adelaparvu.com despre scaunele Tibet, design Andrei Munteanu, in studiourile Bloomberg Foto Jason Alden (2)

In Designeri si Arhitecti, Oameni talentati, Romania Mea

Tot mapamondul vede scaunele create de designerul Andrei Munteanu

Despre designerul Andrei Munteanu ți-am mai scris aici și ți-am spus că este plecat de mult timp din țară. S-a educat în Germania, țară unde și locuiește, mai exact la Frankfurt. Dincolo de asta, e important faptul că e unul dintre designerii internaționali pe val. Colaborarea cu mari nume din industria designului de mobilier precum Giorgetti, MDF Italia, Tribu l-au propulasat în atenția celor din acest domeniu. Mai nou, scaunele create de el au fost achiziționate de către postul tv Bloomberg pentru studiourile sale, unde prezentatorii și invitații lor pot sta confortabil pe scaunele create de Andrei Munteanu. Și nu doar că stau confortabil, dar le vede întreg mapamondul, zi de zi, acest canal TV fiind urmărit mai ales de către cei interesați de informații financiare și de afaceri.

adelaparvu.com despre scaunele Tibet, design Andrei Munteanu, in studiourile Bloomberg Foto Jason Alden (1)
În imagine, pe scaunele Tibet sunt membri echipei știrilor de dimineata de la Bloomberg TV Europe: Jonathan Ferro, Anna Edwards, Mark Barton & Caroline Hyde. Foto Jason Alden/Bloomberg
Designerul Andrei Munteanu

Designerul Andrei Munteanu

Scaunele sunt unele de bar alese cu tapițerie albă și au fost create de Andrei Munteanu pentru compania germană de mobilier KFF. Fac parte din colecția Tibet. Andrei spune că le-a creat încercând să împace formele bidimensionale la care se așteaptă pentru un scaun cu formele voluminoase tipice pentru o canapea. Da, Andrei și-a dorit să găsească alura cea mai simplă, dar care să ofere maximum de confort pentru un scaun de bar. Alegerea celor de la Bloomberg ne dovedește că a reușit. De altfel, colecția Tibet se bucură de succes în Belgia, Olanda și Mare Britanie, piesele create de Andrei Munteanu fiind prezente în numeroase spații publice, de la restaurante la zonele de duty-free din aeroporturi. Bravo lui! Mă bucur pentru succesul lui!

adelaparvu.com despre scaunele Tibet, design Andrei Munteanu, in studiourile Bloomberg Foto Jason Alden (2)
În foto prezentatorii Francine Lacqua și Guy Johnson din studiourile emisiunii On the Move, Bloomberg TV London Anchors. Foto Jason Alden/Bloomberg
adelaparvu.com despre colectia Tibet, designer Andrei Munteanu (4)Scaunul de bar Tibet, produs de firma germană KFF, design Andrei Munteanu cu tapițerie neagră. Mai jos, din aceeași colecție Tibet scaune simple și cu mânere.adelaparvu.com despre colectia Tibet, designer Andrei Munteanu (2)

adelaparvu.com despre colectia Tibet, designer Andrei Munteanu (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *