adelaparvu.com despre amenajare garsoniera 19 mp, Foto foto Cztery Katy (2)

In Design Interior, Garsoniere

Și-au aranjat singuri garsoniera de 20 mp și le-a ieșit foarte bine

Când ești tânăr și pretențiile tale pot fi mult mai mici, decât atunci când ajungi să ai copii sau să tânjești pentru mai mult confort. Tinerii garsonierei de față s-au gândit și s-au tot răzgândit cum să amenajeze micul spațiu în care urmau să locuiască ca și cuplu și au ajuns să-și implementeze ideile creative. Ceea ce știau sigur era că își doreau un spațiu de odihnă, adică pat și în nicun caz să nu doarmă pe canapea. Apoi că aveau nevoie de suficiente locuri de ședere ca să mai poată primi și prieteni în vizită. Și da, evident că și-ar fi dorit senzația de spațiu. Au reușit să obțină tot ce și-au propus cu câteva compromisuri absolut rezonabile. Dar hai să-ți spun mai multe.

Garsoniera deși mică, circa 20 mp, practic o cameră cu baie, are acum o fereastră mare. Golul ferestrei a fost mărit. De ce a fost mărit? Pentru că o fereastră mai mare întotdeauna dă senzația de spațiu, dar, mai mult, lasă lumina să pătrundă din plin la interior și să confere o atmosferă mai optimistă. Așa că parapetul dinspre actualul loc de dormit a zburat și în locul lui au montat o a doua ușă, iar acum există o ușă dublă cu tâmplărie termoizolantă. Caloriferul a fost mutat în lateral, unde au făcut o structură de gips-carton, un perete fals care separă locul patului de restul camerei, perete care are și un raft în consolă pentru depozitare prevăzut în el.

Compromisul a fost făcut în privința așezării patului pentru că el are o singură latură liberă, fiind încadrat de pereți. Dar pentru a-i conferi un aspect mai inedit, în locul tăbliei tinerii s-au jucat cu vopsea și au făcut un model cu propriile lor palme. Amprentele le-au așezat în semicerc. Un detaliu simpatic. Vizavi de pat un dulap încastrat în peretele despărțitor față de baie. În rest, în living au optat pentru două canapele fixe, de mai mici dimensiuni.

Înspre bucătărie au ales o masă de insulă, care servește și ca blat de lucru, loc de dezpozitare, dar și ca loc de luat masa. Chicineta este dotată cu ceea ce-i trebuie, dar pentru asta au ales electrocasnice de mici dimensiuni. Baia, este amenajată simplu, cu plăci ceramice albe și au optat pentru un duș cu cădiță și wc suspendat pentru a face loc acolo și mașinii de spălat cu încarcare verticală. O amenajare onestă, cu idei simple, dar efect pentru o garsonieră mică. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre amenajare garsoniera 19 mp, Foto foto Cztery Katy (5)

adelaparvu.com despre amenajare garsoniera 19 mp, Foto foto Cztery Katy (3)

adelaparvu.com despre amenajare garsoniera 19 mp, Foto foto Cztery Katy (2)

adelaparvu.com despre amenajare garsoniera 19 mp, Foto foto Cztery Katy (1)

adelaparvu.com despre amenajare garsoniera 19 mp, Foto foto Cztery Katy (4)
Foto: Cztery Katy

11 raspunsuri pentru Și-au aranjat singuri garsoniera de 20 mp și le-a ieșit foarte bine

 1. Loredana spune:

  Foarte frumos amenajata garsoniera 🙂 Unde as putea găsi covorul verde?

 2. Elena spune:

  Această garsonieră este mai mare de 20 mp,eu am o garsoniera de 20mp si desi este încă goală,este o cutie de chibrituri..

 3. alexandra spune:

  si eu am o garsoniera de 20 mp dar nu stiu daca ar iesi la fel ca cea de sus…nu pot sa impart acest mic spatiu si sa imi ramana si peste invitati…dar in poza nu vad un sifonie/rdulap…

 4. Ana spune:

  Decat sa investesti atat in decorat mai bine te muti la 2 camere macar.

 5. Calin spune:

  masina de spalat unde este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *