adelaparvu.com despre elemente gard caramida de la Brikston (1)

In Constructii, Romania Mea

Elemente de gard, din cărămidă, fabricate la Iași

Cine și-a construit casă știe că mai întâi trebuie să-ți împrejmuiești proprietatea, iar gardul nu este deloc o construcție ieftină. Așa că după ce am aflat despre elementele din cărămidă pentru gard care sunt fabricate la Iași, mi-am spus că e bine să știi și tu de ele, mai ales că sunt la preț bun. Le găsești și în magazinele de bricolaj, la departamentele de materiale de construcții, la prețuri pe bucată de circa 5-6 lei, dar și pe magazinul online al producătorului la prețuri cuprinse între 4 și 5 lei bucata. Produsele sunt parte din oferta celor de la Brikston. Deși o mare parte din produsele de pe site-ul lor sunt aduse din import, cele de gard sunt produse în România, de unde și prețul mult mai accesibil. Desigur, așa cum îi poți da seama din simulări, aceste elemente sunt doar o parte din necesarul pentru construcția gardului.

adelaparvu.com despre elemente gard caramida de la Brikston (7)

Cele trei tipuri de elemente de gard din cărămidă produse la Iași.

Cele trei tipuri de elemente de gard din cărămidă produse la Iași.

Dacă ți-ai făcut o idee despre costurile pe bucată, mare atenție însă la transport! Acest piese fiind din cărămidă au o greutate deloc de neglijat, între 7,6 și 9 kilograme pe bucată, în funcție de model. Dimensiunile pieselor sunt de 36 L x 15 l x 19 h cm (lungime, lățime, înălțime), iar necesarul pe metru pătrat de zidărie de 15 cm lățime este de 14 bucăți. Numărul de paleți care pot fi transportați cu TIR-ul este între 21 și 18, în funcție de model, iar pe un palet se pot încărca 126 de bucăți. Deci, după ce calculezi numărul de bucăți necesare și prețul lor, nu uita să te interezi de prețul transportului. Uite, pe site AICI ai toate informațiile tehnice necesare despre produse, iar mai jos poți vedea simulări de garduri cu aceste piese din gama Brikston elemente de gard. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Elementele de gard pot fi folosite și în amenajarea spațiilor verzi.

Elementele de gard pot fi folosite și în amenajarea spațiilor verzi.

adelaparvu.com despre elemente gard caramida de la Brikston (3)

adelaparvu.com despre elemente gard caramida de la Brikston (2)

adelaparvu.com despre elemente gard caramida de la Brikston (6)

adelaparvu.com despre elemente gard caramida de la Brikston (1)

Foto via Brikston

2 raspunsuri pentru Elemente de gard, din cărămidă, fabricate la Iași

  1. Anca spune:

    Buna seara,
    In acest an este absolut necesar sa reconditionez gardul. Deoarece imi doresc unul in stil englezesc, am incercat sa caut caramida (plina)care sa reziste fara tecuire.
    Nu am reusit si de aceea te rog sa ma indrumi. Se gaseste sau se utilizeaza doar placare?

    Multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *