adelaparvu.com despre Outlet  electrice Menatwork (6)

In Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea, Shopping

Nou deschis! Outlet de corpuri de iluminat si materiale electrice

Foarte recent s-a deschis un mare outlet de corpuri de iluminat și materiale electrice, unde ai peste 2000 de produse la prețuri bune, unele reduse chiar și cu 70%. Ce fel de produse?  Hai să-ți înșirui câteva: spoturi, plafoniere, lămpi, proiectoare, stâlpi ornamentali, becuri și accesorii, soluții pentru iluminatul rezidențial, comercial, stradal, industrial, public și de birouri, atât cu tehnologie tradițională, cât și cu tehnologie LED. Dar tot aici ai și accesorii electrice, tablouri și aparataj electric, cabluri, prelungitoare, sisteme de interfonie, videointerfonie și control-acces, plus multe alte sute de produse necesare uzului casnic și profesional. N-am postat pozele de la outlet că nu o să-ți dai seama de produse, așa că am ales să-și pun niște poze din arhiva Menatwork ca să-ți faci o idee despre ce fel de electrice vei găsi în outlet.

adelaparvu.com despre Outlet  electrice Menatwork (4)

Unde este outletul? În apropiere de București, la ieșirea din Popești Leordeni, pe Șoseaua de Centură, nr. 103 (în incinta parcului industrial al grupului de firme Menatwork, unde e și Fabrica de Mozaic). Pe lângă faptul că sunt accesibile, produsele sunt și economice din punct de vedere al consumului de energie electrică şi performanțe în materie de funcționare, toate aceste produsele îndeplinesc standardele internaționale de calitate, securitate și conformitate, așa cum spun specialiștii de la Menatwork. Și acești specialiști te ajută și pe tine să alegi ce ai nevoie din outlet, adică nu ești lăsat de izbeliște să te descurci singur, ci ai parte de consultanță din partea lor. Tare, nu?

adelaparvu.com despre Outlet  electrice Menatwork (6)

Dar aici oferta este gândită și pentru nevoile electricienilor, instalatorilor, revânzătorilor, agenților comerciali specializați. Da, normal că și consumatorii finali, cum suntem noi, putem cumpăra atât produse simple, cât și unele tehnice și specializate (de exemplu: iluminatul obiectelor sensibile la lumină ori căldură din muzee, magazine, vitrine etc). Și tot aici găsești și corpuri de iluminat cu surse LED, care fac jocuri de culori și modele pe fațadele clădirilor sau in grădini și parcuri sau poate că le-ai văzut prin vitrinele magazinelor :). Oricum chestii interesante, așa cum mai au cei de la Menatwork. Intră pe site-ul lor menatwork.ro pentru mai multe informații. Aaa! Am uitat să-ți spun programul (care nu e prea e sexy): de luni până vineri de la 9 la 17, în weekend e închis.

adelaparvu.com despre Outlet  electrice Menatwork (3)

adelaparvu.com despre Outlet  electrice Menatwork (2)

adelaparvu.com despre Outlet  electrice Menatwork (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *