The lovely room 20

In Design Interior, Horeca

Raluca Luca te invata despre frumusete la The lovely room

Îmi plac locurile unde ca și client te simți în vizită la cineva acasă pentru că ai la îndemână cărți, la fereastră vezi flori, pereții sunt colorați în nuanțe delicate, iar mobila confortabilă. Am aflat despre un astfel de loc de la Ana Amelian Nechita, fashion director la revista Rumors. De altfel, ea a fost cea care a realizat stylingul pentru ședința foto la acest studio de make-up al Ralucăi Luca, un studio creat ca o cameră drăguță unde domnișoarele și doamnele se răsfață și se înfrumusețează.

Culori placute la the lovely room

La parterul unei vile de pe strada Londra din București, este amenajat The lovely Room, un spațiu feminin frumos gândit de către Andreea Trăistaru, designer de interior. Și aici, în ambientul cu nuanțe de lavandă și tușe shabby chic, Raluca Luca și echipa ei de traineri își machiază clientele pentru ocazii festive, dar le și învață cum să-și pună în evidență trăsăturile cu ajutorul produselor de înfrumusețare.

The Lovely Room (14)

Raluca Luca și-a deschis propriul studio de make-up, atât de frumos denumit The Lovely Room. Și era firesc să facă acest pas după ce a acumulat multă experiență. A colaborat, și o face în continuare, cu vedete, fashion designeri, fotografi, agenții de publicitate și o mulțime de reviste. S-a școlit la Kruger Brent Make-up Academy și Illamasqua School of Make-up și este co-fondatorul Bridangels, o agenție de styling pentru mirese. Nu e de mirare că pasiunea pentru culoare, frumusețe și feminitate a determinat-o să-și deschidă acest studio de make-up.

Raluca Luca

Raluca Luca

Este un loc unde nu doar te simți femeie, ci înveți să fii una frumoasă. Fie că mergi acolo pentru a beneficia de un machiaj profesionist, fie că vrei să urmezi cursuri pentru amatori de make-up, te vei simți înconjurată de prietene. Și până ajungi pe Londra nr. 17, unde se află The lovely room, intră pe site-ul studioului, iar la secțiunea blog vei găsi o mulțime de sfaturi pentru înfrumusețare.

The lovely room 18

The Lovely Room (1)

The Lovely Room (4)

The Lovely Room (3)

The Lovely Room (7)

The Lovely Room (8)

The Lovely Room (9)

The Lovely Room (2)

The Lovely Room (11)

The Lovely Room (6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *