Canapea maro, parchet auriu? Cu tonuri de verde poți crea un contrast sofisticat, iar cu decorațiuni cu imprimeuri vegetale aduci și mai multă varietate în ambient. În foto colecția aJungle de la Kika.

In Idei pentru acasa

Împrospătează locuința cu decorațiuni si accesorii verzi

Foarte mulți aleg pentru locuința lor nuanțe de marouri, în special pentru mobilă și pentru finisaje. Astfel se trezesc că întregul ansamblu este prea anost, prea lipsit de personalitate. Ei bine, acum în prag de primăvară, găsești decorațiuni și piese de mobilier la prețuri accesibile cu ajutorul cărora poți aduce puțină puțină culoare la interiorul casei. Verdele crud, motivele vegetale pot fi o soluție decorativă prin care să induci senzația de prospețime, iar la kika ai variate produse la prețuri bune, astfel că nu va trebui să cheltuiești mult pentru un ambient fresh. Și da, nuanțele de verde se potrivesc de minune în locuințele unde predomină marourile. Mai poți adăuga un strop de galben, un strop de roz, în funcție de specificul încăperii, și vei vedea că atmosfera se va simți altfel, desigur mult mai plăcută. Dar hai să vezi și cum am grupat mai jos piesele pe care le-am găsit la kika, unele chiar la prețuri promoționale, pentru a te ghida mai ușor în alegerile tale. Sper să te inspire și pe tine!

Când ai finisaje maro, dar decorațiunile textile cu suprafețe mari de gri, poți asorta cu ușurință orice alte obiecte mici, cum ar fi pernele fantezie sau păturile din gama nuanțelor de verde și galben. Combinația de verde și galben va da un aer proaspăt, primăvăratic livingului tău.

Când ai finisaje maro, dar decorațiunile textile cu suprafețe mari de gri, poți asorta cu ușurință orice alte obiecte mici, cum ar fi pernele fantezie sau păturile din gama nuanțelor de verde și galben. Combinația de verde și galben va da un aer proaspăt, primăvăratic livingului tău.

Poți avea un living corect amenajat, dar totuși să ți se pară prea asortat, prea lipsit de personalitate? Poți schimba lucruri mici, dar atmosfera să se simtă alta. Uite, spre exemplu dacă o cameră de zi e mai neutră, simplă, cum e cea din imagine, un covor verde, o pătură apropiată ca și nuanță și perne cu decor vegetal vor adăuga mai multă textură și culoare la interior. Apoi, dacă ai livingul deschis către bucătărie cu bar ori masă insulă, fii pe fază cu scaunele de tip bar ca ele să aibă același tip de suport ca și măsuțele din living, adică cromate, însă tapițeria o poți alege într-o nuanță solară de galben, care se conferi un strop de strălucire și veselie bucătăriei. Scaun bar Finn vezi preț, dimensiuni AICI Cuvertură verde vezi preț AICI Perne cu motive vegetale vezi preț AICI Covor Sansibar vezi dimensiuni, materiale, preț AICI

Poți avea un living corect amenajat, dar totuși să ți se pară prea asortat, prea lipsit de personalitate? Poți schimba lucruri mici, dar atmosfera să se simtă alta. Uite, spre exemplu dacă o cameră de zi e mai neutră, simplă, cum e cea din imagine, un covor verde, o pătură apropiată ca și nuanță și perne cu decor vegetal vor adăuga mai multă textură și culoare la interior. Apoi, dacă ai livingul deschis către bucătărie cu bar ori masă insulă, fii pe fază cu scaunele de tip bar ca ele să aibă același tip de suport ca și măsuțele din living, adică cromate, însă tapițeria o poți alege într-o nuanță solară de galben, care se conferi un strop de strălucire și veselie bucătăriei.
Scaun bar Finn vezi preț, dimensiuni AICI
Cuvertură verde vezi preț AICI
Perne cu motive vegetale vezi preț AICI
Covor Sansibar vezi dimensiuni, materiale, preț AICI

Toate piesele maro, inclusiv peretele din zona de TV? Poți adăuga fără rezerve câteva piese mici în ambient în tonuri de verde, diferite nuanțe de verde, iar partea de suport, adică picioarele scaunelor să fie în acord cu accesoriile mobilierului care ocupă suprafață mare, desigur în acest caz cromate. Apoi, pentru mai multă strălucire, dar și pentru a continua textura sticlei prezentă la nivelul vitrinelor, poți alege obiecte decorative din același tip de material pentru decor. Pernele fantezie le poți alege în gamele sugerate deasupra scaunului și atmosfera livingului va fi una mult mai veselă. Scaun bar Snec, vezi dimensiuni și preț AICI Scaun Sally vezi preț AICI Globuri decorativă din sticlă diametru 9 cm preț 54 lei, diametru 14 cm preț 64,5 lei

Toate piesele maro, inclusiv peretele din zona de TV? Poți adăuga fără rezerve câteva piese mici în ambient în tonuri de verde, diferite nuanțe de verde, iar partea de suport, adică picioarele scaunelor să fie în acord cu accesoriile mobilierului care ocupă suprafață mare, desigur în acest caz cromate. Apoi, pentru mai multă strălucire, dar și pentru a continua textura sticlei prezentă la nivelul vitrinelor, poți alege obiecte decorative din același tip de material pentru decor. Pernele fantezie le poți alege în gamele sugerate deasupra scaunului și atmosfera livingului va fi una mult mai veselă.
Scaun bar Snec, vezi dimensiuni și preț AICI
Scaun Sally vezi preț AICI
Globuri decorativă din sticlă diametru 9 cm preț 54,99 lei, diametru 14 cm preț 64,5 lei

Dacă mobila din locuința ta este una rustică sau clasică în locul de luat masa, atunci ca și serviciu de masă poți alege un model cu ornamente vegetale, mai prețios, dar la preț bun.

Dacă mobila din locuința ta este una rustică sau clasică în locul de luat masa, atunci ca și serviciu de masă poți alege un model cu ornamente vegetale, mai prețios, dar la preț bun. Set veselă vezi număr piese, material, preț AICI.

Și bucătăria merită reîmprospătată, iar dacă acest lucru nu-l poți face prin schimbarea nuanței pereților, cu siguranță poți condimenta decorul cu piese mici, dar de impact. Set 3 polițe verzi vezi dimensiuni, preț AICI Vază decorativă vezi preț AICI Set veselă cu carouri verzi vezi număr piese, preț AICI Farfurie decorativă vezi diametru, preț AICI Vad decorativ în formă de frunză vezi dimensiuni, preț AICI Sticket decorativ în formă de copac vezi dimensiuni, preț AICI

Și bucătăria merită reîmprospătată, iar dacă acest lucru nu-l poți face prin schimbarea nuanței pereților, cu siguranță poți condimenta decorul cu piese mici, dar de impact.
Set 3 polițe verzi vezi dimensiuni, material, preț AICI
Vază decorativă Beauty vezi preț AICI
Set veselă Cube  cu carouri verzi vezi număr piese, preț AICI
Suport masă vezi diametru, preț AICI
Vas decorativ în formă de frunză vezi dimensiuni, preț AICI
Sticker decorativ pentru perete în formă de copac vezi dimensiuni, preț AICI

Un colț în camera de zi, în dormitor, camera de tineret, pe un hol mai generos sau de ce nu în balcon poate deveni locul tău preferat din casă. Cu câteva piese ușoare de mobilier și decorațiuni în ton poți obține zona de evadare unde să te relaxezi. Corpuri de iluminat vezi dimensiuni, preț AICI Fotoliu puf vezi AICI Taburete cu capac vezi dimensiuni, preț AICI Carpetă cu frunze vezi materiale, dimensiuni, preț AICI Perdea cu dungi vezi materiale, preț AICI Tablouri cu imagini imprimate pe pânză vezi dimensiuni, preț AICI

Un colț în camera de zi, în dormitor, camera de tineret, pe un hol mai generos sau de ce nu în balcon poate deveni locul tău preferat din casă. Cu câteva piese ușoare de mobilier și decorațiuni în ton poți obține zona de evadare unde să te relaxezi.
Corpuri de iluminat vezi dimensiuni, preț AICI
Fotoliu puf Swing vezi detalii AICI
Taburet cu capac vezi dimensiuni, preț AICI
Carpetă cu frunze vezi materiale, dimensiuni, preț AICI
Perdea cu dungi vezi materiale, preț AICI
Tablouri Forest cu imagini imprimate pe pânză vezi dimensiuni, preț AICI

Canapea maro, parchet auriu? Cu tonuri de verde poți crea un contrast sofisticat, iar cu decorațiuni cu imprimeuri vegetale aduci și mai multă varietate în ambient. În foto colecția aJungle de la Kika.

Canapea maro, parchet auriu? Cu tonuri de verde poți crea un contrast sofisticat, iar cu decorațiuni cu imprimeuri vegetale aduci și mai multă varietate în ambient. În foto colecția Jungle de la Kika pe care o găsești în magazine (deocamdată produsele nu sunt listate și pe site).

Zona de la intrarea în casă poate fi și ea înveselită cu piese care să te binedispună. O comodă care are deasupra locul de oglindă poate deveni piesa centrală când restul obiectelor sunt alese în nuanțe similare. Mini plante la ghiveci vezi dimensiuni, preț AICI Svaun pliabil vezi dimensiuni, materiale, preț AICI Perne pentru scaun vezi materiale, dimensiuni, preț AICI Carpetă verde vezi detalii AICI Cuier vezi dimensiuni, preț AICI Obiecte decorative AICI și AICI Comodă cu imprimeu vegetal vezi dimensiuni, preț AICI

Zona de la intrarea în casă poate fi și ea înveselită cu piese care să te binedispună. O comodă care are deasupra locul de oglindă poate deveni piesa centrală când restul obiectelor sunt alese în nuanțe similare.
Mini plante la ghiveci (în prima imagine stânga sus) vezi dimensiuni, preț AICI
Scaun pliabil Libro vezi dimensiuni, preț AICI
Pernă Franz pentru scaun vezi materiale, dimensiuni, preț AICI
Preș țesut Elegant verde vezi detalii AICI
Cuier Lund vezi detalii AICI
Obiecte decorative din ceramică în formă de fructe, preț 39,99 lei bucata
Comodă cu imprimeu vegetal din MDF cu 2 uși. Dimensiuni 60 x 40 x 80 cm, preț 669 lei

Când dorești să păstrezi atmosfera cât mai cuminte și ordonată, nu uita că obiectele decorative pot fi alese în tonuri similare mobilierului, dar când au texturi diferite întregul ansamblu se simte mai personalizat, mai familiar. Pernele fantezie asortate cu tabloul de deasupra patului și cu vazele de pe comoda din fundal, textura taburetului împletit și rama tabloului din spate preiau din textura de lemn a lateralei mobilierului. Totul este coordonat pentru ca ambientul să fie liniștit, dar personalizat.

Când dorești să păstrezi atmosfera cât mai cuminte și ordonată, nu uita că obiectele decorative pot fi alese în tonuri similare mobilierului, dar când au texturi diferite întregul ansamblu se simte mai personalizat, mai familiar. Pernele fantezie asortate cu tabloul de deasupra patului și cu vazele de pe comoda din fundal, textura taburetului împletit și rama tabloului din spate preiau din textura de lemn a lateralei mobilierului. Totul este coordonat pentru ca ambientul să fie liniștit, dar personalizat. În foto mobilă de la Kika.

Într-o cameră de tineret dedicată unei fete, unde mobila este maro, poți schimba atmosfera cu ajutorul lenjeriei de pat, a decorațiunilor textile și a obiectelor decorative mai jucăușe. Contează să păstrezi tema, să alegi conform unei povești pe care să o alegi înainte de a căuta prin magazine. Aici e clar o temă exotică, unde atât imprimeurile, cât și decorațiunile vorbesc despre o vacanță într-o zonă caldă. Flori decorative vezi preț AICI Perne cu motive vegetale Tavă cu motive vegetale Cactuși decorativi Lenjerie de pat

Într-o cameră de tineret dedicată unei fete, unde mobila este maro, poți schimba atmosfera cu ajutorul lenjeriei de pat, a decorațiunilor textile și a obiectelor decorative mai jucăușe. Contează să păstrezi tema, să alegi conform unei povești pe care să o alegi înainte de a căuta prin magazine. Aici e clar o temă exotică, unde atât imprimeurile, cât și decorațiunile vorbesc despre o vacanță într-o zonă caldă.
Flori decorative Protea vezi preț AICI
Perne cu motive vegetale vezi dimensiuni, materiale, preț AICI
Tavă cu motive vegetale colecția Jungle diametru 36 cm, preț 49,99 lei
Boluri cu capac în formă de cactuși preț 19,99 lei și 34,99 lei
Lenjerie de pat Flamenco vezi detalii AICI

Când vrei să te joci cu texturile și nuanțele de verde, fii pe fază cu restul obiectelor. Decorațiunile de mai sus se potrivesc într-un ambient dedicat camerei de tineret, unde decorațiunile textile pot adăuga o notă nonconformistă. Perne cu huse detașabile vezi detalii AICI Covoraș din blăniță Ciucuri

Când vrei să te joci cu texturile și nuanțele de verde, fii pe fază cu restul obiectelor. Decorațiunile de mai sus se potrivesc într-un ambient dedicat camerei de tineret, unde decorațiunile textile pot adăuga o notă nonconformistă.
Perne cu huse detașabile model Sheep vezi detalii AICI
Covoraș din blăniță Shaffell vezi preț AICI
Ciucure decorativ vezi AICI

Ești la capitolul zonă de odihnă mai conservatoare? Cu o mobilă care are deja tot soiul de detalii cel mai sigur este ca la capitolul decorațiuni să ai doar câteva nuanțe de contrast, asta pentru a nu aglomera încăperea. Și nu uita că pe lângă pete de culoare, cum ar fi cele de verde din imagine, cu cât ai mai multe zone de alb cu atât ambianța se va simți mai odihnitoare (așternut de pat, alb la nivelul pardoselii, alb pentru draperii etc.)

Ești la capitolul zonă de odihnă mai conservatoare? Cu o mobilă care are deja tot soiul de detalii cel mai sigur este ca la capitolul decorațiuni să ai doar câteva nuanțe de contrast, asta pentru a nu aglomera încăperea. Și nu uita că pe lângă pete de culoare, cum ar fi cele de verde din imagine, cu cât ai mai multe zone de alb cu atât ambianța se va simți mai odihnitoare (așternut de pat, alb la nivelul pardoselii, alb pentru draperii etc.). În foto set mobilier de la Kika.

Ți-e teamă de obiectele cu imprimeuri vegetale că ar încărca prea mult spațiul? Ei bine, într-o cameră de zi la bloc poți alege un paravan care să fie de impact, un fotoliu comod, poți agăța într-un colț decorațiuni sub formă de sfere ce imită plantele, iar pentru mai multă transparență și strălucire obiecte decorative din sticlă. Un grup de obiecte care schimbă și colțul unui dormitor. Paravan colecția Jungle vezi dimensiuni, preț AICI Fotoliu cu tapițerie textilă vezi dimensiuni, materiale, preț AICI Glouri decorative în formă de plante vezi detalii AICI Vase decorative din sticlă vezi detalii AICI Vază înaltă sticlă vezi preț AICI Vază sticlă vezi detalii AICI

Ți-e teamă de obiectele cu imprimeuri vegetale că ar încărca prea mult spațiul? Ei bine, într-o cameră de zi la bloc poți alege un paravan care să fie de impact, un fotoliu comod, poți agăța într-un colț decorațiuni sub formă de sfere ce imită plantele, iar pentru mai multă transparență și strălucire obiecte decorative din sticlă. Un grup de obiecte care schimbă și colțul unui dormitor.
Paravan colecția Jungle cu imprimeuri pe ambele fețe, dimensiuni 90 x 180 x 7 cm, preț 199 lei
Fotoliu Scotty cu tapițerie textilă vezi dimensiuni, materiale, preț AICI
Sfere decorative în formă de plante cu diverse dimensiuni, prețuri începând de la 39,99 lei
Vase decorative din sticlă și suporturi pentru lumânare cu tavă din lemn, toate la prețul de 84,99 lei
Vază înaltă sticlă Aurora  vezi preț AICI
Vază sticlă cu formă bombată Aurora vezi detalii AICI

6 raspunsuri pentru Împrospătează locuința cu decorațiuni si accesorii verzi

 1. Stanila spune:

  Un pic cam prazuliu pentru mine, dar imi place mult de tot paravanul acela cu flamingo. De unde il pot achizitiona? Am vazut ca tu ai adaugat doar dimensiunea si pretul.

 2. Design Total spune:

  Buna Adela,

  Un articol forte frumos si pe intelesul tuturor. Numai tu poti realiza asemnea articole.

  O seara frumoasa!

  Cu respect

  logodesigntotal

 3. Diana spune:

  DA, DA, DA! Cea mai frumoasă culoare din univers.
  Eu din ”greșeală” am tot luat lucrușoare verzi și acum îmi e camera împânzită de verde…e așa relaxant și plăcut!
  LOVE FOR GREEN

 4. Eliseda spune:

  Buna. Adela nu gasesc sferele decorative sub forma de plante. Ma ajuți te rog? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *