adelaparvu.com despre Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (2)

In In trend

Cum începe o zi bună pentru tine?

Stau cam precar la capitolul timp, dar odată chiar am prins pe final emisiunea lui Cabral cu întrebarea “Cu ce începe o zi bună”, întrebare la care au răspuns 100 de români, iar primele răspunsuri mi-au rămas în minte: 1.o cafea bună și 2. cu soare. Ei bine, da, o zi bună începe cu o cafea bună și cu razele soarelui pe ferestre, dar poate începe cu Tchibo, mai ales când ai unul din espressoarele din gama Cafissimo mini Pastel Edition. De ce? Pentru că au nuanțe pastelate pe care le poți integra în orice bucătărie sau chiar sufragerie, iar la capitolul cafea, este singurul aparat de la care poți avea pe lângă cafea cremă, espresso și cafea filtru! Ba, chiar ai și trei sortimente de ceai disponibile. Deci, ai un aparat mic, compact, în nuanțe pastelate, dar și o cafea pe care ți-o prepari dintr-o singură reglare de buton așa cum o vrei: filtru, cremă sau espresso. Dar hai să-ți spun mai multe.

Aparatele Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (www.tchibocafissimo.ro) au un sistem patentat de infuzare cu trei trepte de presiune pentru o ceașcă desăvârșită de espresso, caffè crema sau cafea filtru, printr-o simpla apăsare de buton. De asemenea, sunt prevăzute cu programare individuală a cantității de apă pentru reglarea tăriei cafelei. În portofoliul Tchibo găsești 16 sortimente diferite de cafea, ediții limitate, precum și 3 sortimente de ceaiuri cu diferite arome.

Aparatele Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition au un sistem patentat de infuzare cu trei trepte de presiune pentru o ceașcă desăvârșită de espresso, caffè crema sau cafea filtru, printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, sunt prevăzute cu programare individuală a cantității de apă pentru reglarea tăriei cafelei. În portofoliul Tchibo găsești 16 sortimente diferite de cafea, ediții limitate, precum și 3 sortimente de ceaiuri cu diferite arome.

adelaparvu.com despre Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (4)

Deseori, când oamenii își proiectează sau își fac bucătăriile în regie proprie, adică fără să apeleze la un designer sau arhitect, nu iau în considerare faptul că pe blat s-ar putea să fie poziționate diverse aparate. Așa că pe lângă prizele absolut necesare, vezi să ai și suficient loc de blat. Însă atunci când ai omis asta, pentru prepararea cafelei ai grijă la dimensiunile espressorului. Cele din gama Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition au dimensiunile mici de doar L18 x A29,8 x l22,3 cm, deci fără probleme îți încap pe un blat de 60 cm adâncime, dar și pe un raft sau comodă cu adâncimea de 30 cm, așa că le poți găsi ușor locul.

Espressoare Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (www.tchibocafissimo.ro) pot puse în aproape orice spațiu din bucătărie, sufragerie, birou, având dimensiunile economice de 18 x 30 x 22 cm (Lungime x adâncime x înălțime). Acestea se găsesc pe piață în lanțurile mari de magazine din țară.

Espressoare Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition pot puse în aproape orice spațiu din bucătărie, sufragerie, birou, având dimensiunile economice de 18 x 30 x 22 cm (Lungime x adâncime x înălțime). Acestea se găsesc pe piață în lanțurile mari de magazine din țară.

adelaparvu.com despre Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (2)

Culorile aparatelor contează, mai ales că sunt puse întotdeauna la vedere, așa că ai de unde alege din patru nuanțe delicate: verde mentă (Frosted Green), roz-coral (Charming Coral), mov pastel (Poetry Purple) și bleu (Misty Blue), dar pe lângă acestea ai, desigur, și variantele clasice pe alb sau pe negru. Mie îmi plac toate pentru că pe fiecare îl văd ca o pată de culoare în diverse bucătării și, ca să te ghidez, ți-am pregătit în articol și câteva sugestii vizuale ca să-ți dai seama de impactul acestor nuanțe pastelate. Zici că sunt Made în Heaven, cum ar zice gemenii mei folofindu-se de engleza la modă, adică făcute în rai. Așa că te întreb și pe tine: care este culoarea preferată de espressor Cafissimo mini Pastel Edition care ți-ar face ziua să-ți înceapă frumos?

adelaparvu.com despre Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (8)

adelaparvu.com despre esspresor Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (1)

adelaparvu.com despre esspresor Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (3)

adelaparvu.com despre esspresor Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (2)

adelaparvu.com despre esspresor Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (4)

adelaparvu.com despre esspresor Tchibo Cafissimo mini Pastel Edition (5)

6 raspunsuri pentru Cum începe o zi bună pentru tine?

 1. Barbu Gabriela spune:

  Roz-coral, roșu

 2. Coarfa Georgeta spune:

  Verde-menta, pt ca are un aspect fresh, iti da energie pt ziua ce abia a inceput!

 3. Nico spune:

  Grea cu o culoare negru pt că e grea fiecare zi pentru mine

 4. Marina spune:

  Verde menta, se asorteaza cu scaunele de bucatarie vopsite recent in aceasta nuanta 😀

 5. Stefania spune:

  Misty Blue culoare blanda si calda

 6. Irina Silvia Teodoru spune:

  Verde menta.. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *