Bucatarie colorata in mai multe nuante Copyright © 2010 Akzo Nobel

In Concursuri

Concursul care-ti coloreaza locuinta! Începe săptămâna culorilor Dulux

Concursul acesta se potrivește mănușă blogului meu! Doar știi că-mi plac culorile :). O să postez zilnic articole despre culorile în casă și vei avea o mulțime de imagini din care să te inspiri, vei găsi o mulțime de idei pentru locuința ta, inclusiv de amenajare. Cum se derulează concursul? Având în vedere că fiecare culoare va avea un câștigător, e firesc ca acel câștigător să-și și dorească vopseaua lavabilă respectivă. Așa că, împreună cu Akzo Nobel România, care oferă premiile ce constau în vopsea lavabilă Dulux Let’s color vom desemna prin tragere la sorți pe data de 15 iulie 2013 un câștigător pentru fiecare culoare. La această tragere la sorți vom lua în calcul, pentru fiecare culoare, pe cei care postează un comentariu sub articolul cu nuanța preferată. Comentariile le aștept sub postările care au în titlu „O viață avem? Colorată să fie cu …”.

Bucatarie colorata in mai multe nuante Copyright © 2010 Akzo Nobel

Bucatarie colorata in mai multe nuante Dulux Copyright © 2010 Akzo Nobel

Hai să-ți spun și mai în detaliu: urmărești zilnic postările ca să identifici culoarea care ți s-ar potrivi acasă. Apoi, ca să fim siguri (eu cu Dulux :)) că alegi ce-ți dorești – intri aici  pe magazinlacurisivopsele.ro/vopsea-lavabila și îți alegi nuanța de vopsea lavabilă Dulux Let’s color preferată. Spre exemplu, la postarea despre culoarea roșie, alegi din magazinul online cutia de vopsea cu nuanța favorită de roșu sau cărămiziu pe care vrei să o primești gratuit acasă și pui link-ul la comentariu. Poți să și spui unde ai folosi-o, spre exemplu în living, în dormitor etc. Să te uiți bine în magazinul online pentru că sunt 4 pagini în care sunt afișate toate nuanțele de vopsea lavabilă Dulux Let’s color, iar culoarea este marcată în bulina de pe cutie.

Ton de rosu pudrat perfect pentru un interior cu mobila in nunar de lemn natur Copyright © 2010 Akzo Nobel

Ton de rosu pudrat perfect pentru un interior cu mobila in nuanta de lemn natur Copyright © 2010 Akzo Nobel

Desemnarea câștigătorilor o vom face la o săptămână după postarea tuturor articolelor despre culori. Așa vei avea timp să identifici nuanța preferată și să postezi comentariul tău în dreptul ei, dar și eu voi avea timp să fac toate tabelele și extragerile pentru fiecare culoare. Akzo Nobel România îți va livra acasă necesarul de vopsea pentru o cameră. Dar trebuie să fii pe fază și să-ți alegi exact nuanța pe care o dorești. De aceea te rog să te uiți cu atenție la fiecare cutie și să postezi link-ul corect. Hai să-i dăm drumul. Știi vorba mea, nu? O viață avem? Colorată să fie! Mult succes!!!

Nuanta de galben auriu ce inveseleste camera copilului Copyright © 2010 Akzo Nobel

Nuanta de galben auriu ce inveseleste camera copilului Copyright © 2010 Akzo Nobel

Living modern in tonuri neutre si discrete Copyright © 2010 Akzo Nobel

Living modern in tonuri neutre si discrete Copyright © 2010 Akzo Nobel

0 raspunsuri pentru Concursul care-ti coloreaza locuinta! Începe săptămâna culorilor Dulux

  1. Super concurs! Noi luna asta ii amenajam camera fetitei, a hotarat ca e domnisoara mare si de-acum poate dormi singurica in camera ei, asa ca acest concurs e tare binevenit! Sper sa avem noroc!
    Multumim si succes tuturor!

  2. crisi spune:

    misto concursul,insa nuanta aleasa de mine e de asteptat mult…sper s-o regasesc si pe blog ca sa ma inscriu la concurs!

  3. magda egeto spune:

    galben!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *