adelaparvu.com despre amenajare casuta de gradina, Foto Deco&Style, Wohnidee (7)

In Amenajari Gradina, Gradina

O căsuță de grădină, două idei de amenajare

Cu siguranță știi căsuțele de grădină pe care le vezi în magazinele de bricolaj sau la depozitele cu materiale de construcții, acele căsuțe din lemn, pe care le poți cumpăra de-a gata. În timp ce mulți se gândesc cum să le valorifice pentru a ține la adăpost în ele unelte și scule de grădinărit, alții se gândesc că ar putea să-și amenajeze în ele încăperi plăcute pe care să le folosească pe timpul verii. Am ales să-ți prezint astfel de idei pentru că poate nu te-ai gândit că o astfel de căsuță poate deveni atât de plăcută folosind vopsea în nuanțe pastelate pentru lemn și amenajând-o la interior fie ca loc de birou, fie ca loc de relaxare și lectură. Dar hai să vezi mai jos despre ce este vorba.

adelaparvu.com despre amenajare casuta de gradina, Foto Deco&Style, Wohnidee (3)

Ca să poți avea loc în căsuță, e bine ca aceasta să aibă la interior dimensiunile de circa 2 x 2 metri, ceea ce îți va permite să poți pune la interior lejer o masă de birou de 150 cm lungime sau un pat de o persoană ori o canapea de două locuri. Desigur, poți confecționa și tu un pat, spre exemplu, din europaleti. Cert este că dacă folosești vopsea mată pe bază de apă pentru lemn, aspectul căsuței se schimbă radical. Vopsită la interior și la exterior în nuanțe pastelate, ea va fi mai aspectuoasă.

adelaparvu.com despre amenajare casuta de gradina, Foto Deco&Style, Wohnidee (1)

Dacă îți dorești ceva neutru ori nu știi ce culoare să alegi pentru ea nu-ți fie frică de alb sau gri luminos. Da, o poți vopsi alb complet cel puțin la interior, ca să ai senzația de mai mult spațiu și mai multă lumină. Nu folosi pentru interior vopsea de lemn care este pentru exterior, asta pentru a evita să inhalezi substanțe nocive. Folosește vopseluri pe bază de apă pentru că acestea se usucă rapid, dar nici nu miros. La interior, lasă-ți imaginația să zburde și nu te sfii să folosești obiecte pe care le poți modifica, unele care nu-ți mai sunt de folos în casă. Sper să te inspire și pe tine căsuța de mai jos, care a fost decorată în două variante: pentru birou și pentru cameră de odihnă.

adelaparvu.com despre amenajare casuta de gradina, Foto Deco&Style, Wohnidee (2)

adelaparvu.com despre amenajare casuta de gradina, Foto Deco&Style, Wohnidee (4)

adelaparvu.com despre amenajare casuta de gradina, Foto Deco&Style, Wohnidee (5)

adelaparvu.com despre amenajare casuta de gradina, Foto Deco&Style, Wohnidee (6)Foto: deco&style Wohnidee

Un raspuns pentru O căsuță de grădină, două idei de amenajare

  1. Casuta mea de vis cu siguranta ar avea si o casuta de gradina transformata in spatiu pentru citit sau pentru baut cafeaua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *