adelaparvu.com despre episodul 7 sezonul 5 Visuri la cheie (1)

In Idei pentru acasa

Echipa Visuri la cheie provocată de spații mici

În episodul 7 al sezonul 5 Visuri la cheie vei cunoaște o familie tare frumoasă, care locuiește într-un apartament de bloc. Povestea familiei este una despre iubire, despre cum se ajută unii pe alții și își găsesc sprijinul în părinții și frații lor, în ciuda multor greutăți prin care au trecut. Soții Renata și Marian Butnariuc locuiesc cu șase dintre copiii lor într-un apartament de bloc, unde echipa Visuri la cheie a trebuit să facă față unor mari provocări. În primul rând cele legate de dimensiunile mici ale camerelor, apoi de numărul mare al membrilor, dar și de amenajarea unei a doua camere de baie, lucru ce părea irealizabil. În doar trei camere e greu să găsești loc pentru o familie formată din 8 persoane. Greu, dar nu imposibil. Vei vedea cum în noul episod Visuri la cheie, care va fi difuzat miercuri, 24 octombrie, de la ora 20,30 pe ProTv. Emisiunea va putea fi urmărită și online, gratuit pe portalul protvplus.ro. Vom comenta împreună cele mai frumoase momente ale emisiunii pe pagina mea de Facebook. Până atunci îți spun doar atât: Crede în oameni!

adelaparvu.com despre episodul 7 sezonul 5 Visuri la cheie (1)

Echipa Visrui la cheie care s-a ocupat de amenajarea locuinței de trei camere a familiei Burnariuc: Cristina Joia, Adela Pârvu, arh. Ciprian Vlaicu.

Echipa Visrui la cheie care s-a ocupat de amenajarea locuinței de trei camere a familiei Burnariuc: Cristina Joia, Adela Pârvu, arh. Ciprian Vlaicu.

4 raspunsuri pentru Echipa Visuri la cheie provocată de spații mici

  1. Iulia Badescu spune:

    Vreau sa văd echipa visuri la cheie provocată și de spații întunecoase. 😘

  2. aurelia spune:

    sunteti fantastici va urmaresc cu drag si cu emotii , felicitari echipei si mai ales tie Adela

  3. Claudia spune:

    Buna ziua.Imi puteti recomanda un producator pentru mastile de calorifer?Am inceput un proiect pentru camera fetelor si nu gasesc pe nimeni dispus sa-mi faca o masca.MULTUMESC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *