adelaparvu.com despre testare Samsung Galaxy Note8 (5)

In Designeri si Arhitecti

Smartphone pentru arhitecți, designeri, ingineri și creativi!

L-am testat și-l recomand tuturor celor care lucrează în amenajări interioare, arhitectură și construcții. Da, nu este vorba despre vreun produs, ci mai degrabă despre un instrument multifuncțional, care m-a fascinat. Am avut ocazia să-l testez și pot să-ți spun că mi-a plăcut la nebunie! Este vorba despre minunatul telefonul Samsung Galaxy Note8, care are inclus și un S pen. De ce mi s-a părut minunat? Pentru că am putut face adnotări direct pe planuri, poze și să le trimit apoi ușor pe whatsapp către meșterii de pe șantier, fără a pierde timp la telefon pentru că e mult mai ușor să rezolvi treaba vizual. Apoi mi-a plăcut pentru că face poze incredibile, ceea ce mă va ajuta pe viitor inclusiv pentru postările pe blog (am fotografiat una dintre casele Visuri la cheie cu el, dar nu pot încă publica imaginile), dar și pentru prezentările către clienții mei. M-a încântat pentru că poți face schițe foarte rapid exact atunci când îți vine o idee și poți trimite mesaje live sub formă de GIF-uri. Uite, mai jos câteva instantanee ca să vezi cum mi-a folosit mie 🙂 Poate ar trebui să profiți de ofertele de Black Friday și să ți-l comanzi, mai ales dacă lucrezi în amenajări interioare sau construcții. Îl găsești și AICI  și la un preț foarte bun dacă-ți faci abonament OrangeSper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Am putut face adnotări direct pe schițe ca să le trimit meșterilor pe șantier via Whatsapp

Am putut face adnotări direct pe schițe ca să le trimit meșterilor pe șantier via Whatsapp. Am redimensionat imaginea făcută cu Samsung Galaxy Note8 ca să o pot posta pe blog.

Am putut da cote repede către furnizorul de mobilă pe comandă ca să finalizeze mai repede piesele.

Am putut da cote repede către furnizorul de mobilă pe comandă ca să finalizeze mai bine piesele. Imaginea este foarte mult mărită pentru că nu am vrut să se vadă aici toată amenajarea.

Am reușit repede să atrag atenția celor ce vor monta mobila de prezența unor prize.

Am reușit repede să atrag atenția celor ce vor monta mobila de niște puncte sensibile înainte să-și ia cotele de pe șantier folosind S Pen care este înglobat în Samsung Galaxy Note8.

Am putut nota repede ceea ce nu trebuie să uit să comand pentru șantier.

Am putut nota repede, direct pe poză ceea ce nu trebuie să uit să comand pentru șantier.

Gemenii mei, Ștefan și Lucian s-au jucat și ei cu telefonul pentur că face fotografii incredibile, p ecare evident le poți personaliza.

Gemenii mei, Ștefan și Lucian s-au jucat și ei cu telefonul pentru că Samsung Galaxy Note8  face fotografii incredibile, pe care, după poți vedea mai sus, le poți personaliza și cu scris de mână folosind S Pen.

Am fotografiat-o și pe cățelușa mea Tascha ca să văd câte detalii se pot vedea din fotografie.

Am fotografiat-o și pe cățelușa mea Tascha ca să văd câte detalii se pot vedea din fotografie.

Peisajele ies fantastic fotografiat cu Samsung Galaxy Note8

Peisajele, și nu doar ele, ies fantastic captate cu Samsung Galaxy Note8.

3 raspunsuri pentru Smartphone pentru arhitecți, designeri, ingineri și creativi!

  1. Amy spune:

    Intr-adevar, face poze foarte frumoase. 🙂 Dar mie personal nu imi place spatele telefonului, este foarte urat cu cele 2 camere grosolane, cred ca Samsung putea face ceva mai stilizat, dar….

  2. Felicia spune:

    Cat sunt de frumosi baietii tai Adela! Sa fie binecuvantati de Dumnezeu cu o viata de vis! Iar pentru tine tot binele din lume si mult, mult respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *