adelaparvu.com despre Salone del Mobila Milano 2019, foto arhiva

In In trend, Magazine, targuri, expozitii

Începe! Salone del Mobile Milano 2019

Cel mai mare eveniment european dedicat designului Salone del Mobile începe din 9 aprilie, la Milano, care devine până pe 14 aprilie capitala designului de produs, designului de mobilierul, arhitecturii de interior și evenimentelor de artă contemporană. Este cel mai așteptat moment al anului pentru orice specialist din industrie, la fel și pentru presa de profil și evident pentru bloggeri ca mine. Așa că timp de o săptămână și nu numai îți voi scrie articole de la acest fascinant târg pentru ca tu să afli despre cele mai noi creații ale celor mai talentați designeri ai momentului, dar și ca să te inspiri din modul în care sunt amenajate standurile de prezentare ale diverselor branduri și firme. Și da, voi fi cu ochii și pe standurile firmelor românești, care vor fi prezente la Salone del Mobile 2019. În acest an, pe lângă mobilă vor fi expuse și corpuri de iluminat în standurile Euroluce, iar ca în fiecare an organizatorii au pregătit și standurile tinerilor designeri, de regulă studenți dorinici de afirmare, la Salone Satellite.

adelaparvu.com despre Salone del Mobila Milano 2019, foto arhiva

Pe lângă articolele scrise de mine, le voi ruga pe colegele mele de la biroul nostru de design și arhitectură să-ți spună părerile lor, ce le-a plăcut sau ce le-a atras atenția, deci vei putea citi și articole scrise de arh. Andreea Beșliu, arh. Georgiana Anița și designerul Corina Manea. Mai jos îți postez câteva imagini din standurile de anul trecut, ca să-ți faci o idee despre calitatea, varietatea și amploarea târgului. Sunt foarte entuziasmată, așa că fii pe fază cu postările pe blog, dar și pe pagina de Facebook/AdelaParvublog și pe pagina de Instagram/adelaparvu. Sper să ai parte de inspirație maximă!

În foto fotolii de la Adrenalina.

În foto fotolii de la Adrenalina.

În foto stand Zanotta.

În foto stand Zanotta.

În foto stand Budri.

În foto stand Budri.

În foto stand Pulpo.

În foto stand Pulpo.

În foto stand Smania.

În foto stand Smania.

În foto stand Lago.

În foto stand Lago.

În foto stand Alta Moda.

În foto stand Alta Moda.

În foto stand Formitalia.

În foto stand Formitalia.

În foto stand Angelo Cappellini.

În foto stand Angelo Cappellini.

Pe lângă postările pe blog despre Salone del Mobile 2019, voi încerca să surprind și în mici filmări video lucrurile deosebite, așa că fii pe fază și cu materialele de pe canalul meu de YouTube/adelaparvu. Sper să te inspire și pe tine tot ce voi posta!

Un raspuns pentru Începe! Salone del Mobile Milano 2019

  1. Rozalia Enache spune:

    Mi-as fi dorit si eu, foarte mult, sa ajung acolo, dar nu pot; de aceea iti multumesc ca ne arati si noua! Abia astept! Bucura-te de tot, savureaza frumosul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *