adelaparvu.com despre testare produse Philips2

In Concursuri, Electrocasnice si dotari, Shopping

Te invit să ne vedem ca să testăm împreună un produs nou

Trebuie să recunosc faptul că primesc multe produse pe care să le testez acasă, dar îți mărturisesc că nu prea am timp să fac teste. Așa că mi-a venit o idee: ce ar fi dacă am testa împreună un produs nou pe care l-am primit de ceva timp, dar nici măcar n-am apucat să-l scot din ambalaj? Este vorba despre o stație de călcat. Partea frumoasă este că am reușit să obțin și patru premii, niște produse simpatice – aparate de îndepărtat scamele de pe țesături. Soțul meu când le-a văzut a crezut că sunt aparate electrice de bărbierit :). Dar hai să nu o mai lungesc.

Îți dau întâlnire mâine, 11 octombrie 2015, la ora 11, la Home & Design Mall din București, în standul magazinului D’antan. Premiile le voi acorda participanților prin tragere la sorți. Aș zice că într-o oră avem timp să testăm aparatul cu pricina, așa că până în ora 12 ne putem simți bine acolo. Eu vin cu stația de călcat și premiile, tu poți veni cu sandvișurile, deși e suficient să vii cu voie bună 🙂 Să ne vedem cu bine!

adelaparvu.com despre testare produse Philips2

Avem materiale textile din plin la D’antan pe care să  putem testa stația de călcat, dar dacă ai tu acasă ceva dificil de călcat și vrei să vezi dacă se netezește mai bine cu aparatul pe care l-am primit în teste, adu fără rezerve piesa respectivă. Poate fi și o piesă vestimentară. Mai jos am fotografiat repede aparatul primit și premiile pe care urmează să le dau.

adelaparvu.com despre testare produse PhilipsEste vorba de testarea stației de călcat Philips PerfectCare Elite Silence, iar ca premii voi oferi 4 aparate de curățat scame.

4 raspunsuri pentru Te invit să ne vedem ca să testăm împreună un produs nou

  1. Mitroi Georgiana spune:

    Supeeeeeeeeeeeer !! Voi fi acolo , pentru a auzi povestea despre noul aparat dar si despre alte povesti pe care tu le spui atât de frumos !!! Multumesc !!

  2. Cora spune:

    off, too late for me…:)

  3. rodica spune:

    Din Cluj, va urez o zi frumoasa, cu … succes.!

  4. […] să-ți spun numai eu părerea despre acest aparat. Așa că m-am instalat pentru câteva ore într-un showroom de decorațiuni, mobilă și perdele unde aveam la îndemână o mulțime de materiale de călcat și am invitat lumea să-l testeze. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *