adelaparvu.com despre Praktiker Romania, aniversare 14 ani 2016 (11)

In Concursuri, Magazine, targuri, expozitii, Shopping

Cu noul site Praktiker toți suntem câștigători #plus1

Da, ți-am scris acum câteva zile despre cum poți transforma cu doar câteva obiecte un spațiu anost și te-am provocat să postezi pe pagina ta personală de Facebook haștagul #plus1 ca să-mi spui ce obiect crezi că ți-ar mai lipsi de acasă. Și nu întâmplător a fost asta pentru că la 14 ani de la deschiderea primului magazin, Praktiker a venit în întâmpinarea noastră a tuturor cu noi sortimente de produse la rafturi, dar și cu un site pe care găsești cele mai importante articole. Sunt cadourile #plus1 oferite de către echipa Praktiker pentru noi toți.

adelaparvu.com despre Praktiker Romania, aniversare 14 ani 2016 (17)

Am fost de curând în magazinul din Vitan, de unde am și postat pe Instagram o poză cu damigene din sticlă, magazin unde am dat peste obiecte decorative la prețuri bune (felinarele mi-au plăcut, corpurile de iluminat, dar și gama de covoare). Cert este că și la departamentul de grădină este o mare varietate, mai ales pentru vase din ceramică. Este mult schimbat Praktiker la 14 ani de la deschiderea primului magazin, așa că te invit să vizitezi magazinele din rețeaua lor dacă ești în curs de a-ți amenaja casa.

adelaparvu.com despre Praktiker Romania, aniversare 14 ani 2016 (12)

adelaparvu.com despre Praktiker Romania, aniversare 14 ani 2016 (2)

Ca la orice aniversare, e firesc să ne propunem mai mult și mai bine, să privim cu încredere către viitor și să celebrăm succesul prin ceva nou. De aceea și Praktiker crede că #plus1 este acea parte de noutate pe care românii o merită. Așa cum fiecare atunci când își înnoiește casa cu un obiect preferat, deci aduce acel #plus1 acasă, Praktiker ne surprinde cu noi sortimente de produse (vezi AICI, AICI și AICI). Cele două voucherele puse în concurs cu ocazia aniversării Praktiker, în valoare de 150 lei, pot fi folosite pentru cumpărături online de decorațiuni, dar și pentru finisaje, mai ales la capitolul vopsea lavabilă de calitate. De asemenea, vei găsi și mic mobilier, dar și o mulțime de accesorii pentru bricolaj.

adelaparvu.com despre Praktiker Romania, aniversare 14 ani 2016 (15)

adelaparvu.com despre Praktiker Romania, aniversare 14 ani 2016 (7)

Câștigătorii celor două vouchere au fost extrași cu random.org, după ce echipa de la Praktiker a întocmit lista cu participanții care au postat pe pagina lor personală de Facebook hastagul #plus1. Numele lor sunt Adina Roz si Paula Catruna, care vor primi pe mail voucherul pentru a-l putea folosi pentru cumpărături online până în cursul zilei de mâine, inclusiv mâine. Dar dincolo de premii, să știi că este de un real ajutor pentru noi toți faptul că au lansat site-ul pentru că poți vedea și gama de produse, dar și prețurile lor, deci te duci la fix prin magazine știind ce cauți și ce găsești. Uite aici site-ul www.praktiker.ro și aici pagina lor de Facebook. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

 

[gallery-lightbox link=”file” columns=”4″ ids=”55257,55253,55250,55249,55248,55246,55245,55244,55243,55239,55241″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *