adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (4)

In Case, Design Interior

Și-au făcut o căsuță pentru oaspeți în gospodăria de la țară

Dacă îți place satul tău, viața rurală și crezi că ar merita și alții să știe de locurile tale natale, te-ai gândi să faci o casă de oaspeți pentru a o închiria turiștilor? Ei bine, mie îmi place mult ideea aceasta și ea este din ce în ce mai des aplicată în străinătate. Am ales să-ți prezint azi o căsuță șarmantă pe care am găsit-o pe site-ul Airbnb.com, care se află pe proprietatea unei gospodării rurale din SUA, mai exact în Vashon, statul Washington. Proprietarii au considerat că liniștea de aici, stilul rustic de viață, cu grădină de legume, cu animale, poate oferi locul perfect pentru evadare din weekend pentru cupluri de turiști. Dar hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (7)

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (5)

După ce au ridicat căsuța din lemn pe terenul fermei lor cu gândul să aibă un loc suplimentar pentru rude și prieteni, au constat că aceștia nu veneau atât de des în vizită pe cât de așteptau. Așa că au amenajat totul frumos, cu lucruri și obiecte vechi, recondiționate și au postat căsuța lor pe site-uri de turism pentru a o închiria turiștilor. Este practic un o singură cameră cu un pat generos, un mic colț cu un frigider și cuptor cu micorunde, o cafetieră. Și da, are baie proprie. Dar modul cum arată casa te transpune într-o poveste romantică. Ca și gazde ei prepară mâncarea cu ceea ce au în gospodărie și asigură serviciile minime, cum ar fi să spele vasele, să schimbe așternuturile și prosoapele. În acest fel ei își fac prieteni noi și află alte povești, dar își și deschid casa și ferma celor curioși să vadă cum se trăiește în mediul rural. Mi-a plăcut căsuța lor cu aer romantic, dar și ideea de a-și suplimenta veniturile într-un mod creativ. Sper să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (8)

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (3)

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (6)

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (1)

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (9)

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (4)

adelaparvu.com despre casuta de oaspeti la tara, Vashon SUA (2)

Un raspuns pentru Și-au făcut o căsuță pentru oaspeți în gospodăria de la țară

  1. Lucian Iliescu spune:

    Hihihihi… Foarte tare ideea de a o amenaja rustic, din traditii locale si nu dupa vreo revista de design. Mi se pare intr-adevar o adevarata atractie pentru cei care iubesc viata de la tara, simpla, frumoasa.
    Mi-ati dat o idee grozava 🙂 . Daca se materializeaza, va tin la curent 😀

    Cu respect si admiratie,
    Lucian Iliescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *