adelaparvu.com despre purificatoare de aer Daikin, Foto Daikin (3)

In Electrocasnice si dotari

Purificatoare de aer silențioase și arătoase

Știi că de fiecare dată când recomand ceva o fac pentru că am testat acel produs. Așa s-a întâmplat și de această dată cu purificatorul de aer de la Daikin. Da, am deja o colaborare bună cu specialiștii de la Daikin în privința instalațiilor de climatizare, respectiv cu aparatele de aer condiționat pe care le aleg pentru casele clienților mei, pentru că pe lângă produse bune, au partea de montaj bine pusă la punct cu echipe profesioniste, un lucru care contează enorm. Ei bine, la purificatorul de aer pe care l-am testat nu mai era vorba despre necesitatea de montaj, dar a fost interesant faptul că specialiștii Daikin mi-au oferit un senzor înainte să aleg purificatorul, care să măsoare calitatea aerului din interiorul locuinței mele. Cum stau într-o zonă cu trafic intens era de așteptat să fie praf, dar nici chiar atât pe cât a măsurat senzorul nu mă așteptam. Ce am constat după folosirea pe o perioadă de o lună de zile a purificatorului? Hai să-ți spun mai jos.

În perioada 12-19 noiembrie 2021 aveți oferte de Black Friday pe buyDaikin.ro, ofertele includ promoții atât pentru aparatele de aer condiționat, cât și pentru cele dedicate purificării aerului pe care le puteți achiziționa cu 20% reducere. La aer condiționat aveți pachet montaj si transport gratuit pentru orice model de aparat de aer conditionat, deci trebuie doar să vă alegeți modelul de pe buyDaikin.ro

În perioada 12-19 noiembrie 2021 aveți oferte de Black Friday pe buydaikin.ro, ofertele includ promoții atât pentru aparatele de aer condiționat, cât și pentru cele dedicate purificării aerului pe care le puteți achiziționa cu 20% reducere. La aparatele de aer condiționat aveți pachet montaj si transport gratuit pentru orice model trebuie doar să îl alegeți pe cel preferat de pe buydaikin.ro.

În primul rând s-a schimbat mirosul locuinței, care a devenit mai proaspăt. N-aș fi crezut că praful poate fi atât de poluant încât să schimbe mirosul din casă. Ei bine, am aflat că purificatoarele de la Daikin sunt dotate cu tehnologia Flash Streamer, prin care sunt distruse polenul, fungii și alergenii din aer, dar care reușesc să elimine și mirosurile neplăcute. De aici și aerul proaspăt din încăpere, dar mai ales sănătos pentru că-l purifică realmente de particule mici, care pot provoca alergii și diverse boli.

adelaparvu.com despre purificatoare de aer Daikin, Foto Daikin (2)

Apoi, mi-a plăcut că purificatorul este silențios. Am mărit puterea doar ca să-l aud cât de cât pentru că așa suntem noi, încă neobișinuiți cu aparatele silențioase. Și da, trebuie să recunosc că mi-a plăcut să-l țin aproape și cât lucram, citeam sau pur și simplu mă relaxam pentru că aveam certitudinea că mă ajută la concentrare. Există studii care atestă faptul că un aer curat te ajută să te focusezi și să îți poți menține atenția pentru mai mult timp. Și e logic, pentru că vorbim până la urmă despre oxigenarea sângelui, deci și a creierului.

adelaparvu.com despre purificatoare de aer Daikin, Foto Daikin (3)

Desigur că nu pot omite aspectul aparatului, care are un design compact, îmi place că e alb și poate fi acomodat cu ușurință în orice încăpere, fie că e vorba despre locuință sau spațiu de birou. De asemenea, este suficient de stabil să-l poți poziționa în camera copiilor, dacă aceștia sunt de vârste mici și se pot sprijini de aparat. Și da, în camera copiilor cu siguranță ai vrea să existe un aer cât mai curat.

adelaparvu.com despre purificatoare de aer Daikin, Foto Stefan Parvu

Deci, ceea ce am învățat după testarea purificatorului Daikin este că lucrurile care nu se văd de fapt contează mult pentru sănătate. Iar noi nu putem detecta cât de curat este aerul din interiorul locuințelor noastre, dar avem acum tehnologia necesară ca să ne asigurăm că sigur vom respira un aer purificat. Vezi pe site-ul buydaikin.ro mai multe despre caracterisiticile tehnice ale produselor lor. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

2 raspunsuri pentru Purificatoare de aer silențioase și arătoase

  1. Claudia spune:

    Multumesc mult pentru recomandare 😉

  2. Gabriela spune:

    Foarte bun articolul, big like!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *