adelaparvu.com despre mobilier de baie Savini Due

In In trend, Mobila

Mobilier de baie în stilurile shabby chic, rustic și clasic

Interioarele romantice au un șarm, o poveste aparte și pare că o bucătărie, un living sau un dormitor sunt oarecum ușor de amenajat, dar când vine vorba despre băi, chiar e o problemă pentru că foarte rar găsești mobilier la prețuri bune potrivite stilurilor shabby chic, rustic sau clasic. Da, am căutat ceva timp un mobilier de baie produs în serie, adică unul pe care să-l găsești de-a gata și să-l poți cumpăra ca atare, fără să-l faci pe comandă, adică fără să mai ai nevoie de un proiect de mobilier. Și ce să vezi? Chiar l-am găsit! Este produs în județul Alba, cu un design italian,  clar conturat de la formă la texturi, de la piese pentru depozitare la accesorii precum oglinzi. Dar hai să-ți spun mai multe.

În foto set mobilier Palma cu picioare, lățime 114 cm, finisaj Ardesia. Vezi AICI colecția Shabby cu toate finisajele și configurațiile posibile.

În foto set mobilier Palma cu picioare, lățime 114 cm, finisaj Ardesia de la Savini Due. Vezi AICI colecția Shabby cu toate finisajele și configurațiile posibile.

Colecțiile despre care vreau să-ți spun fac parte din gama celui mai de succes producător de mobilier de baie, care este numărul 1 în vânzări la nivelul României. Da, poate că și tu ai acasă mobilier de baie de la Savini Due cu design italian produs la noi în România, în fabrica de la Sebeș, pentru că este în toate marile magazine de bricolaj și în magazinele online la prețuri accesibile. Iar prețurile bune se datorează faptului că cei de la Savini Due au investit mult în tehnologia de producție, ceea ce le permite să fabrice multe piese în timp scurt, deci cantități mari pe care le distribuie peste tot în Europa, fără a face rabat de la calitate. Producătorul folosește panouri lemn multistrat, MDF sau PAL pentru piesele de mobilier, de unde și varietatea colecțiilor și finisajelor.

În imagine set mobilier Arte Povera, finisaj nuc. Vezi AICI colecția Arte Povera cu finisaj lemn, dar și piese variate cu sertare ori uși de dulap pentru mobilierul dedicat lavoarului.

În imagine set mobilier Arte Povera, finisaj nuc produs de Savini Due. Vezi AICI colecția Arte Povera cu finisaj lemn, dar și piese variate cu sertare ori uși de dulap pentru mobilierul dedicat lavoarului.

Dar dacă până acum știai de colecțiile comerciale, pe buzunarul fiecăruia ori de piesele mai contemporane, suspendate, de acum încolo sigur îți vor rămâne în minte colecțiile Shabby, Decape și Arte Povera pe care le poți comanda prin magazinele de bricolaj sau cele dedicate amenjării băilor. Da, designul mi-a atras atenția, dar și varietatea corpurilor calibrate pe dimensiuni variate pentru a putea fi repede și bine adaptate spațiilor, de la băile mai generoase la cele de mici dimensiuni, cum e cazul celor de bloc. De asemenea, mi-a atras atenția faptul că în colecțiile romantice există și variante de mobilier suspendat, nu doar pe picioare, dar și faptul că nuanțele finisajelor sunt unele deosebite, de la alb antichizat, gri patinat la verde mentă și chiar roz.

În imagine set mobilier Decape finisaj Azzuro. Vezi AICi colecția Decape în care vei găsi modele de mobilier cu finisaje în nuanțe pastelate și cu piese variate ce pot fi adaptate băilor de diverse dimensiuni.

În imagine set mobilier Decape finisaj Azzuro de la Savini Due. Vezi AICi colecția Decape în care vei găsi modele de mobilier cu finisaje în nuanțe pastelate și cu piese variate ce pot fi adaptate băilor de diverse dimensiuni.

Prețurile? Pentru că Savini Due este producător, deci nu stabilește prețurile finale din magazine, ci acestea sunt stabilite de către comercianți, a putut să-mi ofere doar cu titlu informativ câteva repere. Pentru colectia Arte Povera prețurile pe set (care include masca, lavoar, oglindă și corp de iluminat) pornesc cam de la 800 lei și pot ajunge până pe la 2300 în funcție de dimensiuni, iar dulăpioarele și coloanele varianză ca prețuri între 250 și 7-800 lei în funcție de dimensiuni. Colecțiile Decape și Shabby au cam același prețuri, puțin mai ridicate pentru unele piese. Seturile de mobilier Decape și Shabby încep de la 900 lei și pot ajunge până pe la 2800lei, dulăpioarele și coloanele având prețurile cuprinse între 300 și 1100 lei. Uite, pe site-ul www.savinidue.ro poți vedea toate modelele și dimensiunile lor, atât pentru colecțiile romantice, cât și pentru cele actuale, contemporane, iar pe pagina de Facebook/SavinidueRomania afli despre promoții și noutăți. Sper să-ți prindă bine informațiile acestea!

Set de mobilier Margherita - latime 114 cm - Finisaj Ardesia.

Set de mobilier Savini Due, model Margherita colecția Shabby  – latime 114 cm – Finisaj Ardesia.

Set de mobilier Margherita - latime 114 cm - Finisaj Grigio Pietra.

Set de mobilier Savini Due, model Margherita colecția Shabby – latime 114 cm – Finisaj Grigio Pietra.

Set de mobilier Palma, cu picioare - latime 85 cm - Finisaj Nocciola.

Set de mobilier Savini Due, model Palma, colecția Shabby cu picioare – latime 85 cm – Finisaj Nocciola.

Set de mobilier Palma, cu soclu - latime 75 cm - Finisaj Corda.

Set de mobilier Savini Due, model Palma, colecția Shabby, cu soclu – latime 75 cm – Finisaj Corda.

Set de mobilier Mimosa - latime 61 cm - Finisaj Ardesia.

Set de mobilier Savini Due, model Mimosa, colecția Shabby – latime 61 cm – Finisaj Ardesia.

Set de mobilier Mimosa - latime 81 cm - Finisaj Corda.

Set de mobilier Savini Due, model Mimosa, colecția Shabby – latime 81 cm – Finisaj Corda.

Set de mobilier Mimosa - latime 61 cm - Finisaj Ardesia.

Set de mobilier Savini Due, model Mimosa, colecția Shabby – latime 61 cm – Finisaj Ardesia.

Set de mobilier Palma, cu picioare - latime 114 cm - Finisaj Grigio Pietra.

Set de mobilier Savini Due,  Palma, colecția Shabby cu picioare – latime 114 cm – Finisaj Grigio Pietra.

Foto via Savini Due

2 raspunsuri pentru Mobilier de baie în stilurile shabby chic, rustic și clasic

  1. Jesica spune:

    Buna ziua, Va ofer mobila de lux pentru casa dumneavostra din lemn masiv la preturi exceptionale, pe http://www.mobinarta.ro

  2. Alex spune:

    Savini due ofera nmiste culori la aceste mobilier de baie foarte putin intalnite in piata noastra ,sunt inovative dar savinidue e un jucator vechi in piata de profil ce aduce mereu un plus prin gamele noi de produse. Personal prefer culoare grigio pietra si am gasit-o si aici https://www.goodbath.ro/brand/savini-due

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *