adelaparvu.com despre concurs mobilier de baie Kuma Romania, model mobilier B03 (2)

In Concursuri

Află dacă ai câștigat mobilierul de baie oferit de Kuma

Îți mulțumesc pentru că ai participat la concursul organizat în colaborare cu firma Kuma România! Mă bucur enorm pentru că au fost atâția oameni care s-au înscris la concurs, mai ales că pentru acest lucru a fost nevoie de completarea unui mic chestionat. Datele culese în urma răspunsurilor voastre mă ajută și pe mine să aflu mai multe despre ceea ce vă place. Cei de la Kuma România au avut o misiune grea să facă extragerea. Ca totul să fie cât mai transparent au filmat această extragere. Numărul câștigător a fost 66 și dacă premiul nu este revendicat în termen de 72 de ore de la publicarea anunțului, mai există un număr extras de rezervă și anume 940.

Deci, câștigătorul va beneficia de mobilier pentru baie care va fi executat la comandă, nu mai lat de 120 cm, și de consiliere din partea mea pentru amenajarea băii (inclusiv alegerea de culori și materiale pentru mobilier). Corespondentul numărului câștigătorului este adresa de mail muncutstela@yahoo.com, iar cea a rezervei, în cazul în care câștigătorul nu-și revendică premiul, este dascalu84@yahoo.com.

Ce trebuie să faci dacă ai câștigat? Să trimiți datele tale de contact, adică un număr de telefon, la adresa de mail ana.cirjan@totalpr.ro. Ana este din partea agenției care reprezintă firma Kuma și se va asigura că totul va decurge ca la carte. Uite ai mai jos filmulețul cu extragerea și câteva modele de mobilier de baie pe care le poți avea la comandă conform dimensiunilor din locuința ta. Mulțumesc încă o dată tuturor pentru participare!

adelaparvu.com despre concurs mobilier de baie Kuma Romania, model mobilier B03 (3)
Model mobilier B39 Kuma Romania, poate fi adaptat pe dimensiunile băii tale

adelaparvu.com despre concurs mobilier de baie Kuma Romania, model mobilier B03 (2)
Model mobilier B15 Kuma Romania, poate fi adaptat pe dimensiunile băii tale

adelaparvu.com despre concurs mobilier de baie Kuma Romania, model mobilier B03 (1)
Model mobilier B03 Kuma Romania, poate fi adaptat pe dimensiunile băii tale. Vezi AICI toate modelele de mobilier de baie disponibile la comandă prin Kuma România.

12 raspunsuri pentru Află dacă ai câștigat mobilierul de baie oferit de Kuma

 1. c spune:

  Nu stiu cum sa verific daca am cistegat

 2. elena romana nitu spune:

  Buna dimineata Adela Parvu ! cum pot sti cine este numarul 66 sau 940?! multtumesc.

 3. Laura Ghencea spune:

  Adela, au fost in total 24 (27 cu tot cu reply-urile tale) de inscrieri si s-a ales pe random de la 1 la 1657? Cum a castigat numarul 66 cand au fost mai putini inscrisi la concurs?

  • Adela Parvu spune:

   Laura, cine s-a inscris a accesat direct formularul din link si si-a lasat acolo adresa de e-mail. Nu toti cei care au participat au si comentat pe blog 🙂

   • Laura Ghencea spune:

    Asa este, am realizat abia dupa ce am trimis comentariul ca n-a fost comentariul criteriul de concurs pentru ca am recitit postarea initiala! Multumesc mult pentru lamuriri si felicitari castigatoarei!

 4. florentinah spune:

  Buna ziua la mine nu se vede bine scrisul ,nu inteleg cine este castigator ?

 5. Lili spune:

  Felicitari castigatorului!
  Adela, asteptam si alte concursuri… 🙂

 6. Stela spune:

  Am castigat, dar probabil am raspuns prea tarziu. Daca nu ce sa mai fac daca am scris la adresa indicata.

 7. Stela spune:

  Am sa cumpar oricum o vana de la aceasta firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *