adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (3)

In Electrocasnice si dotari, Shopping

Baterii cu robineți din ceramică pictată

De multe ori în amenajările în stil clasic sau rustic elegant se doresc și elemente la nivelul dotărilor care să fie integrate în ambient. Spre exemplu, bateriile sunt greu de ales atunci când îți dorești ceva mai special. Ei bine, merită să-ți spun despre gama Gaudi CJ de la Ramon Soler, una dintre cele mai vechi companii din Spania, care produce toate tipurile de baterii la standarde înalte. Fondată la 1890 compania este deținută de urmașii celor care au înființat-o, deci a fost și a rămas o afacere de familie, de unde și grija față de calitate. Am avut ocazia să-i cunosc pe soții Soler la București, unde în urmă cu doi ani au venit să încheie un parteneriat pentru ca produsele lor să se găsească și la noi în țară.

La baterii ceea ce contează cu adevărat nu se vede la exterior. Interiorul, mecanismul de funcționare, armătura sunt cele solicitate și cele care asigură calitatea și rezistența bateriei în timp. Metalele și tratamentele acestora, precum și toată partea de inginerie interioară sunt cele care determină și prețul final al unui produs. Majoritatea dintre noi însă ne uităm la aspectul exterior al unei baterii și nu ne punem probleme vizavi de presiune, de zgomotul apei sau de economia de apă care se face grație aeratorului. Iar despre cât e stratul de crom și nichel pe armătura bateriei de alamă, că e nu-știu câți microni, asta chiar nu ne gândim că poate să conteze. Ei bine, pentru cei de la Ramon Soler contează, tocmai de aceea vei vedea specificațiile tehnice de acest gen.

Gama Gaudi CJ mi-a atras atenția de prima dată când am văzut-o pentru că arată foarte frumos, atât partea de cermamică, cât și partea de armătură. Ceramica este manufacturată de către La Cartuja de Sevilla, o altă companie cu tradiție de la 1841 și înnobilează bateriile Ramon Soler. Prețurile sunt clar din categoria de lux, conform produselor. Dar e bine să știi că există această colecție și că dacă-ți permiți ai o variantă elegantă și exclusivistă la acest capitol pentru dotarea băilor. La cerere poți avea și lavoare din ceramică pictată pe care le poți combina cu baterii din colecții contemporane Ramon Soler. Poți cere detalii despre lavoare pe mail la adresa vanz[email protected]. Ai și site în limba română, unde găsești catalog, dar și prețurile afișate pentru fiecare baterie din gama Gaudi CJ, dar merită să le vezi și pe celelalte pe ramonsoler.ro. Sper să-ți prindă bină informațiile acestea!

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (10)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (12)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (4)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (3)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (11)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (5)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (7)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (9)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (8)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (6)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (1)

adelaparvu.com despre baterii cu ceramica pictata Ramon Soler (2)

7 raspunsuri pentru Baterii cu robineți din ceramică pictată

 1. marcela spune:

  Multumesc mult Adela draga, sunt minunate si se potrivesc mult sufletului meu si casei mele…
  La Multi Ani cu Sanatate & Iubire !
  Esti un izvor neincetat de informatii pretioase, sunt recunoscatoare si multumesc pe aceasta cale de faptul ca impartasesti cu noi atatea minunate lucruri si stari,

  imbratisari cu mare drag,

  marcela

 2. Mi spune:

  briliante !!!!

 3. Daniela spune:

  Ce frumoase sunt!

 4. Adrian spune:

  Ce frumoase sunt!!! Vayusem unele in stil maur, poate gasesti sursa/furnizorul si ne spui intr-un articol.

  Adrian

 5. Mala spune:

  Exceptional, ce sa mai zic?!
  Si ca o mina de ajutor venita din partea specialistilor cu care colaborezi … ceramica cahlelor de teracota se poate vopsi fara a-i diminua sau altera proprietatile ?
  Mii de multumiri!

 6. dudusviseazas spune:

  Pozele sunt absolut excepționale, chiar mă fac să îmi doresc și eu cu adevărat să am astfel de baterii în apartamentul meu din nord estul Bucureștiului, din complexul Cosmopolis. Consider că astfel de baterii se potrivesc în orice casă și că dau un plus de eleganță oricărei încăperi care le are.

 7. Raluca spune:

  Buna Adela! Imi place foarte mult lavoarul din ceramica pictat precum bateriile pe care le-ai descris. In consecinta, am solicitat oferta de pret si alte detalii la adresa de e-mail pe care ne-ai oferit -o in materialul de mai sus”[email protected]” , insa mailul mi s-a intors pe motiv/eroare ca adresa nu este corecta. Poti verifica te rog daca adresa este corecta, am tot incercat si mi se intorc toate mailurile. iti multumesc anticipat Raluca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *