adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (1)

In Idei pentru acasa

Caldă și primitoare bucătăria asta rustică dotată cu lucruri moderne

Da, la prima vedere ai zice că e o bucătărie rustică și atât, dar aici sunt combinate tare reușit materialele și dotările actuale cu ceea ce înseamnă soluțiile tradiționale. Atunci când îți dorești să amenajezi rustic bucătăria, dar restul casei îl dorești mai modern, poți adapta variantele tradiționale cu ceea ce e disponibil acum pentru a obține un decor cu totul special. Dacă te uiți cu atenție, aici, finisajele predominante sunt caracteristice stilului rustic – plafoane, lambriuri și tâmplărie din lemn, pardoseală din plăci ceramice, pereți zugrăviți în alb. Dar dacă observi mobilierul bucătăriei din zona de gătit vei remarca dotările moderne, ca și ansamblul de corpuri modulare. Cum de merg împreună? Păi hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (6)

Contează foarte mult tema pe care ți-o alegi pentru amenajarea casei. Dacă știi că ea va fi una din lemn și vrei să ai o atmosferă care să te facă să te simți ca în vacanță sau ca la bunica acasă, atunci alege o rețetă sigură de amenajare – lemn natur, alb si nuanțe naturale. Aici, mobilierul modern de la bucătărie include materiale actuale, dar care sunt în tema decorării. Accesoriile de inox sunt foarte puține și asta contează mult pentru că altfel ar părea totul prea contemporan. Uite, pentru a accentua stilul rustic cuptorul modern este încastrat într-un corp ce include o ușiță mică de lemn, iar frigiderul este ]ncorporat, dar ascuns după o față de dulap ce aduce cu una ca de hambar sau magazie.

adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (1)

Mai departe, prezența unui cuptor cu alură tradițională, cu plită de fontă și care funcționează cu lemne amplifică senzația de rustic. La fel și modul cum e aranjat locul de luat de masa. Dacă zona de gătit din bucătărie este mai modernă, vezi că ea e separată de sufragerie printr-o masă insulă, bine plasată lângă stâlpul de aici. Frumos așezată masaă lângă fereastră pentru lumină naturală din plin, dar și pentru priveliște. Și vezi detaliile precum lustra suspendată și decorată cu macrameuri sau polițele de deasupra ferestrei loc pentru obiecte decorative. N-au iețit din schema de culoare lemn natur și alb nici măcar pentru veselă. De aici și coerența întregului aranjament. De poveste bucătăria asta. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (5)

adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (2)

adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (3)

adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (7)

adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (8)

adelaparvu.com despre bucatarie rustica cu electrocasnice moderne (4)

3 raspunsuri pentru Caldă și primitoare bucătăria asta rustică dotată cu lucruri moderne

  1. […] Adela Parvu Da, la prima vedere ai zice că e o bucătărie rustică și atât, dar aici sunt combinate tare […]

  2. Alecsa Vas spune:

    Foarte pe gustul meu. Casa este in Romania sau nu? Aveti idee unde au gasit mobilele de lemn?

  3. Mariana spune:

    Daaaaaaaaaa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *