adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (8)

In Design Interior, Garsoniere

Interesant mascat patul în această garsonieră de 35 mp

E clar că e mult mai sănătos să dormi pe un pat cu o saltea bună decât pe o canapea extensibilă. Ca atare, e normal ca cei care locuiesc în garsoniere să-și dorească un loc de odihnă propice. Dar când ai o singură cameră în care trebuie aranjate toate funcțiunile, dilema cea mai mare este unde să așezi patul pentru a fi cât mai ferit vederii. Ei bine, până acum ți-am mai prezentat soluții interesante, fie cu un perete parțial de delimitare, fie cu draperie, însă în cazul de față ai să vezi o combinație interesantă.

Da, în această garsonieră de 35 de metri pătrați totul este tratat ca un open-space, deci și cu bucătăria la vedere. Singurele zone separate sunt baia și locul de odihnă, iar în cazul ultimului delimitarea este parțială. Un perete fals a fost ridicat în dreptul patului, dar în lateralele acestuia sunt montate draperii. Astfel, draperiile trase ascund de tot prezența patului în garsonieră și în rest totul rămâne aerisit și ordonat. Garsoniera este locuită de o tânără și ea și-a amenajat singură locuința. Toată amenajarea a costat-o circa 7000 de euro, cu mobilă, decorațiuni și dotări, o parte din finisaje fiind asigurate de către dezvoltatotul imobiliar de la care a achiziționat locuința. Însă ideea ei de separare a locului de pat mi-a atras atenția. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (7)

adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (9)

adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (1)

adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (6)

adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (8)

adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (4)

adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (3)

adelaparvu.com despre garsoniera de 35 mp cu pat si canapea, Foto Marcin Urban (2)
Foto: Marcin Urban

6 raspunsuri pentru Interesant mascat patul în această garsonieră de 35 mp

 1. Dana spune:

  Iti multumesc pentru toate sfaturile si prezentarile pe care mi le-ai oferit de fiecare data.Ideile tale chiar m-au inspirat in amenajarea unei garsoniere la Iasi ,pentru fiica mea care implineste pe 4 martie, 20 de ani si care e studenta la medicina.Am vrut sa ii facem o surpriza si cred eu ca am si reusit.Multumesc ca existi!

 2. Oana spune:

  Bună! Îmi poți spune, te rog, de unde e cumpărată masa?

 3. Mihaela :) spune:

  salut, sunt superbe scaunele.. ai putea sa imi spui de unde le-ai achizitionat?

 4. […] Și ca să-ți pot exemplifica mai bine despre ce e vorba am ales să-ți prezint o garsonieră de 35 de metri pătrați amenajată de Elena Simkin în Moscova, o locuință mică, unde totul s-a dorit a fi foarte bine […]

 5. Tania spune:

  Buna seara ! Daca ma puteti ajuta cu o ideie pentru baie.As vrea s.o reamenajez dar este mica ..si nu stiu cum sa fac sa para mai mare😊Multumesc ..baia are 2 m latime si 2m jumate lungime..dar pe peretele din stanga mai intra in baie cam 60cm unde sunt tevile blocului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *