Foto: Platemark Design

In Decoratiuni, Romania Mea, Shopping

Ai la prețuri bune perne, pilote și protecții de saltele fabricate în România

Știi care-i avantajul major al produselor fabricate în România? Le găsești pe stoc și la prețuri bune și toate la calitate europeană. Uite, că tot e sezonul rece când ne trebuie una ș-alta pentru dormitor, ca să ne fie cald și bine, dar să ne și odihnim confortabil în vacanța de iarnă (pe care abia o aștept), cei de la Lem’s au lansat ditamai colecția de perne, pilote și protecții de saltele fabricate la noi în țară, vreo 60 de modele. Da, ei au fabrica de mobilă, dar pentru dormitoare trebuie și saltele și accesorii pentru ele, așa că au bătut palma cu un producător din Timișoara, care fabrică exclusiv pentru magazinele Lem’s sub brandul Green Future colecția asta denumită „lem’sbedding collection”. Înainte să-ți spun mai multe, vezi că ți-am pus la final două imagini cu dormitoare care nu sunt de la Lem’s, sunt doar așa de inspirație, că nu pot abține să nu-ți dau idei 🙂

adelaparvu.com despre Lems bedding collection Green Future (1)

Îmi place de cei de la Lem’s pentru că au grijă să ofere varietate atunci când vine vorba și despre materiale și la capitolul prețuri. Și asta fără ascunzișuri. Adică nu te poți aștepta ca la prețul de 34 lei perna din vată siliconică de 50 x 70 cm să te țină la fel de mult ca aia cu 100% puf de gâscă, al cărei preț ajunge la 383 lei. Dar măcar știi că aici găsești ceva pe măsura buzunarului tău. Începi cu ce-ți permiți. Partea frumoasă este că în magazine ai și cu ce să faci comparația. Materialele folosite sunt de la vată siliconică, nanofibră, bambus, lână până la puf de gâscă și spumă cu memorie. Uite, pilotele de 180 x 200 cm le ai la prețuri între 174 lei și 890 lei, apoi protecțiile de saltea de 180 x 200 cm le găsești de la 197 lei la 527 lei.

adelaparvu.com despre Lems bedding collection Green Future (7)

Pentru că au lansat de curând colecția de produse pentru pat (sau bedding cum îi zice în engleză) ea se găsește în principalele orașe București, Ploiești, Giurgiu, Botoșani, Iași, Buzău, Alba Iulia, Oradea, Târgu Jiu, Craiova, Brașov, Focșani, Tecuci. Însă până la sfârșitul anului colecția va fi prezentă în peste 65 de magazine Lemet. Și vezi aici că au și saltele la prețuri bune (de la 498 lei în sus). Oricum oferta este pentru toate buzunarele. Mergi să le vezi cu ochii tăi sau intră pe site-ul firmei lemet.ro ca să-ți alegi înainte să ajungi în magazin. Sper să-ți prindă bine informați asta!

adelaparvu.com despre Lems bedding collection Green Future (6)

adelaparvu.com despre Lems bedding collection Green Future (5)

adelaparvu.com despre Lems bedding collection Green Future (4)

adelaparvu.com despre Lems bedding collection Green Future (3)

adelaparvu.com despre Lems bedding collection Green Future (2)

Foto: Platemark Design

Foto: Platemark Design

Foto: Calvis Wyant Luxury Homes

Foto: Calvis Wyant Luxury Homes

 

3 raspunsuri pentru Ai la prețuri bune perne, pilote și protecții de saltele fabricate în România

 1. Patricia C. spune:

  Si unde putem gasi o biblioteca precum cea din poza Platemark Design?

  • Adela Parvu spune:

   Patricia, asa ceva se face pe comanda. N-ai sa gasesti in comert. Iti trebuie o firma buna care face mobilier pe comanda si rezolvi problema 🙂

   • Patricia C. spune:

    Iti multumesc pentru raspuns. Poti sa-mi recomanzi o firma care produce mobilier la comanda pentru o asemenea biblioteca, deoarece n-am gasit nici una pana in acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *