După ce comanzi online cumpărăturile, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să ți le ordonezi așa cum știi tu la tine acasă.

In Idei pentru acasa

Cumpărăturile ajung la tine!

Cum adică ajung la tine cumpărăturile? Păi să-ți povestesc. Eram într-o seară la birou cu partenera mea arh. Andreea Beșliu și eu îi spuneam că ar fi bine să ajung acasă înainte să se închidă supermarketul, la care ea îmi spune: De ce nu-ți faci cumpărăturile online? La care eu am reacționat firesc: Online? Păi cum să fac asta? Și îmi spune că ea deja de mult timp nu mai merge la magazin să-și ia pâine, paste, bulion, cafea, bax de apă, hârtie igienică, șampon, detergent pentru că are o aplicație prin care face asta. Ba mai mult, că e sunată din magazin și întrebată: nu au ardei iute roșu, dar au verde, doriți? I-am răspuns și eu ca în Las Fierbinți: Băi, ești nebun? Te și sună? Da! Te și sună dacă e nevoie, dar cert este că ajungi acasă odată cu cumpărăturile, deci nu mai pierzi timpul la supermarket și nici nu-ți rupi mâinile cu sacoșele pline. Cum se numește aplicația? Bringo!

Fie că ești acasă, dar nu poți merge la cumpărături, fie că ești la serviciu și nu ai timp să ajungi la magazin, poți să comanzi online tot ce ai nevoie de pe orice terminal electrocnic, fie telefon, laptop sau tabletă.

Fie că ești acasă, dar nu poți merge la cumpărături, fie că ești la serviciu și nu ai timp să ajungi la magazin, poți să comanzi online tot ce ai nevoie de pe orice terminal electrocnic, fie telefon, laptop sau tabletă.

Degeaba ai un decor frumos în sufragerie dacă nu ai ceva bun să pun pe masă.

Degeaba ai un decor frumos în sufragerie sau bucătărie dacă nu ai preparate bune pe care să le pui pe masă.

Da, ce vremuri trăim, de am ajuns ca printr-o aplicație să-ți faci lista de cumpărături și ele să ajungă la tine. Desigur, există o rețea mare de oameni care muncesc pentru ca acest lucru să se întâmple, există practic o nouă meserie: cumpărător profesionist. Nu m-aș fi gândit la asta! Sunt sigură că și tu ai prieteni care deși stau acasă fie au grijă de copii, fie lucrează acasă ori ai rude, vecini care nu mai pot căra greutăți ori le este greu să urce scările cu șacoșele pline. De mare ajutor această aplicație nu doar pentru oameni activi și ocupați, ci și pentru cei în vârstă sau cu probleme medicale locomotorii. Partea frumoasă este că dacă în magazin (cei de la Bringo au parteneriate cu multe magazine, vezi lista lor în aplicație) nu există ceva de pe lista ta, ești sunat și consultat.

După ce comanzi online cumpărăturile, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să ți le ordonezi așa cum știi tu la tine acasă.

După ce comanzi online cumpărăturile, tot ce-ți mai rămâne de făcut este să ți le ordonezi așa cum știi tu la tine acasă.

adelaparvu.com despre Bringo, serviciu de cumpăraturi online in maximum 90 minute (4)

Cât costă acest serviciu? Păi poți vedea direct în aplicație, dar să știi că produsele au același preț ca în magazine, iar transportul este de 19,99 ron. În rubrica Oferte speciale vei găsi mai mereu oferte cu transport gratuit. Uite, Andreea Beșliu, partenera mea arhitect îmi spunea că la prima comandă care a fost de peste 100 lei transportul și livrarea au fost gratuite. Așa că ce mai tura-vura, mi-am instalat și eu aplicația Bringo și am văzut că-mi arată direct toate informațiile necesare: în cât timp îmi ajung acasă cumpărăturile (maxim 90 de minute), cât mă costă, plata o fac cu bani cash la livrare când mi se înmânează și bonul fiscal adică plătesc prețul exact ca în magazin. Desigur, poți plăti și cu cardul, dacă nu ai bani gheață.

Acum, ca să înțelegi exact despre ce este vorba, am vorbit cu cei de la Bringo și ei îți oferă experiența cumpărăturilor la tine acasă printr-o promoție. Intru CODUL ADELA înainte de finalizarea comenzii. Acest cod, odată inserat în aplicație, in rubrica “vouchere”, chiar înainte de finalizarea comenzii, îți oferă o livrare gratuită (nu mai plătești transpotul) la coșurile de cumpărături de minimum 100 lei. Prima comandă de minimum 100 de lei este oricum gratuită din partea Bringo, deci codul poate fi folosit la următoarea comandă (a doua/ a treia/ a n-a comanda). Practic, dacă ești deja client Bringo, ai avut deja o primă livrare gratuită, tastând codul pentru cumpătăruri de minimum 100 lei vei avea încă o livrare gratuită. Dacă ai aflat pentru prima dată de Bringo, la prima comandă de minimum 100 lei ai livrare gratuită, iar cod îl poți folosi la următoarea comandă, deci practic vei avea două coșuri de cumpărături livrate gratuit! Spor la cumpărături!

adelaparvu.com despre Bringo, serviciu de cumpăraturi online, Foto ElMueble (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *