adelaparvu.com despre colectia antibacteriana de obiecte sanitare si mobilier baie Cersanit Pure Silver Protect (1)

In Electrocasnice si dotari, Mobila, Shopping

Mobilier și obiecte sanitare cu ioni de argint! Prima colecție antibacteriană pentru baie

Știi deja de vopselurile sau saltelele cu ion de argint. Ei bine, acum o tehnologie similară a fost înglobată pentru o colecție de obiecte sanitare. Asta ca să nu-ți mai faci griji cu bacteriile din baie, acolo unde mediul umed și resturile de produse cosmetice favorizează dezvoltarea lor. Și da, sunt fabricate cu tehnologie antibacteriană de ultimă generație. Ingredientul activ pe bază de ioni de argint se numește Silverit și este încorporat în suprafața produselor din această colecție. El inhibă dezvoltarea bacteriilor cu până la 99,8% (în principal Escherichia coli și Staphylococcus aureu). Aceste date sunt conform unui studiu efectuat în 2012 de un institut din SUA la cererea producătorului. Silverit nu se evaporă şi rămâne activ pe o perioadă de 25 de ani. Cine a lasant colecția aceasta în România? Cersanit, iar mobilierul și obiectele sanitare din această gamă le găsești sub denumirea de Pure Silver Protect.

adelaparvu.com despre colectia antibacteriana de obiecte sanitare si mobilier baie Cersanit Pure Silver Protect (4)

adelaparvu.com despre colectia antibacteriana de obiecte sanitare si mobilier baie Cersanit Pure Silver Protect (3)

Ioana Moga, Director de Marketing Sudul Europei în cadrul Rovese

Ioana Moga, Director de Marketing Sudul Europei în cadrul Rovese

Cui se potrivește așa ceva? Cu siguranță familiilor cu copii, dar și celor preocupați de siguranța și curățenia din baie, ca să nu spun maniaci ca mine :).  Dar de ce au făcut colecția asta cei de la Cersanit? Ia uite ce ne spune Ioana Moga, directorul de marketing: ”În condițiile de umiditate și temperatură ridicată din băi, o singură bacterie se poate multiplica de până la 8 miliarde de ori în doar 24 de ore. Soluțiile de curățat au efect pe termen scurt: elimină bacteriile, dar nu previn apariția și înmulțirea lor. Specialiștii noștri au identificat această problemă și au creat un ingredient inovator, pe bază de ioni de argint, care nu lasă bacteriile să se dezvolte. Apoi, l-au încorporat în suprafața tuturor produselor din colecția antibacteriană Pure Silver Protect”.

adelaparvu.com despre colectia antibacteriana de obiecte sanitare si mobilier baie Cersanit Pure Silver Protect (8)

Colecția Pure Silver Protect de la Cersanit, conține: lavoare (5 dimensiuni), set WC compact, vas WC și bideu suspendat, mobilier de baie în două culori – alb și nuc – cu dimensiuni  variate și căzi rectangulare cu 4 dimensiuni diferite. Deci ai de unde să alegi ceva potrivit, mai ales pentru o baie mică. Le găsești de cumpărat în multe magazine din țară. Uite aici link-ul unde poți vedea toată colecția, dar unde poți găsi și cel mai apropiat magazin (vezi colțul dreapta sus map) www.cersanit.ro/PURE. Ca să-ți faci o idee despre prețuri pe care le-am găsit la unul dintre distribuitori (prețurile diferă în funcție de magazin și de dimensiunea obiectelor) îți spun că lavoarele au prețuri între 194 lei (50 cm) și 417 lei (70 cm), căzile de baie costă între 644 lei )140 cm x 70 cm) și 716 lei (170 cm x 70 cm), seturile dulap cu lavoar pornesc de la 849 lei (lavoar 50 cm). Găsești în colecție și capace de wc antibacteriene, ale căror prețuri pornesc de la 145 lei. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre colectia antibacteriana de obiecte sanitare si mobilier baie Cersanit Pure Silver Protect (7)

adelaparvu.com despre colectia antibacteriana de obiecte sanitare si mobilier baie Cersanit Pure Silver Protect (2)

adelaparvu.com despre colectia antibacteriana de obiecte sanitare si mobilier baie Cersanit Pure Silver Protect (1)

8 raspunsuri pentru Mobilier și obiecte sanitare cu ioni de argint! Prima colecție antibacteriană pentru baie

 1. Ing. Cazanaru Leonida, Deva, 0740185292 spune:

  !)Felicitari cercetatorilor! Pt. romani ar trebui si variante accesibile pensionarilor si altor categorii cu venituri mici…,altfel, lista potentialilor cumparatori se reduce… desi sanatatea devine tot mai pretioasa. mai necesara…dar si mai scumpa si neaccesibila….Poate ca asta se si urmareste…!! Oricum, pamantul nu mai poate hrani…miliarde de oameni care produc tot mai putin, resursele se reduc ametitor, iar marile corporatii cauta …gaze de sist …desi practic ultimilor15 ani demonstreaza clar ca metoda FRACTURARII HIDRAULICE implica riscuri enorme…FLUIDUL hidraulic injectat la adancimi mari…cu presiuni mari…ajunge in panza freatica pe care o polueaza grav, producand cancere de piele… apa de la robinete poate fi aprinsa cu o brichete…
  2)STIMATA ADELA PARVU…Va sugerez o noua tema asociata celei prezente…In fiecare casa si gradina, multi ramani aplica solutii originale, nepublicate ,unele chiar …BREVETABILE, dar nebrevetate pt.ca brevetarea–chiar numai un tara–implica costuri descuranjante… V–o spune un fost cercetator stiintific principal gradul I, cu o experianta de aproape 30 de ani, care a inregistrat la OSIM 28 de cereri de brevet , din care –pana la revolutie–au fost brevetate si aplicate 21 …Dupa schimbarea Legii inventiilor in 1991, statul roman –care oblga inainte inventatorii sa–i cesioneze (fara plata) inventiile–a ridicat nivelul taxelor, descurajand intiativa…Sunt inca romani care ar fi dispusi sa le comunice si altora , numai sa nu se piarda solutiile…

 2. vasile spune:

  Ingenios si foarte util. Ce nu face omul pentru sanatate si oricum preturile nu sunt atat de exagerate comparativ cu cele ale… unor medicamente. Multumesc, o zi linistita.

 3. Carmen -Moni spune:

  Multumim pentru informatie! o seara linistita!

 4. Datorita densitatii portelanului acesta este oricum un material anti-bacterial. Materialele care au un grad de absorbtie mai mare al apei fac si bacterii.

 5. Ade spune:

  Cat costa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *