adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (211)

In Design floral, Romania Mea

Minunate decoruri florale cu parfum de primăvară create de Nicu Bocancea pentru evenimente festive

Dacă ți-ai dori să evoci primăvara într-un decor de nuntă sau pentru eveniment festiv, fie el de familie sau pentru mediul de business, cum ai face-o? Ei bine, de aceea există designeri floriști, iar Nicu Bocancea este unul de top, aflat în elita mondială din domeniu. Și o demonstrează cu fiecare prilej la care participă în numele Florăriei Iris, cum a fost cazul recent, la Palatul Parlamentului, unde la final de martie, a fost organizat un târg de nunți. Poate că așa s-a vrut sau nu, dar mie standul Florăriei Iris mi s-a părut strategic așezat la finalul traseului, după nenumărate propuneri de ținute vestimentare și oferte de locații pentru nunți, deci era inevitabil să nu-ți rămână întipărit în memorie. Dar hai să-ți spun mai multe despre ideile materializate aici.

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (1)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (26)

Când l-am întrebat pe designerul Nicu Bocancea ce temă și-a ales pentru standul pe care l-a creat mi-a răspuns sincer: „Am făcut ce mi-a venit cu flori de primăvară pentru că suntem în acest anotimp.” Da, fără explicații complicate, designerul vorbește de fapt prin ceea ce a creat cu aceste flori fragile, delicate și parfumate. Și cu atât mai spectaculos este decorul cu cât prin aranjamente s-a reușit evocarea atât de sugestivă a primăverii – vezi crustele de pământ de pe mese, lemnul și mușchii ce par desprinși dintr-o poveste silvestră, iederă din plin, care inspiră romantism și viață, lalele, narcise, maci, forsythia, lăcrămioare, ranunculus – toate într-o explozie cu arome și cromatică solare de alb și galben. Mi-a plăcut faptul că standul a fost creat într-o zonă de trecere, ca și cum ai parcurge o poartă a primăverii și prin ea descoperi fragilitatea, dar și frumusețea naturii renăscute.

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (7)

Sunt multe soluții creative aplicate în acest decor, de la instalațiile suspendate ca niște pălării elegante, la aranjamente pe mijlocul meselor, de la lalele atârnate cu tot cu bulbi ca să reziste mai mult și să aibă de unde-și trage energia până la ornamente circulare din crengi și iederă. Și da, de la covorul de mușchi la pavajul din lemn, de la mesele din rotunde ce te duc cu gândul la uriașe mosoare la candele și lumânări ce se ițesc ca mici sculpturi din fier și scoarță. Mi-a trebuit ceva timp să le descos pe toate, dar sunt sigură ca dacă aș mai analiza încă o dată imaginile luate cu mâna tremurândă aș mai descoperi și alte idei.

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (3)

Deci, dacă îți dorești să decorezi pereții unei săli, uite, Nicu Bocancea te poate inspira cu ale sale panouri și instalații rotunde, dacă vrei să îmbraci stâlpi gândește-te la iederă și candele, dacă e să înviorezi o pergolă ia în calcul o ploaie de flori, iar dacă e să înlocuiești aranjamentele de masă clasice, dispuse pe mijloc, vezi că Nicu Bocancea are soluții alternative cu aranjamente suspendate, ca niște umbrele de parfum și culoare. Minunate idei, așa cum ne-a obișnuit Nicu Bocancea de fiecare dată! Sper să te inspire și pe tine!

Vezi aici și alte proiecte semnate Nicu Bocancea pe site-ul Florăriei Iris.

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (25)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (121)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (12)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (18)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (9)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (8)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (11)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (22)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (4)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (17)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (15)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (14)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (13)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (20)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (23)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (21)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (111)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (19)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (5)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (7)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (16)

adelaparvu.com despre decor cu flori de primavara pentru nunti si evenimente festive, designer florist Nicu Bocancea (2)

3 raspunsuri pentru Minunate decoruri florale cu parfum de primăvară create de Nicu Bocancea pentru evenimente festive

  1. Magda spune:

    Sunt absolut superbe , mi-a parut rau cand am ajuns la sfarsit …. cat de frumoase trebuie sa fie in realitate. Foarte inspirat

  2. Jo Russ spune:

    ma mira ca lalelele ramin in jos…de obicei se indoaie si se indrapta catre lumina!!! f.frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *