adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (9)

In Design floral, Gradina, Magazine, targuri, expozitii

Timp de calitate la cursul floral Andeli Design gazduit de Atelier by Edmond

Sunt bucuroasă că blogul meu a devenit locul unde întâlnesc oamenii pasionați de frumos. Mai mult, cei despre care scriu încep să și colaboreze între ei. Uite, spre exemplu Liliana Masgras, designer floral Andeli Design, a găsit în showroomul Atelier by Edmond locul perfect pentru următorul ei curs floral destinat adulților, care va avea loc pe 16 august. Practic, cine va merge la acest curs va petrece un timp de maximă calitate. Va socializa cu ceilalți cursanți, va crea aranjamente florale sub îndrumarea Lilianei, dar va afla și despre soluții deosebite pentru aranjarea casei materializate în atelierul lui Edmond.

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (9)

Liliana Masgras are deja experiență în organizarea unor astfel de cursuri, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Ceea ce îmi place este că aranjamentele create la cursurile ei sunt bogate, cu flori multe și te poți bucura de ele și după curs pentru că le iei acasă. Îmi mai place faptul că numărul de locuri este limitat, tocmai pentru a se putea ocupa de fiecare cursant, iar în timpul lucrului afli o mulțime de informații despre flori – de la cum să le păstrezi mai mult timp, până la combinații și compatibilitățile dintre plante.

Liliana Masgras designer floral Andeli Design

Liliana Masgras designer floral Andeli Design

Următorul curs va avea ca temă briza mării și va fi organizat pe 16 august, începând cu ora 19, la Atelier by Edmond care e pe strada Washington nr. 16 din București. Pentru că îi place să se pregătească cu flori proaspete și decorațiuni frumoase, Liliana comandă plantele pentru ai veni în ziua organizării atelierului. Așa că dacă vrei să te înscrii la curs, care costă 110 lei, va trebui să plătești în avans 50 lei, tocmai pentru ca Liliana să asigure fiecărui participant tot ceea ce are nevoie pentru un aranjament deosebit și cu flori proaspete. Plata în avans o poți face online, îți spune Liliana în ce cont.

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (3)

Mai sunt puține zile până la înscriere, așa că profită de mini vacanța de săptămâna viitoare și petrece câteva ore relaxante în compania unor oameni ca și tine, pasionați de frumos. Uite, poți să te înscri pe mail la adresa [email protected] sau prin telefon 0734.504.927. Și dacă mergi la curs, să-mi trimiți și mie poze cu aranjamentul tău 🙂

Liliana Masgras alaturi de una dintre cursante

Liliana Masgras alaturi de una dintre cursante

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (13)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (11)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (5)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (4)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (1)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (2)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (7)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (8)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (10)

adelaparvu.com despre cursuri florale Andeli Design (14)

0 raspunsuri pentru Timp de calitate la cursul floral Andeli Design gazduit de Atelier by Edmond

  1. Ivan Janeta spune:

    Superbe aranjamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *