adelaparvu.com despre Kaminwunder_01

In Balcoane, Gradina, Produse gradinarit, Shopping

Mese semineu pentru balcon si terasa – fara fum, cenusa sau scantei

Vară, vară, dar uite că se lasă și cu răcorică pe-afară. Ar merge o să te bucuri de câteva clipe de relaxare în grădină, pe terasă sau balcon, dar din cauza temperaturilor prea joase și a ploilor vei renunța. Și totuși ai putea avea o sursă plăcută de căldură chiar și în aer liber. Este vorba de noile șemineuri, care nu emană fum, cenușă sau scântei, deci perfecte și pentru spații acoperite sau îngrădite cu lemn.

adelaparvu.com despre Kaminwunder_01

Aceste șemineuri sub formă de mese sunt inovația firmei Kaminwunder. Funcționează cu gaz, mai exact cu propan, cu ajutorul căruia se poate obține o flacără perfect controlabilă, dar mai mult emană o căldură reglabilă până la 19 kilowați. Practic, fiecare masă are încorporat un recipient pentru alimentarea cu gaz, similar buteliei. Ca atare, în cavitatea mesei nu există cărbuni sau lemn, acestea fiind de decor. Și evident că fiind alimentate cu un gaz, aceste șemineuri încălzesc fără fum, cenușă sau scântei. Desigur că este omologat și certificat de către pompieri, deci nu prezintă riscuri de răspândire a incendiilor sau de provocare a lor dacă sunt folosite corespunzător (și nu face careva vreo nebunie).

adelaparvu.com despre Kaminwunder_02

Deși par a fi din lemn sau piatră, materialele ce îmbracă mesele sunt ignifuge și doar imită aspectul natural. Sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme și poți găsi un model potrivit chiar și pentru un balcon mic. Mesele șemineu pot fi echipate cu diferite accesorii, inclusiv cu laterale pentru depozitarea diverselor lucruri.

adelaparvu.com despre Kaminwunder_04

Ceea ce nu s-ar potrivit pe balcon ar fi accesoriul – grătarul cu capac și arzător încorporat. Chiar n-ai vrea să-i amețești pe ceilalți cu o prăjeală pe balcon, dar dacă ai grădină merge :). Și te poți bucura de  masă șemineu printr-o simplă apăsare de buton, dar asta după ce scoți din buzunar 799 euro pentru modelul din imagine. Vrei să afli mai multe? Ia uite AICI site-ul firmei Kaminwunder.

adelaparvu.com despre Kaminwunder_03

Un raspuns pentru Mese semineu pentru balcon si terasa – fara fum, cenusa sau scantei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *