Conceptul acestui echipament de încălzire este modular și îmbină componentele existente într-un nou mod, pentru a îndeplini cerințele beneficiarilor. Raportul de preț - performanță este foarte bun pentru o centrală cu putere cuprinsă între 20-42 kw. Este ușor de instalat, deoarece vasul de expansiune de 12 l este deja integrat în echipament și are si o vană cu 3 căi integrată. Este ușor de întreținut, deoarece toate părțile sunt accesibile din partea frontală a centralei.

Centrala termică cu condensare Condens 7000i W de la Bosch este de calitate superioară și se potrivește excelent pentru modernizarea și automatizarea locuinței. Conceptul acestui echipament de încălzire este modular și îmbină componentele existente într-un nou mod, pentru a îndeplini cerințele beneficiarilor. Raportul de preț – performanță este foarte bun pentru o centrală cu putere cuprinsă între 20-42 kw. Este ușor de instalat, deoarece vasul de expansiune de 12 l este deja integrat în echipament și are si o vană cu 3 căi integrată. Este ușor de întreținut, deoarece toate părțile sunt accesibile din partea frontală a centralei.

Centrala termică Condens 7000i W de la Bosch este disponibilă în 6 modele, cu puteri diferite, în functie de spațiul necesar de încălzit. Toate modele din gama Condens 7000i W vor beneficia de avantajele acestei campanii, ce presupune primirea drept bonus a termostatului cu conectare la internet. Foarte important: centrala cu condensare Condens 7000i W de la Bosch poate fi integrată în sistem cu alte surse de căldură - panouri solare și pompe de caldură. Termostatul inteligent EasyControl CT200 îți afișează gradul în care ești prietenos cu mediul, datorită setărilor.

Centrala termică Condens 7000i W de la Bosch este disponibilă în 6 modele, cu puteri diferite, în functie de spațiul necesar de încălzit. Toate modele din gama Condens 7000i W vor beneficia de avantajele acestei campanii, ce presupune primirea drept bonus a termostatului cu conectare la internet. Foarte important: centrala cu condensare Condens 7000i W de la Bosch poate fi integrată în sistem cu alte surse de căldură – panouri solare și pompe de caldură. Termostatul inteligent EasyControl CT200 îți afișează gradul în care ești prietenos cu mediul, datorită setărilor.

Termostatul EasyControl

Termostatul EasyControl CT200 de la Bosch

De ce termostatul inteligent EasyControl CT200 de la Bosch? Este o automatizare inteligentă, capabilă să regleze, spre exemplu, temperaturi diferite în fiecare cameră a casei, putând fi controlată de la distanță prin intermediul unei aplicații dedicate, de pe telefonul mobil. Poate fi conectată rapid și ușor la rețeaua de internet, prin intermediul conexiunii Wi-Fi, iar din aplicația de pe telefon pot fi activate și dezactivate foarte ușor diversele funcții ale centralei. Poate fi monitorizat consumul de energie prin intermediul acesteia pentru că vei avea afișate diagrame în telefonul tău mobil despre acest lucru. De asemenea, încălzirea casei poate fi controlată și coordonată în raport cu temperatura exterioară, fie prin intermediul unui senzor de temperatură exterioară, fie prin conexiune la serviciul meteorologic online. Deci, dacă se anunță vreme în încălzire, centrala nu va porni căldura sau pe timpul iernii va optimiza consumul de combustibil în funcție de necesități.

Cu ajutorul termostatului EasyControl CT200 de la Bosch ai posibilitatea de a programa de la distanță sistemul de încălzire, printr-o simplă conectare la rețeaua de internet WI-FI. Cu ajutorul telefonului smartphone și a termostatului EasyControl CT200, poți personaliza confortul casei tale și îl poti adapta în funcție de necesități (setezi ora la care vrei să pornească sistemul de încălzire în funcție de ora la care ajungi acasă).

Cu ajutorul termostatului EasyControl CT200 de la Bosch ai posibilitatea de a programa de la distanță sistemul de încălzire, printr-o simplă conectare la rețeaua de internet WI-FI. Cu ajutorul telefonului smartphone și a termostatului EasyControl CT200, poți personaliza confortul casei tale și îl poti adapta în funcție de necesități (setezi ora la care vrei să pornească sistemul de încălzire în funcție de ora la care ajungi acasă).

Termostatul te ajută și în optimizarea costurilor, grație diagramei explicite pe care o poți accesa și prin care poți monitoriza consumul. În cazul apariției unui eveniment în starea de funcționare, sistemul de încălzire te anunță prin intermediul aplicației despre problemă. Mai mult, tot privind costurile, conform setărilor tale precendete, programul de încălzire se adaptează automat la modul de viață al beneficiarului, iar din testele făcute reiese faptul că pe total consumul se reduce cu până la 25%.

Evident că termostatul EasyControl CT200 de la Bosch are un design atractiv, cu o interfață digitală din sticlă, tactilă, colțuri rotunde și display. EasyControl CT200 dispune de senzori de mișcare și lumină ambientală. Și da, până pe 31 octombrie, toți cei care achiziționează centrala termică Condens 7000i W de la Bosch vor primi bonus termostatul inteligent EasyControl CT200, evident în limita stocului disponibil la distribuitorii Bosch. Vezi AICI despre promoție.

adelaparvu.com despre centrala termica Bosch Condens 7000i W plus termostat Easy Control

2 raspunsuri pentru Centrala termică vorbește cu tine

  1. Florin Stoica spune:

    Tehnologia asta …..

    Pana cand se opreste si nu mai stii ce sa-i faci. Mai ales pe timp de iarna. Sunt patit. Copii se uitau la mine, eu la centrala si centrala la mine. Si la toti ne era frig :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *