adelaparvu.com despre TransferGo 1

In Idei pentru acasa

Ai auzit de TransferGo? O să-ți prindă bine, mai ales de Sărbători

Când am fost întrebată dacă știu de TransferGo primul impuls a fost să răspund afirmativ, gândindu-mă la modalitatea de distribuire a fișierelor mari de poze sau video. Dar am reținut Go de la final și mi-am dat seama că trebuie să fie ceva diferit. Și este total diferit pentru că prin TransferGo se pot trimite rapid, ușor și transparent bani. Cu toții avem rude, dacă nu cel puțin prieteni plecați în străinătate și mulți dintre noi au apelat măcar o dată la servicii prin care am primit sau am trimis bani. De asemenea, sunt mulți cei care fac rezervări online pentru hoteluri sau pensiuni și au nevoie de a face trasfer de bani pentru avansul necesar rezervării camerelor. Ei bine, acum poți face aceste lucruri prin TransferGo, un start-up cu sediul la Londra, care și-a propus să vină cu costuri mici de transfer de bani, rapiditate maximă și recompensarea clienților care recomandă serviciul acesta. Dar hai să-ți spun mai multe.

adelaparvu.com despre TransferGo 3

Transferul de bani se face prin intermediul site-ului TransferGo sau al aplicatiei, ce poate fi descărca pe telefonul mobil, iar oamenii care vor să folosească serviciile acestea au nevoie doar de un card și conexiune la internet. Nu există comisioane ascunse și poți opta pentru mai multe variante de trimitere (de pe o zi pe alta sau în aceeași zi). În plus, daca cineva recomandă serviciul lor este recompensat bani. Suma diferă dacă este recomandată o persoană fizică, respectiv juridică, iar cei în cauză au facut tranzacții într-un anumit interval de timp. Dar pe site ai informațiile acestea. Din datele furnizate de TransferGo reiese faptul că de la începutul anului 2017 și până în octombrie 2017 românii au trimis în țară peste 40,000,000 euro. În Marea Britanie este o comunitate foarte mare de români. Din Cluj spre Londra, spre exemplu, sunt curse de avion zilnice și sunt pline tot timpul. Cei plecați la muncă în străinătate au nevoie constantă de servicii de transfer de bani, iar TransferGo, cu sediul firmei la Londra, este o soluție foarte bună pentru ei.

adelaparvu.com despre TransferGo (2)

Desigur, eu m-am întrebat de unde se câștigă bani, adică de ce ar veni în România cu un serviciu de transfer de bani când există deja altele pe care lumea le știe și le folosește. În primul rând pentru că și-au dat seama că sunt mult români plecați în străinătate care nu știu despre serviciile lor și prețurile mici de transfer. Apoi am aflat că această echipă tânără care a pornit startup-ul câștigă bani din 2 modalități: comisionul aplicat tranzacțiilor (9 lei dacă banii ajung mâine sau 2,99 euro dacă ai nevoie de ei în 30 de minute) și din diferența de curs valutar. Ei oferă un curs valutar mult mai avantajos decât băncile.

Ca să vă faceți o idee, vă dau ca și exemplu o situație relatată de către Georgeta din Cluj-Napoca, care cunoaște serviciile și le-a folosit.
Am rezervat pentru mine și prietenii mei o vacanță de ski în Italia și a fost nevoie să plătesc un avans de 1300 de euro. Hotelul avea posibilitatea de plată cu cardul, deci eram în situația ideală în care nu aș fi avut nevoie să fac un transfer bancar. Dar de curiozitate am întrebat la bancă la ce curs îmi face decontarea dacă mă hotărăsc să plătesc cu cardul din contul meu de lei. În paralel am făcut o simulare cât mă costă dacă transfer aceeași sumă prin TransferGo. Surpriza a fost că prin bancă mă costa cu 24 de lei mai mult decât prin TransferGo (diferență care vine strict din cursul valutar la care mi-au schimbat mie leii în euro). Nu e mare economia făcută, dar dacă hotelul nu avea posibilitatea de plată prin card (cum se întămplă de multe ori) la acești 24 de lei plătiți în plus se mai adăugau încă 15 euro comisionul pentru transferul bancar.
Pentru mine personal a fost foarte important să știu că la hotel ajung exact 1300 de euro cât era necesar. Dacă aș fi fost nevoită să fac transferul prin bancă, nu aș fi știut din start câți bani trebuie să trimit ca destinatarul să primească această sumă. Nu e o chestie pe care băncile o afișează la vedere. Trebuie să întrebi care va fi exact cursul valutar la care se va deconta tranzacția ca șă știi câți bani să trimiți. Știm cu toții că băncile nu sunt, din păcate, niște instituții transparente. Motivul pentru care TransferGo are aceste tarife mici la transferuri e pentru că tranzacțiile se fac doar local. Adică, eu am transferat echivalentul în lei a 1300 de euro în contul Transfer Go din Romania, iar TransferGo a trimis banii hotelului din Italia din contul lor deschis în Italia. Foarte simplu!”. Uite aici ai un alt testimonial.

adelaparvu.com despre TransferGo 4

Deci, acum când vei auzi de TransferGo vei știi că e un serviciu sigur de transfer rapid, mai ieftin decât altele și ușor de folosit, dar și unul prin care poți fi recompesat dacă-l recomanzi prietenilor. Îți trebuie doar card sau internet banking și acces la internet pentru a folosi TransferGo, iar prin aplicația lor intuitivă poți transfera facil banii folosindu-ți smartphone-ul. De asemenea, vei știi că nu are comisioane ascunse, că totul e la vedere și că poți trimite bani în siguranță oriunde e nevoie, cu atât mai mult de Sărbători când vrei să-i surprinzi plăcut pe cei dragi. Uite AICI găsești toate datele despre servicul acesta de transfer de bani. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

adelaparvu.com despre TransferGo 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *