adelaparvu.com despre Duelul Pasiunilor concurs Mol Romania

In Concursuri

CONCURS. Duelul Pasiunilor a început! Vino alături de mine în Casa Grădinarilor!

Sigur am alături de mine pe cei mai buni grădinari din țară! Și sunt și mai sigură că tu te afli printre ei și merită să câștigi premii atractive. Despre ce e vorba? Despre un concurs inedit organizat de MOL România. Practic, sunt la concurență cu Cristian Manafu și Cristian China Birta în DUELUL PASIUNILOR și mă bazez pe tine să mă ajuți ca împreună să fim casa câștigătoare din această luptă a pasiunilor. Ce fel de pasiuni? Cele din timpul liber, evident.
Dacă ție îți place să ai grijă de plantele tale sau de grădina ta, cunoștințele tale despre grădinărit vor fi puse la încercare prin zece întrebări în cadrul unei aplicații pe care o poți accesa pe pagina de Facebook MOL România, adică AICI.
Și nu doar că vei răspunde la întrebări, dar te vei duela în răspunsuri corecte cu alți oameni din alte case, respectiv Casa Cercetașilor și Casa Bucătarilor, guvernate de ceilalți doi bloggeri pe care vreau să-i înving cu ajutorul tău în lupta asta (mai ales că sunt și singura doamnă din competiție și singura care am alături cei mai inimoși grădinari din țară :)).
Cei care participă vor fi luați în considerare la premiile săptămânale, care sunt prin tragere la sorți și care evident sunt dedicate pasiunii grădinăritului – produse Fiskars și Gerber.
Atenție! În ultima săptămână rămân doar două case în duel pentru că se dau carduri pentru carburnați, deci dacă nu suntem mai mulți nu există nici șanse de câștig în a treia săptămână. Îți spun mai jos despre premii.

CUM SE ACORDĂ PREMIILE?
Dulelul pasiunilor durează de pe 1 septembrie pe 21 septembrie, deci timp de trei săptămâni. Cu cât sunt mai mulți participanți din casa noastră – Casa Grădinarilor, cu atât se acordă mai multe premii săptămânale.
Săptămâna 1:
5 premii în produse pentru casa de pe locul I,
3 premii în produse pentru casa de pe locul al II-lea,
1 premiu în produse pentru casa de pe locul al III-lea
Săptămâna a 2-a :
5 premii in produse pentru casa de pe locul I,
3 premii in produse pentru casa de pe locul al II-lea,
1 premiu in produse pentru casa de pe locul al III-lea
Saptamana a 3-a:
10 carduri de carburant in valoare de 200 Lei pentru casa de pe locul I,
5 premii în produse pentru casa de pe locul al II-lea

CE FEL DE PREMII SE ACORDĂ?
Un premiu înseamnă un set care conține 2 produse:
Pentru Casa Grădinarilor: Foarfecă pas cu pas Lucy și Pereche de mănuși grădină Fiskars
Pentru Casa Bucătarilor: Storcător de citrice Fiskars și o Răzătoare Fiskars
Pentru Casa Cercetașilor: Fluier Gerber și Multi-tool Gerber

Cei care completează și codul MultiBonus, vor avea parte de vouchere cu care pot achiziționa produsele Fiskars și Gerber din campania „Explorează-ți pasiunea” la preț promotional.
Deci, te bagi să răspunzi la întrebări și să te alături Casei Grădinarilor? Te poți duela cu mai mulți oameni, deci poți intra în joc de mai multe ori. Evident asta înseamnă și mai multe șanse de câștig pentru tine. Vezi că ai un minut ca timp de răspuns pentru fiecare întrebare. Sunt sigură că mă pot baza pe tine în #duelulpasiunilor pentru ca a noastră Casă a Grădinarilor să câștige! Uite, AICI ai aplicația și poți începe. 

adelaparvu.com despre Duelul Pasiunilor concurs Mol Romania

10 raspunsuri pentru CONCURS. Duelul Pasiunilor a început! Vino alături de mine în Casa Grădinarilor!

 1. Super aplicatie, super concurs. Chiar imi imbunatatesc cultura generala in Casa Gradinarilor 🙂 Sunt interesante intrebarile.

  Adela, vreau sa stiu in ce masura faptul ca participam la cat mai multe dueluri,ba mai mult daca le si castigam si obtinem puncte, ne aduce sanse in plus? Fiecare duel = 1 sansa sau cum?

  Multumesc

 2. […] care presupune, așa cum îi zice numele, de altfel, un duel al pasiunilor între mine, stimabila Adela Pârvu și nu mai puțin stimabilul Manafu. Fiecare dintre noi suntem șefi ai unor case și prestăm […]

 3. Maria Elena spune:

  Vaaaaaaaaaaai…ce ma distrez cu acest concurs !!!
  Mii de multumiri pentru participarea la un asa concurs frumos si interesant si…..Casa Gradinarilor sa castigeeeeeeee !!!! :)))

 4. Lucian spune:

  Buna!
  Vreau sa stiu daca poti participa la concurs fara sa ai cont de Facebook?

 5. mariana arhirie spune:

  buna seara stimata d_na Adela voiam sa va fac cunoscut ca participantii la concurs cu gradinarii adica cercetasii par sa fie privilegiati de cine administreaza acest punctaj intre echipe mi se pare curios ca intrun minut sa apara 10 puncte deodata nu stiu cine gestioneaza saituldar mi se pare nereguli multumesc o seara buna

 6. Carmen spune:

  Bună, Adela, am participat și eu la concurs, în echipa pe care ai reprezentat-o, respectiv Grădinarii. Am câștigat carburant de 200 de lei. Am optat pentru benzinăria de la Lujerului. Când am fost să-mi iau premiul, se făcuse o greșeală. Asta a fost cu 11zile în urmă. De-atunci mi se spune că se va face rectificarea, dar asta nu s-a întâmplat.
  Mă poți ajuta cu o idee, cum pot rezolva situația? Mulțumesc,
  Carmen Botoşaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *