adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (11)

In Magazine, targuri, expozitii, Romania Mea

Ne vedem la Street Delivery București în iurta Incubator 107

Poate știi, poate nu știi, dar în acest weekend este Street Delivery, unul dintre cele mai frumoase evenimente urbane care se desfășoară pe strada Arthur Verona din București, dar concomitent și în Timișoara și Iași. Ei bine, aici vei găsi o mulți de artiști, arhitecți, muzicieni, oameni creativi care ți-au pregătit expoziții, instalații și ateliere. Echipa de la Incubator 107 nu putea lipsi și m-au onorat cu invitația de a ține un scurt curs de design interior sâmbătă 14 mai între orele 14 -15. Atelierul va avea loc în iurta creată de Bogdan Maltezeanu, care este ridicată în Grădina Icoanei din București. Dacă ai plăcere să vii să ne cunoaștem mă găsești acolo, iar dacă ai curiozitatea să vezi cum e iurta poți veni la oricare dintre atelierele pregătite de echipa Incubator 107. Uite, ți-am atașat programul mai jos ca să știi ce să alegi. Până atunci ți-am făcut o selecție de imagini de la ateliere pe care le-am ținut în luna mai la incubator 107 și uite aici ai paginile Facebook Incubator107 și FacebookStreetDelivery. Ne vedem acolo!

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (9)

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (10)

Imagini de la atelierele pe care le-am ținut în mansarda Incubator 107 în luna mai 2014. Am avut alături oameni minunați și m-am străduit să-i ajut să-și identifice visul, să afle ce stil de amenajare este pe sufletul lor și cum pot adapta acest vis în interioarele locuințelor lor.

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (6)

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (1)

Facem panouri pe care vei avea ceea ce-ți place și ai să vezi că atunci când vizualizezi ce-ți place o să-ți fie mai ușor să știi ce vrei, dar și ce să cauți pentru amenajarea casei tale.

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (3)

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (5)

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (4)

Aici am arătat sacoșa personalizată pe care mi-a făcut Diana Sabău de la Kasta Piscine, o prietenă dragă mie și care în ciuda slujbei solicitante și-a găsit timp să facă ceva ce-i place tare mult – să creeze sacoșe din pânză pe care le personalizeză cu nuanțe speciale pentru textile. Mie mi-a făcut o surpriză extraordinară cu o sacoșă imprimată cu sloganul meu – O viață avem? Colorată să fie!

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (8)

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (7)

adelaparvu.com despre Street Delivery 2014 atelier de design interior la Incubator 107 (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *