adelaparvu.com despre casa de la zero sezonul 5 Visuri la cheie (2)

In Idei pentru acasa

Casă construită de la zero de către echipa Visuri la cheie

În episodul 6 din acest sezon 5 al emisiunii Visuri la cheie vei vedea o casă construită de la zero pentru o bunică și o nepoată. Povestea familiei este una cutremurătoare. După ce tatăl fetei a murit de cancer pe când ea avea doar un anișor, la scurt timp după asta, adică la un an distanță, mama ei a fost ucisă. Criminalul a fost condamnat, dar a trimis în repetate rânduri amenintăți că se va întoarce pentru a le omorî și pe bunică și pe fată. Cele două au trăit ani de zile cu această frică teribilă. Echipa Visuri la cheie le-a venit în ajutor și le-a construit o casă de la zero, dar în altă parte a țării. În seara aceasta de la ora 20,30 pe ProTv și online pe protvplus.ro vei afla toată povestea familiei, dar și povestea casei. Crede în oameni!

Întîlnirea cu Buni și cu Alex a fost emiționantă pentru echipa Visuri la cheie.

Întîlnirea cu Buni și cu Alex a fost emiționantă pentru echipa Visuri la cheie.

14 raspunsuri pentru Casă construită de la zero de către echipa Visuri la cheie

 1. Andrada spune:

  Cum se pot inscrie voluntarii in acest proiect?
  Multumesc.

 2. sorin spune:

  Unde-i articolul ?? Schita casei amplasamentul camerele
  tipul de acoperis.

 3. Monica Toa spune:

  Nu vor fi in pericol in continuare daca apar la TV?

 4. Liliana spune:

  Emisiunea asta e frumoasa pt ca vedem ingeri intrupati care ajuta oamenii si aduc bucurii.Adela si toti ceilalti din echipa sunt ingerii intrupati.Ei sunt atractia principala impreuna cu faptele lor.Asemenea fratii Dedeman.Dumnezeu sa.i rasplateasca pe toate entitatile,dupa meritele lor!Eu o iubesc pe Adela,de cand a inceput emisiunea,poate pt ca fata mea seamana cu ea la alura,culoarea ochilor si a parului.Sa fiti binecuvantati cu fericire!

 5. Oana spune:

  Urmăresc cu interes fiecare episod. Echipa mi se pare minunată, îmi sunteți dragi fiecare în parte și mă gândesc ca astfel de proiecte te fac să devii mai bun și recunoscător. Mă bucur că aveți oportunitatea să faceți lucruri uimitoare și chiar le faceți.

 6. Veronica spune:

  Superb bravo voua. Cred ca este o senzatie extraordinara cand vezi chipurile acelor oameni pentru care faceti aceste lucruri minunate.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca dupa faptele voastre frumoase.

 7. Buna seara.Visuri la cheie as_ dori si eu sa incerc norocu la dumneavoastrs pt ca sunteti oameni cu suflet poate ne ajutati si pe noi.Eu am un frate mai mic ,çare Si__a vandut locului de casa. Dar eu nu am podibilitate sa il ridic ,nic el…Am o mama vaduva ,pe çare fratele are grijaa,Santem o familie dde Müslüman ,cu bun simt,am multe de povestit ,dar nu vreau sa va plictisesc cu problemle noaste ,.Cu respest Nejla

 8. Mare Nechita Liliăna Carmen spune:

  Buna seara!!Fiecare dintre noi avem câte o poveste tristă!Locuiesc cu părinții mei intr-un apartament de 43 mp.As avea nevoie macar de niste idei daca nu se poate mai mult.Mi-as dori mult sa o vad pe mama mai fericita macar o casa mai amenajată o schimbare…Multumesc frumos!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *