deschidere

In Concursuri, Gradina, Legume, fructe, plante aromatice, Produse gradinarit

Reduceri de 50% la produse pentru grădină

Gata, acum m-am prins că mai este puțin și începe nebunia. Am intrat AICI ca să văd dacă există semințe de panseluțe, căci mulți mă întreabă despre ele, dar și ce cărți au mai apărut pentru grădinile de legume și am aflat de promoția asta. Îți spun că mai este puțin până la Black Friday, adică până pe 20 noiembrie. Am aflat că vor fi reduceri de 50% la produse pentru grădină, dar și că poți să-ți faci din timp o listă de preferințe (whishlist) ca să fii sigur că din stocul limitat vei avea întâietate.

Fie că ai nevoie de derulatoare pentru furtun, aspersoare, kituri pentru fântani arteziene, furtunuri, pompe pentru iazuri, chiar și topoare, coase, perii, vase de expansiune, aparate de stropit, asperoare sau diferite accesorii, vei avea la toate categoriile de produse reduceri consistente de 50%, fără să alergi după ele prin magazine. Unde ai reducerile? Pe Gardenpedia.ro, unde în perioada 20-27 noiembrie vor fi peste 200 de produse la prețuri mult reduse.

Dar ca să beneficiezi de reduceri trebuie să te autentifici, să-ți faci un cont AICI. Apoi alegi produsele care-ți plac și le adaugi în whislist. De Black Friday te duci din nou în contul tău unde, în stânga ecranului, vei vedea butonul „favorite”. Mai verifici încă o dată ce prețuri sunt, care sunt reduse și apoi lansezi comanda.

E faină faza că poți să-ți faci din timp o listă cu ceea ce ai nevoie și să o comanzi de Black Friday. Cu această ocazie poți să și compari prețurile și să vezi că reducerile sunt pe bune. Așa că intră pe www.gardepedia.ro fă-ți cont și rezervă-ți produsele de care ai nevoie pentru grădina ta sau, de ce nu, pentru produsele pe care vrei să le faci cadou de Crăciun.

Atenție! Cei de la Gardenpedia.ro mi-au spus că stocurile sunt limitate, dar că vor anunța pe site între 20-27 noiembrie când un produs va fi epuizat și de aceea ar fi bine să te abonezi la newsletter ca să afli despre asta (vezi AICI locul de abonare). Însă dacă ești pe fază din timp beneficiezi pe lângă reduceri de 50% și de transport gratuit oriunde în țară dacă comanda ta este de minim 99 lei. Așa că spor la selectat produse preferate pe gardenpedia.roSper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre reduceri mari de Black Friday la Gardenpedia (11)

Reducerile vor fi valabile în perioada 20-27 noiembrie, dar e bine să-ți faci din timp o listă de preferințe pe www.gardenpedia.ro

adelaparvu.com despre reduceri mari de Black Friday 2015 la Gardenpedia (5)

Mie îmi place să vânez la reduceri cărțile, mai ales că-mi place să-mi cumpăr cât mai multe.

adelaparvu.com despre reduceri mari de Black Friday 2015 la Gardenpedia (7)

adelaparvu.com despre reduceri mari de Black Friday 2015 la Gardenpedia (6)

Pe lângă multe unelte, scule și utilaje pentru grădinărit pe www.gardenpedia.ro găsești și semințe de legume și flori.

deschidere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *