adelaparvu.com despre pat cu acvariu inclus, design Acrylic Tank Manufacturing (1)

In Idei pentru acasa

Ai dormi cu acvariul deasupra capului?

Pentru mulți un acvariu este ceva relaxant. Cel de față nu este ceva obișnuit și în niciun caz nu e din sticlă, ci dintr-un material acrilic cu transparență foarte bună și care poate fi etanșeizat foarte bine. Totuși nu mi se pare relaxant deloc. Are o capacitate de circa 2,4 metri cubi de apă și o formă de arc cu picioarele sprijininte de noptire. Partea interesantă este că lămpile sunt integrate la interiorul acvariului (nu-mi dau seama cum se schimbă becurile, dar dacă sunt LED atunci rezistă pentru mult timp). O soluție interesantă trebuie să recunosc, deși n-aș putea dormi într-un pat ca acesta cu atâta apă deasupra capului. Cam cât costă? E conceput și realizat pe comandă pentru Furnitureland South de către specialiștii Wayde King și Brett Raymercompania de la firma americană Acrylic Tank Manufacturing, iar prețul rezervorului a fost de circa 11.000 de dolari americani, fără ca acest cost să includă patul, peștii, coralii și decorul de la interiorul acvariului. A fost prezentat în emisiunea Acvarii la Comandă de la Animal Planet. Poți vedea momentul cu acvariul în filmulețul de mai jos. Imaginația omului n-are limite! Tu ai dormi într-un asemenea pat?

adelaparvu.com despre pat cu acvariu inclus, design Acrylic Tank Manufacturing (3)

adelaparvu.com despre pat cu acvariu inclus, design Acrylic Tank Manufacturing (2)

adelaparvu.com despre pat cu acvariu inclus, design Acrylic Tank Manufacturing (1)

7 raspunsuri pentru Ai dormi cu acvariul deasupra capului?

 1. victoria spune:

  Daca pestii sunt vii, patul necesita si intretinere (schimbarea apei, hrănirea pestilor, curatarea substratului, algele). Nu, categoric. Imi provoaca spaima. O idee insa pentru les nouveaux riches care nu stiu pe ce sa-si cheltuie banii :).

 2. […] Adela Parvu Pentru mulți un acvariu este ceva relaxant. Cel de față nu este ceva obișnuit și în niciun […]

 3. Alex spune:

  Este o idee pentru ce foarte bogati care nu stiu ce sa faca cu banii. E adevarat ca arata foarte bine si poate ca si-ar merita banii daca chiar nu ai avea ce face cu ei.

 4. Doina spune:

  Ideea este pe cat de interesanta pe atat de extravaganta si oarecum periculoasa! Adrenalina nu mi se pare defel aducatoare de somn linistitor! Un acvariu urias mi-ar placea, dar nu astfel pozitionat. Eu visez la un acvariu cu functiune de perete despartitor in living. Chiar daca se sparge, nu este pericol sa te si ineci!

 5. alina spune:

  Nu, nu as dormi asa!

  Prea „amenintatoare” situatia. Si cred ca ar contraveni si principliilor Feng Shui care au la baza armonia si confortul traiului intr-un spatiu.

 6. Cata Lin spune:

  Toate sunt facute a.i. intretinerea sa fie facila, sa nu se crape (rezistenta materialulului acrilic fiind superioara sticlei), sa fie silentios, ce ar putea deranja ar fi lumina ambianta (in caz ca nu se poate stinge complet), unii nu pot dormi daca e lumina in camera. Sper sa nu va fie frica sa intrati sa vizitati un acvariu de mari dimensiuni (http://www.georgiaaquarium.org/ sau http://www.loroparque.com/). Nu se crapa ca in filme 🙂 Cat despre pretul acvariului, sa nu fim ipocriti: renovam locuinte cu mesteri de 2 lei dupa proiecte ale unor designeri locali de 2 lei care nu tin cont de nevoile clientului si folosesc materiale de 2 lei ca sunt hend meid (uitati aici ghilimelele, daca le considerati necesare: „”) si platim mii de euro pe ceva ce nu avem nevoie? Acvariul asta macar il poti vinde sau lasa mostenire la Antipa, e facut sa dureze :))

 7. dan spune:

  oh da! si inca cum as mai dormi ! numa sa-mi cumpere cineva patul ala 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *