adelaparvu.com despre concurs Velux 2019 (2)

In Concursuri

Concursul VELUX 2019 pentru arhitecți și designeri

Renumită la nivel mondial pentru inovație și produsele de calitate dedicate ferestrelor de mansardă, compania daneză VELUX organizează concursuri pentru arhitecți și designeri, care le poate aduce acestora expunere la nivel internațional. În acest an, proiectele arhitecților și designerilor pot fi înscrise până pe data de 10 decembrie 2019. Pot fi înscrise atât lucrări de renovare, cât și amenajare de locuințe, dar și de clădiri publice ori de birouri. Înscrierile se fac online AICI, iar regulamentul și condițiile de participare pot fi consultate AICI. Anul trecut concursul VELUX 2018 pentru arhitecți și designeri a fost câștigat cu un proiect de renovare al unei locuințe unifamiliale, iar proiectul  îl poți vedea AICI. Așa că, daă ești arhitect sau designer, trimite proiectul tău la concurs, iar dacă ești proprietar al unui spațiu mansardabil, vezi pe site-ul VELUX mai multe idei, dar și informații despre cum poți transforma spațiile de sub acoperiș în cele mai atractive încăperi la secțiunea Inspirație. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre concurs Velux 2019 (1)

Regulamentul participării la concursul de proiecte în care sunt prevăzute ferestre de mansardă VELUX este disponibil online AICI.

adelaparvu.com despre concurs Velux 2019 (3)

Imagine 3D cu proiectul câștigător de anul trecut la secțiunea renovări din cadrul concursului VELUX. Mai multe imagini cu toate proiectele premiate sunt disponibile AICI.

Foto: Velux

Un raspuns pentru Concursul VELUX 2019 pentru arhitecți și designeri

  1. Super! Sticla chiar e la moda, si e practica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *